QUOTE(psjurgita @ 2009 03 11, 17:59)
Kazkada,pernai ar uzpernai,rode dokumentiniu filmu cikla,viena serija mane ypac suintrigavo,pavadinimas:"nescias vyras",tai ne apie Svarca

.O apie 34 metu inda kuris visus tuos metus pats nezinodamas savo pilve nesiojo savo broli dvyni,zmogu isoperavo nutare kad jam auglys,bet kai ji istrauke suprato koki "augli vargsas zmogus nesiojo savy tiek metu, tame filme pasakojo ir apie taip vadinamus popierinius vaikucius,kurie uzsimezga,bet veliau del vargiai ar kam zinomu priezasciu nebesivysto,taciau jie gimdoje sudziuva,nepakenkdami broliui arba sesei.Eglikei3 ne taip pasiseke nei man(turiu minty nukraujavima,placentos neatsidalinima),bet labai dziaugiuosi kad jie abu sveiki gyvi.Mano galva mano atvejis buvo lengvesnis dar ir del to kad abu vaikai tvirtinosi prie vienos placentos ir anas vaikiukas buvo labai mazulytis kai uzleido sesei visa gimda.
as tiksliai nezinau,bet manau,kad pridetineje placentoje turejo buti dvynys,bet jis visai nesivyste i vaikuti

,o galejo lemti gimdymo tokia gimdymo pabaiga ir ta priaugusi prie manes placenta,kuria "atgrande".
Papildyta:
Aciu visoms