šauni..puiki tema, visad ją miela skaityti...šaunu
kad yra tęsinys

Jie mėgsta apie viską kalbėti, analizuoti ir kurti hipotezes, bet to, ko man iš tikrųjų reikia, ko aš iš tikrųjų ieškau, negaliu apsakyti žodžiais. Esmė ne žodžiuose: man reikia meilės. Man reikia to, kas atsitinka, kai išsijungia smegenys ir pradeda veikt širdis. [Elizabeth Wurtzel "Prozaco karta"]
Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekviena sekundė gali tapti pradžia. Tai - pasirinkimas. Tavo pasirinkimas. [Klyrvoteris]
Šiandien - džiaugsmo diena ir dar niekada nebuvo šviesiau. Šiandien paukščių pulkai sugrįžo namo, nes čia jiems geriau. Ir nesvarbu, kas tu toks ar kas tu tokia. Svarbu, kad esi čia. Šiandien visko pradžia, tavo ranka - mano delne. [A. Mamontovas "Būkim draugais"]
Mano širdis prisipildo tarsi balionas, kuris tuoj sprogs. Ir tada aš prisimenu atsipalaiduoti ir nebandyti kabintis į gyvenimą. Ir tada jis teka pro mane kaip lietus. Ir aš jaučiu tik dėkingumą už kiekvieną savo kvailo mažo gyvenimo akimirką [iš filmo "Amerikos grožybės"]
Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekviena sekundė gali tapti pradžia. Tai - pasirinkimas. Tavo pasirinkimas. [Klyrvoteris]
Šiandien - džiaugsmo diena ir dar niekada nebuvo šviesiau. Šiandien paukščių pulkai sugrįžo namo, nes čia jiems geriau. Ir nesvarbu, kas tu toks ar kas tu tokia. Svarbu, kad esi čia. Šiandien visko pradžia, tavo ranka - mano delne. [A. Mamontovas "Būkim draugais"]
Mano širdis prisipildo tarsi balionas, kuris tuoj sprogs. Ir tada aš prisimenu atsipalaiduoti ir nebandyti kabintis į gyvenimą. Ir tada jis teka pro mane kaip lietus. Ir aš jaučiu tik dėkingumą už kiekvieną savo kvailo mažo gyvenimo akimirką [iš filmo "Amerikos grožybės"]
Skausmu aprūpins pats gyvenimas , mūsų pareiga - kurti džiaugsmą. ( Paolo Coelho )
Lengviausia parašyti šunišką autobiografiją: Aš lojau, lojau kol galėjau.
Ilgėja žmonių amžius - daugiau laiko abejonėms.
Dievas neprisimena smulkmenų: jis nežino, kiek dantų sudėjęs krokodilui.
Baldakimas karališkos fantazijos vaisius. Kodėl po vienu dangumi, jei galima po dviem?
Ilgėja žmonių amžius - daugiau laiko abejonėms.
Dievas neprisimena smulkmenų: jis nežino, kiek dantų sudėjęs krokodilui.
Baldakimas karališkos fantazijos vaisius. Kodėl po vienu dangumi, jei galima po dviem?

Pripazindamas savo silpnybes , zmogus tampa stiprus...
Optimizmas : net jei tave suvalgė, yra du išėjimai

įdomioji matematika: nulis lygus nuliui, vienetas - vienetui, o žmogus nelygus žmogui.

Niekas gyvenime nevyksta šiaip sau...
tu klausi ar jis myli tave?nemyli.jei myletu neklaustum.///vien tik todel,kad kazkas nemyli taves taip,kaip tau norisi,dar nereiskia,kad jis nemyli taves is visos sirdies.
Aš visada šypsausi, nes širdyje verkiu...O kuo man skaudžiau, tuo beprasmiškiau juokiuosi. Balys Sruoga
Jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok.
Išmintis ateina su metais, tačiau kartais metai ateina vieni...
Jei atsikėlei su gaidžiais, vadinasi, su jais ir miegojai!

Jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok.

Išmintis ateina su metais, tačiau kartais metai ateina vieni...

Jei atsikėlei su gaidžiais, vadinasi, su jais ir miegojai!

Šaknis - gėlė paniekinusi šlovę ( K. Džibranas)
Lauksiu naujos dienos.Nereikalausiu is saves tapti tobulybe.Dziaugsiuos ir neissipildziusiais norais .Jau dabar sypsausi prisiminus,kaip buvo gera tiketi jais ir laukti.
gero vakaro
gero vakaro