Tesiam tema
Sveikutes,
As pirma karta prisijungusi, todel prasysiu pagelbet jei galesit. mano vestuves geguzes 30 ir jau turiu suknele

As pirma karta prisijungusi, todel prasysiu pagelbet jei galesit. mano vestuves geguzes 30 ir jau turiu suknele

ai, del transporto - manau, kad ne problema, mes jau apturem su kazkuria forumiete, koks tranpsortas geriausias, kai esi nuotaka, islendanti is torto
tai butu puiki atvira priekaba
vaidulka83, nesupratau, kokios pagalbos tau reikia? mes mokam tik kritikuoti, tai ar tokia tiktu? JUOKAUJU

vaidulka83, nesupratau, kokios pagalbos tau reikia? mes mokam tik kritikuoti, tai ar tokia tiktu? JUOKAUJU

Drasioms:

ir

ir

Idomus variantas:

bei

bei

graziu sukneliu labai yra
bet man ne visos tinka

bet man ne visos tinka
QUOTE(Jota @ 2009 02 25, 13:21)
Pamažink foto arba sudėliok vieną po kitos, labai puslapį ištampo.
Suknelės viršus ir nuometas labai dailūs. Pati nesirinkčiau, nes pirmenybę teikiu suknelėms su bent jau minimaliomis petnešėlėmis
Suknelės viršus ir nuometas labai dailūs. Pati nesirinkčiau, nes pirmenybę teikiu suknelėms su bent jau minimaliomis petnešėlėmis

Bet gi nuomos salonai gali prisiuti įvairių petnešėlių, jeigu pageidaujama

man tai si suknele grazi

Stilingos:

Man sita miela atrodo:

Papildyta:
niu prie penktos sovietinis tortas ant galvos tikrai netiktu, nebent vejyje plazdancios garbanos

Papildyta:
QUOTE(la_vita @ 2009 02 25, 15:34)
aha ir sukuosena 

niu prie penktos sovietinis tortas ant galvos tikrai netiktu, nebent vejyje plazdancios garbanos