Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sena tema

user posted image user posted image

Trumpa info:
Amariliai miegantys augalai
Keliam tik tada, kai pradeda rodyti gyvybe- pradeda leisti ziedkoti. Jei ilsejosi dezuteje, sodinam i vazona (1/3 svoguno zemeje). Jei ilsejosi vazone, tai iskasam ir pakeiciam zeme
Laistom, kai ziedkotis buna mazdaug 7-10 cm
Laistom i lekstute
Nuzydeje amariliai augina lapus, per kuriuos auginasi svoguna
Migdom, kai pradeda lapai gelsti
Raudonlige gydom fungicidais (apipuskiam svoguna)
Puvini salinam sekanciai- peiliu pasalinam puveka ir svoguna sodinam i kalio permanganata. Padziovinam, istepliojam zelionke ir dar padziovinam. Patupdom ant zemiu. Laistyt pradedam kai svogunas isisaknija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 balandžio 2009 - 14:12
prisiduodu naujoje temoje ax.gif
Atsakyti
Registruojuos naujoj temoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Perziurekit info, ar nenusisnekejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 23, 08:18)
O kokius pirkai g.gif

As tai vakar va koki papirkau. Dabar lauksiu ziedu, nes turi TRIS ziedstiebius  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Laba diena smile.gif

Ice tea, aš tokį patį turiu, aleksoto bazėj pirkau, tai ne tokios spalvos jis man išaugo, bet vis tiek gražus smile.gif

per savo mažulėlį augalėlius kažkiek apleidau, dar daržas prisidėjo... tikiuosi, turėsiu daugiau laiko , kai mb baigsis vaiko priežiūros atostogos biggrin.gif

o mano pacientai visi išgyveno thumbup.gif dabar jau laiškus augina. tik to baltojo, kuris taip ir nepražydo, ant lapo tokia kaip dėmė yra. bet lyg nieko blogo j nedaro, tai ir nepjaunu mastau.gif
Atsakyti
Niu kaip ir ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, beje, kazkuri klauset kuriuose seniuose pirkau ta bordo. Tai as ne seniuose pirkau. As pirkau musu Rimi parduotuvej. Tai po Muminukes komentaro dabar pradedu DREBETI, kad jis irgi gali buti is tos bazes ir kad bus koks sestasis paprastas raudonas mano kolekcijoj doh.gif
Pagyvensim pamatysim mirksiukas.gif

O pradine info gera ar ne, nes pataisyciau, jei kas negerai, kol galiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 23, 15:24)
Laba diena smile.gif

Ice tea, aš tokį patį turiu, aleksoto bazėj pirkau, tai ne tokios spalvos jis man išaugo, bet vis tiek gražus  smile.gif

per savo mažulėlį augalėlius kažkiek apleidau, dar daržas prisidėjo... tikiuosi, turėsiu daugiau laiko , kai mb baigsis vaiko priežiūros atostogos  biggrin.gif

o mano pacientai visi išgyveno thumbup.gif dabar jau laiškus augina. tik to baltojo, kuris taip ir nepražydo, ant lapo tokia kaip dėmė yra. bet lyg nieko blogo j nedaro, tai ir nepjaunu mastau.gif

Pagrindines "geles" auginimas atima laiko nuo kitu
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 23, 15:30)
Ai, beje, kazkuri klauset kuriuose seniuose pirkau ta bordo. Tai as ne seniuose pirkau. As pirkau musu Rimi parduotuvej. Tai po Muminukes komentaro dabar pradedu DREBETI, kad jis irgi gali buti is tos bazes ir kad bus koks sestasis paprastas raudonas mano kolekcijoj  doh.gif
Pagyvensim pamatysim  mirksiukas.gif

O pradine info gera ar ne, nes pataisyciau, jei kas negerai, kol galiu  unsure.gif

Mano is senuku tokiu pat paveiksliuku, nu jei raudonas uzsimusiu doh.gif
Gera ta info mirksiukas.gif
Atsakyti
jo... kol kas pumpurėlis atima laiko smile.gif

Ice tea, bet paveikslėlyje spalva labai graži hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 23, 15:34)
Gera ta info  mirksiukas.gif

karsta.gif notworthy.gif notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 04 23, 15:35)
Ice tea, bet paveikslėlyje spalva labai graži hihihi.gif

Susilydziau, net sunaus atkalbejimo negirdejau- "mama, tu tokiu geliu jau visa palange turi stupid.gif Nu nereikia mums sitos geles fool.gif "

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 balandžio 2009 - 14:40
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 23, 15:35)

good.gif flirt.gif
Paskiau ziuresim kiek skirtingu bus su vienodu paveiksliuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 23, 15:38)
Paskiau ziuresim kiek skirtingu bus su vienodu paveiksliuku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As manau, visi bus vienodai tradiciniu raudonu spalvu doh.gif
Atsakyti