Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 14:28)
Nu va verysad.gif parduok kam nors, vistiek nepigiai kainavo unsure.gif As dar turiu daugiau nei puse, bet kai baigsiu, nepirksiu kito nes uz tokia kaina irgi stebuklu nedaro. man garbanojasi bet kai isigeria, vel sausi buna unsure.gif tokie jau tie sintetiniai aliejai doh.gif jau geriau kokosu aliejumi patepk galus kai dar slapi buna. ar bandei taip? As laukiu savojo kokoso (tikro biggrin.gif ), jau koki antradieni turi pristatyt bigsmile.gif

jau pardaviau, kazkaip gaila i lentyna pastatyti, kad vieta uzimtu.. esu bandzius kokosu aliejum galus tepti, bet po to jie lb greit susiriebaluoja ir ir stovi nekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 26, 12:44)
jau pardaviau, kazkaip gaila i lentyna pastatyti, kad vieta uzimtu.. esu bandzius kokosu aliejum galus tepti, bet po to jie lb greit susiriebaluoja ir ir stovi nekaip  g.gif

As dar nebandziau, nes laukiu didelio indelio ax.gif o tai ka tada tept ant tu galu?? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 15:42)
As dar nebandziau, nes laukiu didelio indelio ax.gif o tai ka tada tept ant tu galu?? mastau.gif

Sveikutes 4u.gif prisijungiu ir as su tom paciom problemom biggrin.gif kazin ka tept ant tu galu g.gif eilini karta issiplovus galva apie ta pati mastau - niekas tikrai gerai nedrekina galu doh.gif pastaruoju metu kazkaip tepu simondsiju alieju, gryna, naturalu - nieko labai jis nepadeda unsure.gif kur rast tokia stebuklinga priemone, kad tikrai drekintu galus g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 13:45)
Sveikutes  4u.gif prisijungiu ir as su tom paciom problemom  biggrin.gif kazin ka tept ant tu galu  g.gif eilini karta issiplovus galva apie ta pati mastau - niekas tikrai gerai nedrekina galu  doh.gif pastaruoju metu kazkaip tepu simondsiju alieju, gryna, naturalu - nieko labai jis nepadeda  unsure.gif kur rast tokia stebuklinga priemone, kad tikrai drekintu galus  g.gif  doh.gif

Sveika hi.gif visi sintetiniai tik keliom valandom duoda efekta, kad ir kiek priteptum doh.gif kaip sakiau bandysiu kokosu alieju, jis ne toks riebus kaip kiti naturalus aliejai, gal bus geriau unsure.gif stebuklingos priemones dar niekas neatrado verysad.gif
Atsakyti
as tai aliejuku tepu tokiu su kvieciais pigiu ir po to su serumu keunes dar , damusineju ji,
man tai atrodo viskas tinka man , nzn as neatskiriu kur sausas galas , o kur pridrekintas , kai visi plaukai link sausumo tokie. nors pakerpami jie pas mane kas 2 men dbr buvo.
kaip ju jauciat ka jis sausas.?mano tiek virsuj tiek galas plauku toks pat , niu bent man atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 15:55)
Sveika  hi.gif visi sintetiniai tik keliom valandom duoda efekta, kad ir kiek priteptum doh.gif  kaip sakiau bandysiu kokosu alieju, jis ne toks riebus kaip kiti naturalus aliejai, gal bus geriau unsure.gif stebuklingos priemones dar niekas neatrado verysad.gif

plauku prieziuros isparduotuves skyrely maciau kad merginos kalba apie kazkoki palmiu alieju, kad jis labai geras g.gif taip ir neissiaiskinau kuo jis geras, bet pabandyt visai nieko butu ax.gif o kokosu manai kad drekins? as kazkaip apskritai manau, kad aliejai is esmes ne drekina, o riebina labiau g.gif o musu atveju reiktu gero drekinimo g.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 26, 15:57)
as tai  aliejuku  tepu tokiu su kvieciais pigiu ir po to su serumu keunes dar , damusineju ji,
man tai atrodo viskas tinka man  , nzn as neatskiriu kur sausas galas , o kur pridrekintas , kai visi plaukai link sausumo tokie. nors pakerpami jie pas mane kas 2 men dbr buvo.
kaip ju jauciat ka jis sausas.?mano tiek virsuj tiek galas plauku toks pat , niu bent man atrodo.  g.gif

as asmeniskai jauciu taip, kad isplovus galva, tik nuemus ranksluosti (su juo bunu kelias min), galai iskart isdziusta. tuo tarpu kai visi plaukai isdziusta apytiskiai per 3 val. o galai moment sausi pasidaro doh.gif be to - sakojasi, nors irgi kerpami kas 2-3 men panasiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 26 balandžio 2009 - 15:03
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 14:55)
Sveika  hi.gif visi sintetiniai tik keliom valandom duoda efekta, kad ir kiek priteptum doh.gif  kaip sakiau bandysiu kokosu alieju, jis ne toks riebus kaip kiti naturalus aliejai, gal bus geriau unsure.gif stebuklingos priemones dar niekas neatrado verysad.gif

