Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(ernesin @ 2009 06 05, 00:58)
Na jei poveikis toks geras, visgi pasiliksiu prie sviestmedžio aliejaus thumbup.gif
Ar gerai būtų jį su sėmenų maišyti? bigsmile.gif

O kas ten per priemonė reklamuojama tame puslapyje?

Sviestmedžio aliejus sausiems plaukams labai gerai, tik sunkiai tepasi, todėl jį galima sumaišyti su skystesniu aliejumi.

Ten svetainė apie dažymą chna (henna) ir basma (indigo), aš tą merginą tik kaip pavyzdį paėmiau.

QUOTE(Eve-line @ 2009 06 05, 08:41)
o sakykit kaip daznai rekomenduojama deti aliejaus kaukes?
Mano plaukai dazyti ir pasidare laaabai sausi, luzineja, skilineja  doh.gif slenka... Matyt streso poveikis.
Tepu gausiai 2 kartus per savaite, laikau apie 2val. Gal per daznai?
Siaip kazkaip jie neatsigauna, reikes pakirpti biskutuka matyt...

VAkar tepiau linu semenu alieju... oj.. kokia plaukai minkstuciai, nepalyginsi su sezamu  doh.gif

Jei plaukai slenka nuo streso, tai aliejai jų visiškai neatstatys. Jei žinot priežastį, kodėl jums nepabandžius kokios melisų arbatos išgerti, ar pabandyti nusiraminti eteriniais aliejais? Rašau todėl, kad manau, stresas pakankama priežastis susigadinti sveikatą, o aliejai tik dalis pagalbos plaukams. Čia tarp kitko. Šiaip, aliejus galima tepti porą kartų per savaitę tikrai ir kuo ilgiau laikysit, tuo geriau (nebent laikysit ilgiau negu 12 val., tada per ilgai nekvėpuos oda, o aliejus vistiek nieko ypatingesnio per tris dienas nepadarys, negu padarytų per vieną naktį). smile.gif

QUOTE(meteora_1 @ 2009 06 05, 11:41)
Gal kas zino kur butu galima isigyti nerafinuoto kanapiu aliejaus? kazin tikrai jis padeda banguotem plaukam nuo putimosi g.gif gal kas bande? bigsmile.gif

Gaila, nežinau, man irgi labai reikia mitybai papildyti. Kai rasit, labai prašau parašyti ir man? 4u.gif
Banguotiems plaukams gerai į savo aliejų kaukę įmaišyti taukmedžio sviesto, nes jis ypač tinka sausiems plaukams, tik nepatariu jo trinti į šaknis. Tiesa, jis yra kietesnis negu kiti, todėl jį reikia išsukti su mažu kiekiu skysto aliejaus ir tada atskiesti su tiek aliejaus, kiek reikia arba truputį pašildyti, kad suminkštėtų. Galima, aišku, naudoti ir gryną taukmedžio sviestą, bet jis brangokas. Taip pat tokiems plaukams gerai kokosų, simondsijų aliejai.

Aplamai, taukmedžio sviestas labai geras dalykas, bet nuo visų ligų neišgelbės. Čia tik patarimas jį naudoti. Patariu dėl to, kad taukmedžio sviestas yra labai skvarbus, riebus, bet nepalieka tokio blizgesio, kaip kiti aliejai, nėra visiškai išplaunamas muilo, todėl tinka sausai odai ir plaukams (bet dėl to paties, manau, netinka grynas galvos odai), yra natūralus konservantas, turi gydančių, atkuriančių savybių, UV filtrų, sumaišytas su kitais aliejais yra labai skalsus, nors vienas naudoti nėra patogus, nes yra kietokas. Tai ne tik reklamos pažadai (aš jo neplatinu ir nepardavinėju), o jis iš tiesų turi tokių savybių. Kuriai iš jūsų jo reikia, jūs pačios nuspręsit geriausiai, o rekomenduoju toms, kurių oda ar plaukai yra ypač sausi.
Aišku, nereikia pamiršti, kad daugelis žmonių turi savo mėgstamiausią aliejų - kas sėmėnų, kas alyvuogių, kas kokosų, o mano mėgstamiausias yra taukmedžio sviestas. Aš labai stengiuosi patarti objektyviai, bet nežinau, aš išėjo. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 06 05, 16:31)
Sviestmedžio aliejus sausiems plaukams labai gerai, tik sunkiai tepasi, todėl jį galima sumaišyti su skystesniu aliejumi.

Banguotiems plaukams gerai į savo aliejų kaukę įmaišyti taukmedžio sviesto, nes jis ypač tinka sausiems plaukams, tik nepatariu jo trinti į šaknis. Tiesa, jis yra kietesnis negu kiti, todėl jį reikia išsukti su mažu kiekiu skysto aliejaus ir tada atskiesti su tiek aliejaus, kiek reikia arba truputį pašildyti, kad suminkštėtų. Galima, aišku, naudoti ir gryną taukmedžio sviestą, bet jis brangokas. Taip pat tokiems plaukams gerai kokosų, simondsijų aliejai.
Aplamai, taukmedžio sviestas labai geras dalykas, bet nuo visų ligų neišgelbės. Čia tik patarimas jį naudoti. Patariu dėl to, kad taukmedžio sviestas yra labai skvarbus, riebus, bet nepalieka tokio blizgesio, kaip kiti aliejai, nėra visiškai išplaunamas muilo, todėl tinka sausai odai ir plaukams (bet dėl to paties, manau, netinka grynas galvos odai), yra natūralus konservantas, turi gydančių, atkuriančių savybių, UV filtrų, sumaišytas su kitais aliejais yra labai skalsus, nors vienas naudoti nėra patogus, nes yra kietokas. Tai ne tik reklamos pažadai (aš jo neplatinu ir nepardavinėju), o jis iš tiesų turi tokių savybių. Kuriai iš jūsų jo reikia, jūs pačios nuspręsit geriausiai, o rekomenduoju toms, kurių oda ar plaukai yra ypač sausi.
Aišku, nereikia pamiršti, kad daugelis žmonių turi savo mėgstamiausią aliejų - kas sėmėnų, kas alyvuogių, kas kokosų, o mano mėgstamiausias yra taukmedžio sviestas. Aš labai stengiuosi patarti objektyviai, bet nežinau, aš išėjo. biggrin.gif  4u.gif

