Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Senoji mūsų tema slepiasi ČIA

O albumėlis - pas senbuves laugh.gif flirt.gif

Kviečiame visas garbanes jungtis į mūsų draugišką būrį ir tęsti diskusijas apie plaukučių priežiūrą, priemones, kirpimus, šukuosenas ir ne tik thumb_yello.gif gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 25 balandžio 2009 - 14:15
pribaigiau ana tema . smile.gif

grazi tema , 4u.gif as joje pirmoji lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image

niu seile varvinu i sita sukuosena wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 25, 14:11)
pribaigiau ana tema .  smile.gif

grazi tema , 4u.gif  as joje pirmoji  lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image

niu seile varvinu i sita sukuosena  wub.gif  wub.gif

Labai nenaturaliai atrodo unsure.gif Man kuodukai is garbanotu plauku labai graziai atrodo
user posted image
Tik reikia igudziu, pati tokio niekaip neisraityciau ax.gif

Arba cia kokie plaukai wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 25 balandžio 2009 - 16:07
" Labai šviesius plaukus siūloma patamsinti medaus geltonumo atspalviais, o brunetėms patariama pasipuošti karamelinio atspalvio sruogelėmis."

jauciu lb grazu ant rudaplaukes su karamelinem sruogom . wub.gif

tai trecia ta foto kur idejei , jauciu panasiai ir turi atrodyti, grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 25 balandžio 2009 - 16:17
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 25, 15:15)
" Labai šviesius plaukus siūloma patamsinti medaus geltonumo atspalviais, o brunetėms patariama pasipuošti karamelinio atspalvio sruogelėmis."

jauciu lb grazu ant rudaplaukes su karamelinem sruogom .  wub.gif
tai trecia ta foto kur idejei , jauciu  panasiai ir turi atrodyti, grazu

Tik labai sunku ta karameles spalva issaugot - labai greit nusplauna nuo sviesintu plauku unsure.gif Noreciau dar viena spalva imest vasarai, tarpini atsplavi tarp mano naturaliu ir sviesintu plauku.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 25, 16:22)
Tik labai sunku ta karameles spalva issaugot - labai greit nusplauna nuo sviesintu plauku unsure.gif Noreciau dar viena spalva imest vasarai, tarpini atsplavi tarp mano naturaliu ir sviesintu plauku.. g.gif

aa gali buti, kad sunku issaugoti .

gal ir grazu butu tarpinis. m m . ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif niu atrodo į teisingą temą pataikiau lotuliukas.gif kokių grožių pridėta bigsmile.gif

turiu klausimą: kas naudojot John Frieda kremą? ar tikrai reikia tepti ant sausų plaukų ir nenuplauti? juk susiriebaluos plaukai blush2.gif niu atrodo suprantama kalba parašyta,ale aš nesuprantu doh.gif neveltui blondinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 04 25, 19:26)
labas  4u.gif niu atrodo į teisingą temą pataikiau  lotuliukas.gif kokių grožių pridėta  bigsmile.gif

turiu klausimą: kas naudojot John Frieda kremą? ar tikrai reikia tepti ant sausų plaukų ir nenuplauti? juk susiriebaluos plaukai  blush2.gif niu atrodo suprantama kalba parašyta,ale aš nesuprantu  doh.gif neveltui blondinė  lotuliukas.gif

Kaip atrodo tas kremas? Ar sitas?
user posted image
John Frieda Secret Weapon
raso kad reikia tepti ant sausu plauku. bet cia daugiau kaip formavimo priemone, ne kauke. Beto aliejukai labiau riebaluoja, ne kremai.. Koki tu turi?
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 04 23, 19:56)
dekui dekui  4u.gif  smile.gif  siaip gan lengva tvarkytis, tik labai rytas ne kas buna, nes visada issiguli labai g.gif , tai tenka antra diena susiristi jau koki kuoduka pasisiaususi  smile.gif

sveika prisijungus,labai grazus plaukuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 25, 20:45)
Kaip atrodo tas kremas? Ar sitas?
user posted image
John Frieda Secret Weapon
raso kad reikia tepti ant sausu plauku. bet cia daugiau kaip formavimo priemone, ne kauke. Beto aliejukai labiau riebaluoja, ne kremai.. Koki tu turi?

nea,kitas pas mane.
Sheer Blonde 4u.gif
tai aš dėl to ir stebiuosi,kad ant sausų plaukų dėt reikia blush2.gif pigiai kainavo,tai sakau reikia išbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 25, 19:52)

Sveika, seniai girdeta ax.gif 4u.gif kaip tau sampunas su kondicionierium? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 25, 22:52)

dekui labai smile.gif
Atsakyti