QUOTE(Dorela @ 2009 01 31, 13:23)
bijau kad bus panasiai kaip urtekram
teisingai sako Kunigunda, kad kuo mažiau žmogus turi sveikatos problemų viduje, tuo rečiau jam kyla prakaito kvapo ir gausumo klausimas

žiemą man visai nieko tas alūnas, bet yra keli niuansai - kaip pasitepu iš ryto, turiu leisti jam gerai nudžiūtii, nelįsti į megztinius iš karto

Vasarą mane tos druskos buvo sualergizavę iki siaubingų bėrimų, todėl jeigu kuriai knieti išbandyti jį - patariu rinktis mažiau brangų variantą nei siūlomas KN
QUOTE(Odora @ 2009 01 31, 16:44)
o su akmeneliu tik tirpintu vis dar turiu santes neutralu dezika, nieko jis nelaiko,
MB tai labai juo patenkintas, kitokio net nenori

QUOTE(Rasma @ 2009 02 01, 12:44)
Bet vis vien visi dievina kiniečių maistą (kur beprotiškais kiekiais naudojamas natrio glutamatas - perka kibirais ir naudoja seikėdami samčiais) ir pan.
Iš tiesų maisto pramonėje yra daug didesnių baisuoklių, kai pvz. į toną žaliavos reikia dėti vos 25 gramus
niekad man šitas maistas nepatiko - riebus, viskas krakmole išvoliota... Fui

O kai žinau apie tuos laimės miltelius, tai išvis

Rasma, tavęs kaip specės noriu paklausti - o kaip sušiai su tradiciniu sojos padažu? Ar įmanoma kokių nors blogybių prisivalgyt????
kas tie baisuokliai?
QUOTE(Irėja @ 2009 02 01, 22:14)
o ir gydytojai, pastebėjau, linkę be jokio reikalo ir tyrimų vitaminus brukti. paklausi "o kam reikia?", atsakymo nėr
mes valgom lietuviškus obuolius - perkam Užupio turgelyje iš diedukų, gėrėm veledos šaltalankių sirupą, vitaminą C žirniukais ir Folkepillen vitaminus nuolat dabar - man kažkaip jie pasirodė patys nekalčiausi: be visokių apvalkalų ir pan. Na bet tabletę vistiek turi kažkas "klijuoti", ar ne taip, Rasma?

šiaip tai manau, kad vitaminus gerti būtina, nes su maistu bent aš tikrai negaunu visko pakankamai: trūksta išmanymo ir galimybių, matomai
beje, tfu tfu, šią žiemą su MB dar neperšalom nė karto