Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Sena (6-oji) temele. smile.gif
Atsakyti
Pasaulis laužo kiekvieną, ir po to daugelis tampa tik stipresniais palaužtoje vietoje. Bet tuos, kurie nenori palūžti, jis užmuša. Jis užmuša pačius geriausius, ir pačius švelniausius, ir pačius drąsiausius, kurie tik pasitaikys. O jei tu nesi nei šioks, nei toks, gali būti ramus - jis tave irgi užmuš, tik per daug neskubėdamas. [Ernestas Hemingvėjus]
Atsakyti
"Jeigu kas nors, teturįs labai mažai laiko gyventi, ryžtasi tą trupinėlį likusio jam laiko praleisti žiūrėdamas į miegantį žmogų, sakyčiau, jog tai meilė" Paulo Coelho
Atsakyti
Tikro vyro kvapas: truputis brangių cigarečių ir daug muskuso.

Tikras dangus: pilnatis, ryškios žvaigždės ir nulis miesto šviesų.

Tikras šokoladas: juodas ir kartus, trapus ir kvepiantis kakava.

Tikras bučinys: ne per sausas ir ne per švelnus, verčiantis niekada nenorėti liautis.

Tikra žiema: kai balta ir šalta, bet taip noris šypsotis.
Atsakyti
Aš taip noriu lietaus...Kvaila, kam žiemą lietus ir dar dabar, kai aplinkui svajingai balta? Retorinis klausimas. Gal. Aš tikrai pasiilgau lietaus. Ne šilto vasaros lietučio, ne gaivios rudens ryto dulksnos. Aš galvoju apie lietų. Tikrą. Galingą. Šlapesnį už mano ašaras. Aš taip noriu nuplauti prisiminimus. Ištuštinti savo širdį. Paversti ją dykuma. Kad nebeskaudėtų. Aš- savanaudė. Pasiilgau lietaus.
Atsakyti
Pažinimas kaip jūra: tas, kuris kapanojasi ir pliuškenasi paviršiuje, visados panašus į juokdarį ir todėl atkreipia į save daugiau dėmesio negu perlų ieškotojas, kuris, nekeldamas jokio triukšmo, skverbiasi į patį nepažintų gelmių dugną ieškodamas brangakmenių.
Atsakyti
Sek paskui tą, kuris ieško tiesos, bet bijok to, kuris sakosi ją atradęs.
(dabar tiksliai negalėčiau pasakyti kurio filosofo mintis)
Atsakyti
Noriu nusižudyti. Tačiau nenoriu būti miręs. Tiksliau, aš noriu būti miręs, tačiau ne visiems laikams. Aš tik norėčiau pabūti miręs iki savo aštuonioliktojo gimtadienio. [Penkiolikmetis]
Atsakyti
QUOTE(Cocaine @ 2009 01 30, 14:54)
Noriu nusižudyti. Tačiau nenoriu būti miręs. Tiksliau, aš noriu būti miręs, tačiau ne visiems laikams. Aš tik norėčiau pabūti miręs iki savo aštuonioliktojo gimtadienio. [Penkiolikmetis]

kartaiis ir as taip jauciuos rolleyes.gif Bet kai tau 15, tai galvoji, kad kai busi pilnametis bus lengviau, nyxyra
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 01 30, 13:57)
kartaiis ir as taip jauciuos  rolleyes.gif Bet kai tau 15, tai galvoji, kad kai busi pilnametis bus lengviau, nyxyra

drinks_cheers.gif Tik kai jau paauglystė baigiasi ir kai kopi per 30... ir tos pačios mintys kankina, ruošiesi gyventi dar ateity...
Atsakyti
Kvailų minčių ateina kiekvienam, tik protingas jų neišsako. (V.Bušas)
Atsakyti
Žmogus gimsta ne tam, kad vilktų grandines, o tam, kad išskleistų sparnus.
V. Hugo
Atsakyti