Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Tęskime.

user posted image

Sena tema čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 23 vasario 2009 - 16:46

O gal yra kokie aliejai nuo dermatito?.. g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 10:19)
O gal yra kokie aliejai nuo dermatito?..  g.gif
4u.gif

Dermatologijoje eterinis rozmarinų aliejus vartojamas esant įvairioms odos ligoms: dermatitui ir egzemai, inkštirams ir pūliniams, užkrėstoms žaizdoms.
Dermatologijoje eterinis mėtų aliejus vartojamas suerzintos, inkštiruotos odos priežiūrai, gydant dermatitą, egzemas, dilgėlinę.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 10:30)
Dermatologijoje eterinis rozmarinų aliejus vartojamas esant įvairioms odos ligoms: dermatitui ir egzemai, inkštirams ir pūliniams, užkrėstoms žaizdoms.
Dermatologijoje eterinis mėtų aliejus vartojamas suerzintos, inkštiruotos odos priežiūrai, gydant dermatitą, egzemas, dilgėlinę.

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man dabar iskilo klausimas: is kur geriausia pirkti eterinius aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 10:30)

Dabar susimasciau, o kur man ju rasti? biggrin.gif Gal vaistinej ieskoti?.. Gal galite imesti nuoroda, kur radote sia informacija, man idomu butent kaip gydomas dermatitas tais aliejais, nejau tik tepant ant odos?.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 15:07)
Dabar susimasciau, o kur man ju rasti?  biggrin.gif  Gal vaistinej ieskoti?.. Gal galite imesti nuoroda, kur radote sia informacija, man idomu butent kaip gydomas dermatitas tais aliejais, nejau tik tepant ant odos?..  g.gif  4u.gif

rozmarinu ir metu eteriniu alieju galite rasti didziosiose maximose, naujojoj barmunei, martinos, kvapu namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 13:07)
Dabar susimasciau, o kur man ju rasti?  biggrin.gif  Gal vaistinej ieskoti?.. Gal galite imesti nuoroda, kur radote sia informacija, man idomu butent kaip gydomas dermatitas tais aliejais, nejau tik tepant ant odos?..  g.gif  4u.gif

radau info cia o jsu per google paieskokit kaip gydyti. Manau gerai butu ilasinti 15lasiuku i vonia (pries tai sumaisant su druska, pienu...), gal i kremuka keleta lasiuku eterinio aliejaus ilasinti g.gif
dar galit paskaityt www.kvapunamai.lt
eterinius aliejus galima pirkti Vcupe, vaistinese, kvapu namuose...
Atsakyti
ACIU, merginos!!! 4u.gif 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as i jusu bureli biggrin.gif pradejau gaivint savo plaukus, artejantis pavasaris veikia rolleyes.gif kol kas tik alyguogiu ir migdolu aliejus isbandziau, bet poveikis tikrai patiko- nebe tokie sausi tie mano stagarai tapo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gica @ 2009 02 26, 16:11)
jungiuosi ir as i jusu bureli biggrin.gif  pradejau gaivint savo plaukus, artejantis pavasaris veikia rolleyes.gif kol kas tik alyguogiu ir migdolu aliejus isbandziau, bet poveikis tikrai patiko- nebe tokie sausi tie mano stagarai tapo 4u.gif

man tai alyvuogiu aliejus pats blogiausias koks tik gali but bash.gif:
Atsakyti
sveikutes tongue.gif nu matai,kiekvienas zmogus yra individuali asmenybe. tai skirtingai ir tinka wink.gif as nusipirkau kokosu aliejaus ir linu semenu smile.gif kai isbandysiu parasysiu koks poveikis:))
Atsakyti