Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su cypiančiu,rėkiančiu svetimu vaiku

QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 14:22)
Gal stiuardesės laikosi saugumo taisyklių?

Na as ta suprantu,kad jos laikosi saugumo taisykliu,nieko pries.Bet jos pacios nezino kur tam vaikui reik sedet.viena kart maniske atsisedo krastinej sedynej,tai pareiskia,kad vaikas turi sedet arba vidury,arba prie lango.kita kart skrendant su tom paciom avialinijom,specialiai pasodinu prie lango,kad tik nesikabintu.vaikas laimingas,patenkintas,jokiu pykciu,bet kai ateina stiuardese ir pareiskia,kad vaikas turi sedet vidury,arba kraste.Tai virsune buvo.o kai vaika perkeli ten kur pasako,tai ir prasideda isterijos.
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2009 05 08, 15:30)
Tai virsune buvo.o kai vaika perkeli ten kur pasako,tai ir prasideda isterijos.

Gal antrą kartą jūs sedėjote prie avarinio išėjimo. Tokiu atveju vaikas negali sedėti prie lango, nes esant pavojui vaikas negalės atidaryti avarinio išėjimo.
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2009 05 08, 15:19)
As ir skraidau su vaiku,ir gan daznai.Tik aisku trumpalaikiai skrydziai 1,5-3val.Kol dar laikydavau ant keliu jokiu problemu nebudavo,niekad nerekdavo.Kaip vaiko nebutu  bigsmile.gif .Bet paskutiniai du sykiai,tai turejo oziu.Bet ne mano kalte,o stiuardesiu.Pareiksdamos kur jai reikia sedet.Paskui jau nepadejo ir ju tie zaisliukai.Labai buvo nemalonu pries kitus keliaivius.

Na nesakyčiau, kad čia stiuardesių kaltė g.gif Juk jos tik dirbo savo darbą 4u.gif Tiesiog vaikiukas išsigando svetimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 14:35)
Gal antrą kartą jūs sedėjote prie avarinio išėjimo. Tokiu atveju vaikas negali sedėti prie lango, nes esant pavojui vaikas negalės atidaryti avarinio išėjimo.

Tai,kad ne prie avarinio schmoll.gif .Dabar,kad butu ramu visiems,pasodinu arba vidury,arba ant keliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2009 05 08, 15:44)
arba ant keliu  biggrin.gif

Lėktuvui kylant ir leidžiantis?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 14:46)
Lėktuvui kylant ir leidžiantis?

Visa kelione.Aisku tik su specialiu uzsegimu.
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2009 05 08, 15:49)
Visa kelione.Aisku tik su specialiu uzsegimu.

Vyresni nei 2 metų vaikai turi sedėti atskirose kėdese.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 14:52)
Vyresni nei 2 metų vaikai turi sedėti atskirose kėdese.

Na jei stiuardeses laikosi saugumo taisykliu,kodel,man nieks nepriekaistavo del to? Netgi atnesdavo ta dirza specialu. g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kartais mes tiesiog nemokam ar nenorim bendrauti. Jei kas daužo į sėdynę ir nesusipranta, tai visada galima mandagiai pasakyti, kad mums nemalonu... jei vaikas per mažas suprasti, tai bent tėveliai supras...
O dėl rėkimo... Neseniai grįžom iš Turkijos ir tikrai labai nemaloniai jaučiaus, kai mano mažylis (1 metų 9 mėnesių) kilimo ir leidimosi metu isterikavo. Iš pradžių jį labai supykdė užsegtas diržas... o dar, matyt, ausytes skaudėjo. Bet labai džiaugiuosi, kad aplink mane buvo supratingi ir tolerantiški žmonės. Viena bendrakeleivė pakalbino, pasiūlė kažkokį savo daiktą, priėjusi pašnekino stiuardesė... nors kuriam laikui nurimo. Prieš mus sėdinčių ir atsisukusių žmonių gražiai atsiprašiau... jie pasakė, kad nieko tokio. Aišku, kad man ant širdies ramiau...
Žodžiu, tolerancijos ir supratimo iš abiejų pusių... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 05 08, 15:55)
Man atrodo, kad kartais mes tiesiog nemokam ar nenorim bendrauti. Jei kas daužo į sėdynę ir nesusipranta, tai visada galima mandagiai pasakyti, kad mums nemalonu... jei vaikas per mažas suprasti, tai bent tėveliai supras...

Teveliu supratingumas irgi subjektyvus dalykas cool.gif Gana ilgoje kelioneje mergaite sparde kede. Labai ramiai pasakiau teciui, kad esu pavargusi ir truputi trukdo blush2.gif Jis pasake mergaitei ir kelione toliau buvo rami. Kitas atvejis - MB ta pati situacija. Vaiko mama piktai atreze, kad "nieko jis blogo nedaro" blink.gif Tai tolerancija turetu buti ne tik is "bevaikiu", bet ir mamu (teciu) su vaikais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 08, 17:17)
Tai tolerancija turetu buti ne tik is "bevaikiu", bet ir mamu (teciu) su vaikais  cool.gif

Be abejo... gi aiškiai pasakiau prieš tai savo paskutiniu sakiniu...
Atsakyti
Jeigu vaikas rėkia, nes jam blogai kas nors- užgultos ausys ar kokia kita priežastis, tai nėr čia ko labai piktintis, nemoka jis kitaip pasakyt, kad blogai jam, tačiau jei šiaip iš neturėjimo ką veikt staugia, daužo sėdynes ar kitaip trugdo keleiviams, tai čia jau tėvų kultūros ir auklėjimo problema, kad negali paaiškint jam, kaip viešoj vietoj elgtis. Aišku, būna atsibosta ilgai skrist, tai reik pasirūpint, kad turėtų ką veikt, žaislų kokių paimt ar kt. ax.gif
O keliaut visi nori, net ir rėkiantys mažiai 4u.gif
Atsakyti