O kaip maitindamos jaučiatės Jūs? Kokius jaučiat pliusus-minusus grynai sau?
Mano pačios pastebėti pliusai:
1. Naktį kartais nereikia net lipti iš lovos, nes mažylio lovelė pristumta prie pat mano, tai aš jį įsikeliu ir beveik miegodama maitinu

2. Kadangi nesu super tvarkinguolė man labai patinka, kad nereikia nieko plaut, virint ar sterilizuoti

3. Susitaupo tikrai nemažai pinigų

4. Patogu, kai kur nors keliaujam. Reikia daug mažiau daiktų.
5. Mano vyras vis giria, kad jam labai sexy atrodo, kai aš maitinu

6. Antrą kartą gyvenime turiu B/C dydžio krūtinę, o prieš vaikus visada būdavo A/B, kažkaip B/C man labiau patinka

7. Po pirmo žindymo pagražėjo krūtinė (čia iš serijos akivaizdu, bet neįtikėtina

8. Vaikutis labai gerai suvirškina MP, todėl retai rimtai pridirba sauskelnes.
9. Maitinant krūtimi, jei sėdžiu, visada turiu vieną "laisvą" ranką, tai galiu skaitinėt ar susirašinėt internete, skaityt knygas, o svarbiausia, jei reikia, skirti dėmesio vyresnėliui.
10. Ramiau, kai žinau, kad visas vaiko maistas su manim

11. Kadangi esu iš principo negerianti ir nerūkanti, turiu super argumentą, prieš visus įkyruolius siūlančius išgerti, ar užsirūkyti.
12. Puiki proga į gerąją pusę pakeisti mitybos įpročius.
Minusai:
1. Teko sužinot kas yra suskeldėję speneliai, mastitas ir kartais (bet čia jau kita tema) vis vargstu su keistu skausmu maitinant.
2. Tikras vargas su drabužiais. Labai skurdus asortimentu ir brangus kaina liemenėlių ir kt. rūbų maitinančioms mamoms pasirinkimas. Nešioju paprastus drabužius, tai kartais labai įgrista nusivilkinėti

3. Negaliu ilgam išeiti iš namų, jei nėra kur nusitraukti pienuko.
4. Jei išgirtu verkiantį vaiką pienas pradeda tekėti pats

5. Tenka labai atidžiai planuoti treniruotes ir pasirūpinti labai gerai prilaikančia liemenėle.
6. Kartais nesmagiai jaučiuosi svečiuose, nes vengiu maitinti prie ne šeimos narių. Dar nesmagiau, jei pas mane yra svečių, o namie nėra vyro.