Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

O už savo bananą mokėjau ax.gif 9,90. Bet užtat labai puošia palangę...
Atsakyti
Pagaliau ir as turiu banana...na jo vaikuti...dar mazyti...tik 4 lapai... ir neturiu informacijos kaip ji priziuret...gal padesit?
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif , kad dar viena gėlių mylėtoja turi bananą. Pirmiausia jis labai mėgsta drėgmę, laistyk drinks_cheers.gif kasdien. Savąjį pavaišinu ir gėlių trašomis. Jei galėsi kada nors būtinai "išmaudyk" {apipurkšk vandeniu}. Įdomu g.gif , kurį turi: storu stiebu ir daug lapų ar plonu rausvu stiebu ir mažai lapų? 4u.gif
Atsakyti
tikriausiai su daug lapu bus..ir storas..ir stiebas ne ruzavas...
Atsakyti
Tai ir mano yra storastiebis ir daugialapis. Skaičiau vienoj knygelėj, kad jie užauga iki 2metrų aukščio thumbup.gif , gražiai žydi [buvo nuotr.] ir veda vaisius, kurie, beje, doh.gif nevalgomi. Man tai vaisiai nėra esmė. Man svarbiau toks gražus augalas. Matysim g.gif , kaip tie bananai mums žiemos.
Atsakyti
Kas g.gif dar sugalvojot auginti BANANĄ? 4u.gif
Atsakyti
As ne nepagalvojau kad butu galim valgyt.. smile.gif o keleriu metu augalas pradeda visius duoti?
Atsakyti
Kiek g.gif reikia metų, kad pradėtų žydėti- aš nežinau, nes auginu pirmą ax.gif kartą. Kiek supratau, cool.gif jis turi užaugti kažkur 2 metrus. biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuos prie bananmedžių augintojų. Prieš gerą mėnesį "Senukuose" nusipirkom sėklų ir vakar pastebėjau, kad viena jau išdygo. thumbup.gif Jau buvau praradusi viltį, nes laikiau balkone, o pastarąsias kelias savaites orai ne per šilčiausi buvo.
Atsakyti
Labas visoms,
o mano bananas nezinau koks bus tongue.gif : stiebas kol kas plonas, bet ne rausvas. Visas augalas šviesiai žalias. Gal dar pastorės g.gif biggrin.gif
Ar galima jį šiuo metu persodinti (vazonas jau laaabai mažas, šaknys laukan lenda doh.gif ) ar geriau laukti pavasario? Girdėjau, kad kai kurios gėlės gali numirti, jei ne laiku persodini g.gif
Atsakyti
Na aš savąjį persodinau biggrin.gif vakar vakare, nes irgi šaknys lindo ax.gif lauk. Bandžiau atskirti mažąjį, bet nepavyko doh.gif , palikau pavasariui. O persodint visai paprasta. Ištraukiau iš senojo vazono, įdėjau į didesnį ir apipyliau žemėmis. Procedūra baigta thumbup.gif , dar paskui vaikai palaistė drinks_cheers.gif . Skaičiau kažkur, kad dar galima persodint gėles, tai ir suskubau biggrin.gif tai padaryti.
Atsakyti
O kodėl vaisiai nevalgomi? Gaila... cry.gif
Atsakyti