viena pana uzsiaugino ilgus plaukus su silikoniniais aliejukais. bet tept reijk ne tik issiplovu galva , bet kelis kart per diena .
as kazkaip prisityngiu vis patepti, dazniau. niu gal veliau tepsiu dbr biski galimybiu nera. br ziuresiu kiek istempsiu ilgiausiai nepakirpus galu. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 15:00)
plauku prieziuros isparduotuves skyreli maciau kad merginos kalba apie kazkoki palmiu alieju, kad jis labai geras  g.gif taip ir neissiaiskinau kuo jis geras, bet pabandyt visai nieko butu  ax.gif o kokosu manai kad drekins? as kazkaip apskritai manau, kad aliejai is esmes ne drekina, o riebina labiau  g.gif o musu atveju reiktu gero drekinimo  g.gif
Papildyta:

as asmeniskai jauciu taip, kad isplovus galva, tik nuemus ranksluosti (su juo bunu kelias min), galai iskart isdziusta. tuo tarpu kai visi plaukai isdziusta apytiskiai per 3 val. o galai moment sausi pasidaro  doh.gif be to - sakojasi, nors irgi kerpami kas 2-3 men panasiai  ax.gif

mm , niu pas mane galai irgi iskart pradeda dziuti , hmm,. tai jei butu jie ne sausi, manot nedziutu pirmi.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 26, 13:57)
kaip ju jauciat ka jis sausas.?mano tiek virsuj tiek galas plauku toks pat , niu bent man atrodo.  g.gif

Galai pasidaro sausi ir pasisiause doh.gif jokio svelnumo doh.gif

QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 14:00)
as kazkaip apskritai manau, kad aliejai is esmes ne drekina, o riebina labiau  g.gif o musu atveju reiktu gero drekinimo  g.gif
Papildyta:

as asmeniskai jauciu taip, kad isplovus galva, tik nuemus ranksluosti (su juo bunu kelias min), galai iskart isdziusta. tuo tarpu kai visi plaukai isdziusta apytiskiai per 3 val. o galai moment sausi pasidaro  doh.gif be to - sakojasi, nors irgi kerpami kas 2-3 men panasiai  ax.gif

Man jau nesvarbu ar drekins, ar riebins, tik kad nebutu sausi unsure.gif jau pagaliau nesisakoja ir nebaltuoja, bet sausumas niekur nedingsta. per ji negaliu ilgu plauku uzsiaugint, nes iskart puciasi, negraziai atrodo ir nukerpu kad negadintu vaizdo verysad.gif
Ir man taip pat issiplovus - galai sausi buna iskart kai ranksluosti nuo galvos nuimu doh.gif nors dabar pakirpti, negaliu skustis, bet bijau kad vel nutrius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 26 balandžio 2009 - 15:07
naturalsu aliejai tirkai nepades plauku galams - nebent tepsi jais kokis penkis metus smile.gif jie gi naturalus, greito poveikio neduoda.
o tu sintetiniu nei vieno gero nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 16:00)

pas mane irgi tas pats su dziuvimu drinks_cheers.gif
Papildyta:
sausumas niekur ir nedings, nesu macios garbanes su nesausais plaukais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 16:04)
Galai pasidaro sausi ir pasisiause doh.gif jokio svelnumo doh.gif
Man jau nesvarbu ar drekins, ar riebins, tik kad nebutu sausi unsure.gif  jau pagaliau nesisakoja ir nebaltuoja, bet sausumas niekur nedigsta. per ji negaliu ilgu plauku uzsiaugint, nes iskart puciasi, negraziai atrodo ir nukerpu kad negadintu vaizdo verysad.gif
Ir man taip pat issiplovus - galai sausi buna iskart kai ranksluosti nuo galvos nuimu doh.gif nors dabar pakirpti, negaliu skustis, bet bijau kad vel nutrius unsure.gif

pas mane irgi taip pat - pakirpus gerai atrodo, praeina pora savaiciu - ir vel tas pats doh.gif kaip mano kirpeja sako - nors imk ir nupirk kas karta po kokius 10 cm doh.gif aisku, jinai kerpa minimaliai, nes kitaip isvis trumpais plaukais vaiksciociau doh.gif o uzsiaugint ilgu as irgi negaliu. geriausiu atveju iki liemenuko uzsegimo, ir tai tik kai slapi - isdziusta, susigarbanoja ir puse ilgio nelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 14:07)
o uzsiaugint ilgu as irgi negaliu. geriausiu atveju iki liemenuko uzsegimo, ir tai tik kai slapi - isdziusta, susigarbanoja ir puse ilgio nelieka  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kai plaukai slapi, negaliu ilgiu atsigrozet wub.gif nu tik isdziusta ir vel sutrumpeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 26, 16:06)
sausumas niekur ir nedings, nesu macios garbanes su nesausais plaukais  schmoll.gif

vadinas aliejai atkrenta unsure.gif nesenai naudojau krema plaukams, turejau mazute bandomaja pakuote - lietuviska Rasos krema. Visai neblogas buvo kaip bebutu keista bigsmile.gif
del garbanotu ir sausu plauku pritariu - garbanoti nebus nesausi. bet kitos juk uzsiaugina bent juos.. o as kazkaip negaliu doh.gif
Atsakyti