Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

sena temą rasite čia

neradau naujos temos.... blush2.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
nu gal toookio ilgio as nenoreciau blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aciu uz tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif mano plaukai labai ploni,slenka,nenori augti,gal kas patartu kokias naudoti priemones ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 24, 08:53)
sena temą rasite čia

neradau naujos temos....  blush2.gif

user posted image user posted image user posted image

Gal kas nors toookius priauginti galetu..? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na paskutiniai tai grazus,i pirmi tai kaip mano mama pasakytu-siura,mara,nagela doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brigute2 @ 2009 04 24, 11:30)
Laba diena 4u.gif mano plaukai labai ploni,slenka,nenori augti,gal kas patartu kokias naudoti priemones ax.gif  blush2.gif

laba diena, o ar bandei organizma stiprint is vidaus ? bigsmile.gif

oj fu, o man tai nepatinka tokio ilgio kasos kaip pirmoj zinutes eve-line idejo doh.gif cia juk siaubas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Meri_ceri,2009 04 23, 16:34]
O jos nauju plaukuciu pridaigina, ar slinkima irgi pristabdo? nes man slenka lb, ne tik del pavasario..kol kas dar daug plauku turiu, bet baiminuos kad nebeilgai biggrin.gif gal tos ampules padetu?
[/quote]
Na kiek skaičiau čia SM, jos efektyvios yra 4u.gif Jei nesustabdys visiškai slinkimo tai bent jau nemaža ežį užsiauginti padeda thumbup.gif Esu bandžiusi ir pati kelias ampules, bet jų sunaudojau per mažai, kad pamatyčiau rezultatus, o dabar nusipirkau Regaine preparatą, gal kada vėl pabandysiu su tom eurokos ampulėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brigute2 @ 2009 04 24, 10:30)
Laba diena 4u.gif mano plaukai labai ploni,slenka,nenori augti,gal kas patartu kokias naudoti priemones ax.gif  blush2.gif

Jei gerai suprantu tau po gimdymo isslinkeja plaukuciai. Kaip ir viskas normalu, bet kai labai slenka juokas neima.
Tai va, kai man taip buvo, naudojau Kerastase sampuna ir ampulytes nuo plauku slinkimo. Ampulyciu kokia 20vnt. reikia sunaudot. Ir slinkt nustojo, ir augima paskatino.
Mano patarimas butu toks 4u.gif
Atsakyti
Labai gerai masazuoti galva visokiais masazuokliais ax.gif
As turiu viena toki man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Receptas: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštas medaus, citrinos sultys, 2 B vitamino kapsulės

gal zinote kaip naudoti sita kauke plaukams, zinau, kad rekia pusvalandi laikyti.

idomu ar ja reikia nuplauti su sampunu ar tik nuskalauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2009 04 28, 14:54)
Receptas: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštas medaus, citrinos sultys, 2 B vitamino kapsulės

gal zinote kaip naudoti sita kauke plaukams, zinau, kad rekia pusvalandi laikyti.

idomu ar ja reikia nuplauti su sampunu ar tik nuskalauti?  g.gif

as tokia laikau minimum 4 valandas, geriausia per nakti laikyti.
Atsakyti
O tepti i plauku saknis tiktai?po plovimo ar pries? smile.gif
Atsakyti