Įkraunama...
Įkraunama...

Trečio vaikelio gimimas

Oho kokia istorija blink.gif blink.gif
Labai dziaugiuosi kad su laiminga pabaiga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekmes jusu sheimynelei 4u.gif
Atsakyti
Eglike,nors ir žinojau tavo gimdymo istoriją,bet skaitant šiurpuliukai ėjo ir akyse kaupėsi ašaros...........Džiaugiuosi ir žaviuosi tavimi 4u.gif .Aukit dideli ir sveiki wub.gif .
Atsakyti
Grazus pasakojimas,galetum buti rasytoja thumbup.gif
Atsakyti
Eglike3 wub.gif

Kokia tavo istorija ,kokia patirtis ... Skaičiau ir jausmai mainėsi ,oda šiurpo nuo tavo išgyvenimų ...
Laimės Jūsų Šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Eglike3, skaitant norisi ir dziaugtis ir verkti wub.gif Dziaugiuosi kad viskas baigesi laimingai thumbup.gif
Atsakyti
Bukit stiprus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
kokia istorija thumbup.gif 4u.gif
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Susigraudinau,džiaugiuosi laiminga pabaiga.
Sėkmės šeimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(psjurgita @ 2009 03 11, 17:59)
Kazkada,pernai ar uzpernai,rode dokumentiniu filmu cikla,viena serija mane ypac suintrigavo,pavadinimas:"nescias vyras",tai ne apie Svarca schmoll.gif .O apie 34 metu inda kuris visus tuos metus pats nezinodamas savo pilve nesiojo savo broli dvyni,zmogu isoperavo nutare kad jam auglys,bet kai ji istrauke suprato koki "augli vargsas zmogus nesiojo savy tiek metu, tame filme pasakojo ir apie taip vadinamus popierinius vaikucius,kurie uzsimezga,bet veliau del vargiai ar kam zinomu priezasciu nebesivysto,taciau jie gimdoje sudziuva,nepakenkdami broliui arba sesei.Eglikei3 ne taip pasiseke nei man(turiu minty nukraujavima,placentos neatsidalinima),bet labai dziaugiuosi kad jie abu sveiki gyvi.Mano galva mano atvejis buvo lengvesnis dar ir del to kad abu vaikai tvirtinosi prie vienos placentos ir anas vaikiukas buvo labai mazulytis kai uzleido sesei visa gimda. rolleyes.gif

as tiksliai nezinau,bet manau,kad pridetineje placentoje turejo buti dvynys,bet jis visai nesivyste i vaikuti g.gif ,o galejo lemti gimdymo tokia gimdymo pabaiga ir ta priaugusi prie manes placenta,kuria "atgrande". unsure.gif
Papildyta:
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikatos jums ir stiprybes! esate tikra Supermamyte 4u.gif
Atsakyti
Oho kokia istorija. Tai gerai kad gerai baigesi 4u.gif
Sveikatos ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
sekmes 4u.gif
Atsakyti