Kaip supratau taukmedžio sviestas vadinasi shea butter? g.gif O kur jį perkate? kokia kainytė? 4u.gif
Atsakyti
Šiltas aliejus (suteikia blizgesio ir purumo)

Tinka bet koks augalinis aliejus. Nedaug pašildykite. Paeiliui įtrinkite visas galvos sritis. Apvyniokite galvą polietilenu ir palaukite 20 min. Veikiant šilumai, aliejus įsigers į plaukų šaknis. Išplaukite ir gerai išskalaukite galvą.
Atsakyti
Taip, tinka bet koks augalinis aliejus, bet jeigu visi aliejai būtų vienodi, tuo tema ir baigtųsi. Kiekvienas aliejus yra skirtingas, taukmedžio sviesto ypatybes aprašiau viršuj. Taukmedžio sviestas arba sviestmedžio aliejus yra shea butter. Jo yra Kvapų namuose.
http://www.aromata.l.....edziu aliejus

Kaina neparašyta. Nežinau, iš kur jūs, bet Kaune yra dar viena parduotuvė.

http://www.natures-l...ter_natures.php

Tame puslapyje yra kainos ir kontaktai. Taip pat Naujoji Barmunė prekiauja taukmedžiu, bet ten jis yra rafinuotas, t.y. bevertis ir jo kaina apie 10 lt už 50 ml man atrodo. Dar Loccitane yra, kaina apie 120lt už nežinau kokį kiekį, bet nelabai didelį.

Kadangi tema baiginėjasi, tikiuosi kas nors ją pratęs, nes ji labai gera. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 06 05, 18:23)
Taip, tinka bet koks augalinis aliejus, bet jeigu visi aliejai būtų vienodi, tuo tema ir baigtųsi. Kiekvienas aliejus yra skirtingas, taukmedžio sviesto ypatybes aprašiau viršuj. Taukmedžio sviestas arba sviestmedžio aliejus yra shea butter. Jo yra Kvapų namuose.
http://www.aromata.l.....edziu aliejus

Kaina neparašyta. Nežinau, iš kur jūs, bet Kaune yra dar viena parduotuvė.

http://www.natures-l...ter_natures.php

Tame puslapyje yra kainos ir kontaktai. Taip pat Naujoji Barmunė prekiauja taukmedžiu, bet ten jis yra rafinuotas, t.y. bevertis ir jo kaina apie 10 lt už 50 ml man atrodo. Dar Loccitane yra, kaina apie 120lt už nežinau kokį kiekį, bet nelabai didelį.

Kadangi tema baiginėjasi, tikiuosi kas nors ją pratęs, nes ji labai gera. mirksiukas.gif

As is Plunges 4u.gif O ten net kokoksu aliejaus nera kur nusipirkti, o ka jau kalbeti apie shea butter doh.gif Mane domina kur butu galima internetu uzsisakyt 4u.gif Kokosu aliejus vakar atkeliavo is Ebay uzsakytas, bet tik pirmadieni turesiu laiko ji isbandyti rolleyes.gif O ta pati pardaveja pardavineja ir shea butter, gal ir vertetu is ten uzsisakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 06 birželio 2009 - 08:47
QUOTE(Karamel'e @ 2009 06 06, 09:46)
As is Plunges  4u.gif   O ten net kokoksu aliejaus nera kur nusipirkti, o ka jau kalbeti apie shea butter  doh.gif Mane domina kur butu galima internetu uzsisakyt 4u.gif  Kokosu aliejus vakar atkeliavo is Ebay uzsakytas, bet tik pirmadieni turesiu laiko ji isbandyti rolleyes.gif O ta pati pardaveja pardavineja ir shea butter, gal ir vertetu is ten uzsisakyti g.gif

as sakiausi is Akomos, emiau ta brangesni, man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 06, 09:36)
as sakiausi is Akomos, emiau ta brangesni, man patiko  4u.gif

O koki kieki? ir kokia kainyte gavosi? 4u.gif
Atsakyti
girdejau,kad ricinos aliejus tamsina sviesius plaukus,ar tiesa? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 06 06, 10:48)
O koki kieki? ir kokia kainyte gavosi? 4u.gif

tiksliai nepasakysiu, nes siunciausi ne vien tik ji, bet emiau 250ml, kainavo 6.99svarai + siuntimas i Lt cia nuo kiekio priklauso, prisireistruok ir pasiziurek nera labai daug 4u.gif
Atsakyti
vakar vakare sihsitepiau galva kokosu aliejum, anksciau naudojau semenu. per nakti ismiegojau su juo. siand ishsiploviau, taip sunkiai plovesi, tik is 4 karto puse velnio ishsiskalavo. gal per ilgai laikiau?
na matysim, o kokiu 5 kartu koks rezultatas, manau pakenkt tikrai nepakenks:))
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti