Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Nuo birželio pradžios namuose auga bananas. Nusipirkau atsitiktinai. Tikrai esu patenkinta thumbup.gif šiuo namų "gyventoju", nes gražiai 4u.gif atrodo, visai nelepus ir gerai auga. O kaip sekasi auginti jums, gal kas jau padauginote ir jau turit daugiau šių augalų?
Atsakyti
gal butu imanoma pamatyti nuotraukyte?
Atsakyti
Negi g.gif daugiau niekas neauginat ax.gif šio gražaus augalo? O taip tikėjaus rasti bendraminčių... Nuotraukos neįdėsiu cry.gif , nes neturiu 100 žinučių.
Atsakyti
Labas,
auginu ir aš bananmedį 4u.gif Įsigijau neperseniausiai iš vienos SM mamos. Pas mane jis nėra didelis, gal apie 40 cm, turi 4 lapus (atrodo dar vienas lenda). Panašu, kad tikrai nelepūnas, nors...
Norėjau jau klausti čia forume patarimo: prieš kelias dienas pastebėjau, kad lapais šmirinėja tokie maži žalsvi vabaliukai (panašūs į amarus, kur būna pvz. ant rožių) blink.gif Nurinkau aš juos kelis kartus, dabar lyg nesimato, bet gal dar ten jų yra, kur apačioje susisukę lapai g.gif Ar nebus tik čia kokie skydamariai? Kaip tuos parazitus naikinti (nesu susidurus su jais cool.gif ) O ir lapai lyg apgraužti iš apačios pasidarė g.gif
Gal žinai, kas tai galėtų būti ax.gif
Atsakyti
Labas,
auginu ir aš bananmedį 4u.gif Įsigijau neperseniausiai iš vienos SM mamos. Pas mane jis nėra didelis, gal apie 40 cm, turi 4 lapus (atrodo dar vienas lenda). Panašu, kad tikrai nelepūnas, nors...
Norėjau jau klausti čia forume patarimo: prieš kelias dienas pastebėjau, kad lapais šmirinėja tokie maži žalsvi vabaliukai (panašūs į amarus, kur būna pvz. ant rožių) blink.gif Nurinkau aš juos kelis kartus, dabar lyg nesimato, bet gal dar ten jų yra, kur apačioje susisukę lapai g.gif Ar nebus tik čia kokie skydamariai? Kaip tuos parazitus naikinti (nesu susidurus su jais cool.gif ) O ir lapai lyg apgraužti iš apačios pasidarė g.gif
Gal žinai, kas tai galėtų būti ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, du kartus paspaudžiau...
Atsakyti
Na mano bananiuko ūgis biggrin.gif irgi kažkur 40 cm. gal kokiu cm ir aukštesnis. Ir dabar turi 16 lapų. Prieš kelias dienas vieną apatinį nuėmiau, nes jie taip natūraliai juos numeta. O vabalų nėr thumbup.gif jokių. Šiaip labai mėgsta 4u.gif "maudynes". Išsinešu į kiemą ir gerai apipurškiu keletą kartų iš visų pusių. Ir "vaikutį" šalia augina. Bet tas jo "mažylis" auga ne dienom, o valandom. Rugsėjo pradžioj beveik galės ax.gif atskirti. O gal g.gif abu įdėsiu į didesnį vazoną ir tegul draugiškai gyvena iki pavasario.
Atsakyti
O kur galima butu isigyti bananmedi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUKAS @ 2005 08 09, 09:41)
Negi g.gif  daugiau niekas neauginat ax.gif  šio gražaus augalo? O taip tikėjaus rasti bendraminčių... Nuotraukos neįdėsiu cry.gif , nes neturiu 100 žinučių.

Atsiųsk man e-mailu, pabandysiu įdėti.
Parašysiu e-mail į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 10 rugpjūčio 2005 - 13:02
Ir as labai noreciau sitos geles..ir laukiu nesulaukiu, nes netrukus turetu ja atvezt... sake brolio brolienei vaikuciu uzaugino....
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2005 08 10, 13:47)
O kur galima butu isigyti bananmedi? unsure.gif

Mačiau ne kartą Ermitaže. Po 19.90
Atsakyti
Esu mačius tų bananų 2 rūšis: vienų stiebas storas ir daug lapų, o kitų plonas ir mažai {keli} lapeliai. Pas mane auga tas, kur daug lapų. Ir šiaip man kie išvaizdesni. O pirkti tongue.gif galima gaut gėlių parduotuvėse. Paieškokit ax.gif , turėtumėt tikrai rasti 4u.gif .
Atsakyti