Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(obelele25 @ 2009 04 24, 11:32)
Nu bandau pasigirti,nors foto nelabai geros blush2.gif Tas baltas su rausvu tai mūsų "kaimiškas",dar močiutė juos augino,o kitas pirktas parduotuvėje.

user posted image

user posted image

To antro wub.gif as noriu jau doh.gif O sakiau, kad daugiau negalima noret doh.gif Fainumas thumbup.gif lapuku forma superine, tokios rusies dar neturiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 balandžio 2009 - 10:38
Tas antras iš parduotuvės,o spalva jo tokia potamsė ir yra kaip nuotraukoje.Turiu labai gražų tamsiai bordinės spalvos amarilį ,bet jis tik salotas augina,tikiuosi kitais metais pražydinsiu...
Atsakyti
Mergaites valiooooooooooooooooooooo
Mano visi pirkiniai zydes, Lady Jane zieduka leidzia clap.gif clap.gif clap.gif
Afrodite tikrai zieda clap.gif clap.gif clap.gif
Jawel jau ziedukas islines clap.gif clap.gif clap.gif
O senukinis rauonas net su dviem ziedkociais yahoo.gif
As vel turesiu ziedu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 24, 10:49)
Labas rytas,prisijungsiu ir aš prie jūsų temos smile.gif Kokius penkis metus auginau vien amarilių lapus doh.gif pasiskaičiau šioje temoje,kad reikia pakankinti ir nepradėti laistyti kol nerodo gyvybės ženklų,tai šiemet vieną pradėjau laistyti iš karto atsinešus iš rūsio o kitus "kankinau" ir nedaviau gerti lotuliukas.gif tai pirmasis kuris gavo gerti,sėkmingai augina lapus toliau,o tie pakankinti jau džiugina žiedais 4u.gif

tai man irgi tas pats buvo su vienu, atsibodes jau buvo jo lapienojus doh.gif o siemet po geru kankinimu jau du ziedstiebiai lenda thumbup.gif

Nu bandau pasigirti,nors foto nelabai geros blush2.gif Tas baltas su rausvu tai mūsų "kaimiškas",dar močiutė juos augino,o kitas pirktas parduotuvėje.

nu man ir tas kaimiskas lb lb thumbup.gif wub.gif o pie kita tai aplamai patyliu wub.gif wub.gif

QUOTE(teska @ 2009 04 24, 11:49)
Mano visi pirkiniai zydes, Lady Jane zieduka leidzia  clap.gif 
Afrodite tikrai zieda  clap.gif
Jawel jau ziedukas islines  clap.gif 
O senukinis rauonas net su dviem ziedkociais  yahoo.gif
As vel turesiu ziedu  clap.gif

tai ir as su tavim pastraksesiu...pasidziaugsiu biggrin.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
user posted image

Sitas ir yra mano SVAJONE- Limas blush2.gif As jums sakiau, kad jis NEREALUS thumbup.gif thumbup.gif Kaip man surasti tokia parde, kur rasciau savo svajuka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 11:49)
Mano visi pirkiniai zydes, Lady Jane zieduka leidzia  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Afrodite tikrai zieda  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Jawel jau ziedukas islines  clap.gif  clap.gif  clap.gif
O senukinis rauonas net su dviem ziedkociais  yahoo.gif
As vel turesiu ziedu  clap.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Dabar tik ziurek, kad kos puvinys neisimestu doh.gif
Ai, velniop tie puviniai irnesakyk.gif Turesim ziedu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 24, 13:15)
Sitas ir yra mano SVAJONE- Limas blush2.gif As jums sakiau, kad jis NEREALUS  thumbup.gif  thumbup.gif  Kaip man surasti tokia parde, kur rasciau savo svajuka  unsure.gif
Papildyta:

clap.gif  clap.gif  clap.gif Dabar tik ziurek, kad kos puvinys neisimestu doh.gif
Ai, velniop tie puviniai  irnesakyk.gif Turesim ziedu  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Po isamesnes inventorizacijos Lady Jane 2 ziedstiebiai ir lapukas bus wub.gif
Negaliu kaip laukiu ziedu, tik nepersistengt su permylejimu, tai gausiu kruvas puvinio doh.gif Nutapsejo amariliukai i miegama ant palanges, net orches pasitraukt turejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 13:25)
Nutapsejo amariliukai i miegama ant palanges, net orches pasitraukt turejo  lotuliukas.gif

o neeee biggrin.gif pas mane jau virsesniu uz orches nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 04 24, 13:46)
o neeee biggrin.gif pas mane jau virsesniu uz orches nera  lotuliukas.gif

Pas mane orches su amariliais kovoja del demesio, dar yra vietos namuose, tik pinigu piniginej mazoka, tai kuriam laikui reikes taikytis su tuo ka turiu, o dar kai be masinos, o vyras nevezios geliu, tai labai jau dziugina busimi ziedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
teska, sveikinimai thumbup.gif pas mane jau vien laiškai ant palangės liko - klivijos, amariliai ax.gif
dabar namie orchidėjos pirmu smuiku groja. ir kaimmiškos raudonos tulpės iš brolio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 24, 14:02)
teska, sveikinimai  thumbup.gif pas mane jau vien laiškai ant palangės liko - klivijos, amariliai  ax.gif
dabar namie orchidėjos pirmu smuiku groja. ir kaimmiškos raudonos tulpės iš brolio  biggrin.gif

As kai neratuota, tai tenka tenkintis tuom ka paciumpu, o paciumpu tada nepaleidziu, dantimis ir nagais isikabinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Svogerka pasirupino, kad man geliu "lomkes" neuzeitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas,ikelciau savo grazuolio foto-bet nemoku schmoll.gif
o dabar-turiu amarili,buvo 2 ziedkociai-vienas jau nuzydejo ji nupjoviau palikau 10cm,ant antro ziedkocio yra 4 ziedai,jau zydi raudonai su baltu wub.gif viduriuke leidzia 2lapelius apie 5cm dydzio.... 4u.gif bet pamaciau kad svogunas raudonas,ir isore minksta,vidus kietokas toks.as norejau nupjaut ziedkoti ir gelbet svoguna,bet suabejojau ka daryt su lapeliais? g.gif g.gif g.gif
patarkit kas,ar dar laukti kol nuzydes,paaugint lapus,o rudeniop ji gelbet pries migdant,ar kaip?nezinau bijau ji numarint-o toks grazus..... unsure.gif aciu

p.s maxinoi maciau dezutese pirk amarilio svogunu,baltu,ruziniu,raudonu o kada sodint galima svoguna,ir kaip toliau ji laistyt?ar laikyt pasodinus ramybei?sakau jei pasodinus sukraus dar ant rudenio ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 24, 15:47)
labukas,ikelciau savo grazuolio foto-bet nemoku schmoll.gif

Jei ziedkotis jau pakankamai isauges, tai siulyciau nupjauti ir prazydinti vazoje, ir gelbeti svoguna. Iskask ir paziurek, ar nera puvinio g.gif
O foto ikelk per fotki.com, arba parasyk i mano az- susirasysime ir ikelsime bendrom jegom.

Del Maximiniu- tai sodink, tik tada kai isleis ziedkoti apie 5-7 cm (minejau pirmam puslapyje), nes jei pasodinsi tik parsinesus (ir bus be ziedkocio), tai tais metais didesne tikimybe sulaukti tik salotu mirksiukas.gif
Atsakyti