Vieną saulėtą vasaros dieną supratau,kad kažkas ne taip. Esu smulki moteris,kuriai jau kuris laikas pūpsi pilvukas,nei įtrauksi,nei išpūsi.

"Sveikiname,jūsų pilvelyje didžiulis vaikas,kažkur 16 savaičių,turėtumėte greit jausti judesius,"-ištarė džiaugsmingai gydytoja.
Vėliau supratau,kad tai labai protingas vaikas,kuris neišsidavė,nes galbūt tėvai nebūtų ryžęsi trečiam.Sužinojome,kad pilvelyje turėjo augti dvynukai,nes yra pridėtinė placenta,bet augo vienas.

3 gimdymas nebuvo iš lengvųjų,bet nieko...išgimdžiau

Kai atsibudau,atrodė lyg būčiau miegojusi visą amžinybę,spėjusi susapnuoti patį gražiausią kada nors sapnuotą sapną,bet vyras pasakė,kad miegojau gal tik pusvalandį.

Gydytoja pasakojo,kaip po visko važiuodama namo ir namuose ji verkė,nes tuo metu atrodė,kad mane praras,visa mėlau,o kraujas bėgo kaip iš krano.Bet laimei,tai nebuvo mirtinas nukraujavimas,jį pavyko sustabdyti dėka daktarų kompetencijos. Kitą dieną ir vyr.slaugutė užėjusi į mano palatą negalėjo sulaikyti ašarų man pasakodama -"atrodo, svetimas žmogus,bet kai matai jį mirštantį ir negali nieko padaryti,arba pavyks sustabdyti kraujavimą,arba ne,tai baisu.Ačiū Dievui viskas baigėsi laimingai."
Man tai buvo neįtikėtina istorija (anot daktarės tokių atvejų per metus Lietuvoje pasitaiko 1-2) apie kurią tada aš nė nenumaniau,tiesiog tada jaučiaus be galo laiminga,turėdama į šį pasaulį taip įsiveržusį Vėją,kuris labai norėjo gimti.
Netikėta istorijos pradžia su dar labiau netikėta jos pabaiga...
P.S. Ačiū daktarei,Dievui,likimui,visiems leidusiems pasilikti man dar šiame gyvenime auginti ir mylėti 3 nuostabiausius pasaulyje vaikus.