Na, apejau visus Kauno salonus ir nei viena suknele neebuvo tinkamo dydzio. MJ sake, kad sukneles visada uzsako 38 ar didesnio dydzio. Taigi bet kuria tektu siaurint. Del to kazkaip nepergyvenu. Bet pagalvojau del to nuometo.. Kazkaip greit labai paeme uzstata ir pazadejo, kad "viskas bus". O as kazkaip pasimeciau tuo metu ir dabar bijau, kad paskutinem dienom viskas. Ar ir kitur savaitei iki vestuviu tik viska suziuri?
[quote=Piktoji Fėja,2009 02 26, 12:59]
O tiesa, kaip del to 'pirmoji - ne pirmoji'? is kur jus zinot, kad daugiau niekas neuzsides tos sukneles?
nes man vienam salone sake, kad jei suknia nauja, pirmieji pora kartu net nesimato, kad buvo uzdeta suknia
nes man irgi siule, kad tipo primoki 1000 litu, ir niekas daugiau tos tavo suknios neuzsides, bet kaip as tai suzinosiu?
man tokia apgavyste kvepia sitie pokstai 
[/quote
isteku geguzes pradzioj, liko tik 2 men. kadangi pavasaris nera vestuviu sezonas, nera tokio bumo kaip vasara, tai manau, kad busiu pirma
. na, bet kaip sako, nezinai ir sirdies neskauda.
O tiesa, kaip del to 'pirmoji - ne pirmoji'? is kur jus zinot, kad daugiau niekas neuzsides tos sukneles?
nes man vienam salone sake, kad jei suknia nauja, pirmieji pora kartu net nesimato, kad buvo uzdeta suknia

nes man irgi siule, kad tipo primoki 1000 litu, ir niekas daugiau tos tavo suknios neuzsides, bet kaip as tai suzinosiu?

[/quote
isteku geguzes pradzioj, liko tik 2 men. kadangi pavasaris nera vestuviu sezonas, nera tokio bumo kaip vasara, tai manau, kad busiu pirma

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 26, 08:59)
man tokia apgavyste kvepia sitie pokstai 

na ateini netycia kurias iseigines ir paprasai pasimatuti, jei sako kad nera, ar kazkur isgabenta - viskas aisku. tada tai jau skandala uzvirciau kaip reikalas

neesu pikciurna, bet jei taip apgautu, tai jau....
QUOTE(Hot @ 2009 02 26, 15:21)
Na, apejau visus Kauno salonus ir nei viena suknele neebuvo tinkamo dydzio. MJ sake, kad sukneles visada uzsako 38 ar didesnio dydzio. Taigi bet kuria tektu siaurint. Del to kazkaip nepergyvenu. Bet pagalvojau del to nuometo.. Kazkaip greit labai paeme uzstata ir pazadejo, kad "viskas bus". O as kazkaip pasimeciau tuo metu ir dabar bijau, kad paskutinem dienom viskas. Ar ir kitur savaitei iki vestuviu tik viska suziuri?
Na as kai rinkausi pirma karta, tai irgi viska zadejo, kad bus.

Bet nuejau po kokio menesio nusifotogrfuoti su ja, tai tada sutarem ir susirase kiek trumpinti, ko isiut, koki veliuma pasiut, nes is tu kuriuos turejo, nei vienas man nepatiko, o ir reikejo trumpo lengvo, kad ant palaidu plauku nebutu per didelio svorio.

QUOTE(RenataJ. @ 2009 02 26, 16:19)
na ateini netycia kurias iseigines ir paprasai pasimatuti, jei sako kad nera, ar kazkur isgabenta - viskas aisku. tada tai jau skandala uzvirciau kaip reikalas

nu jo, sumokejus papildomai 1000 litu - skaityk puse sukneles nuomos kainos (nes ta, kuria siule, ir kainavo nuomotis 2000 Lt), tai reiketu kas antra savaitgali lankytis nuomoj

QUOTE(Peachy_sheila @ 2009 02 26, 19:55)
ne mano skonio,bet grazi

na as uz savo tik 700 mokejau ir to su 100% variantu kad busiu pirma
QUOTE(Peachy_sheila @ 2009 02 26, 20:55)
o man grazu

QUOTE(Peachy_sheila @ 2009 02 26, 18:55)
Man irgi labai daili!

QUOTE(Hot @ 2009 02 26, 14:00)
Kaip manot, ar normalu, kad palikau uzstata uz suknele, ja reiks siaurint 20cm, pasake ateit savaite iki vestuviu, iki tol niekam nenuomos. Papuosalus primete, o veliuma visom viendoda duoda ziuretis, tai kai paklausiau ar toks ir bus, sake koks nori - bet visa tai paskutine savaite!!!
ar as cia be reikalo panikuoju? 

nu as negali nepasakyt...

tikrai, nepyk, bet tokio naivumo nereiktu buti...