Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su cypiančiu,rėkiančiu svetimu vaiku

QUOTE(foolmeto @ 2010 04 20, 05:51)
siu leliuku namie reikia sėdėti.
labai nemalonu, kai skrydis trunka 4val ir visą tą laiką vaikai lėktuve garsiai žliumbia...

Papildyta:
QUOTE(foolmeto @ 2010 04 20, 14:06)
netrikdo manęs aplinkiniai,
tik neišauklėti vaikai.

tai jei skrydžio metu suaugęs pradėtų triukšmauti, tai pagal Jus tai visai normalus dalykas, ne VIP klasė gi..

leliuku ( o tai yra kudikiu)nebuna nei isaukletu nei neisaukletu.
O kas pagal mane tai nemanau,kad esate kompetencijoje uz mane rasyti kas pagal mane.As esu uz kulturingus zmones,uz tolerancija aplinkiniams ir uz tvarka,bei pagarba vienas kitam o ypac uzdaroje patalpoje,kai neisvengamai reikia buti su aplinkiniais.
Todel jei triuksmauja suauges zmogus ir kudikis tai skirtingi dalykai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 balandžio 2010 - 15:15
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 20, 16:09)
Papildyta:

leliuku ( o tai yra kudikiu)nebuna nei isaukletu nei neisaukletu.
O kas pagal mane tai nemanau,kad esate kompetencijoje uz mane rasyti kas pagal mane.As esu uz kulturingus zmones,uz tolerancija aplinkiniams ir uz tvarka,bei pagarba vienas kitam  o ypac uzdaroje patalpoje,kai neisvengamai reikia buti su aplinkiniais.
Todel jei triuksmauja suauges zmogus ir kudikis tai skirtingi dalykai 4u.gif

o nuo kelių metu būna išauklėti vaikai?
jei 3 metų žliumbia lėktuve be perstojo, tai reikia jam jaust pagarba?

QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 20, 13:21)
As kai skridau, buvo mazu vaikuciu, kazkaip gan ramiai jie prabuvo ta laika.

pavydžiu, deja man nepasisekė šiuo atžvilgiu.
teko visą likusią dieną kentėt galvos skausmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foolmeto: 20 balandžio 2010 - 15:22
QUOTE(foolmeto @ 2010 04 20, 14:18)
o nuo kelių metu būna išauklėti vaikai?
jei 3 metų žliumbia lėktuve be perstojo, tai reikia jam jaust pagarba?
lb jau noriu tapti tolerantiška  blush2.gif

kalba berods ejo apie leliukus- mazus vaikus,kaip supratau kudikius 4u.gif
O jei verkia 3 metu vaikas nuolat reiskias jam kazkas negerai,gal jis pavarges,gal jam kazka skauda,suauge kenciam,o vaikas parodo verkimu ir ne visada teveliai gali jam padeti ,kad ir kaip stengtusi.Bet jei 3-metis pradeda spardyti priesais sedyne,visa laika lakstyti lektuve,metyti viska ant aplinkiniu tada jau teveliu nesusitvarkymas su vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 balandžio 2010 - 15:24
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 20, 16:23)
kalba berods ejo apie  leliukus- mazus vaikus,kaip supratau kudikius  4u.gif
O jei verkia 3 metu vaikas nuolat reiskias jam kazkas negerai,gal jis pavarges,gal jam kazka skauda,suauge kenciam,o vaikas parodo verkimu ir ne visada teveliai gali jam padeti ,kad ir kaip stengtusi.Bet jei 3-metis pradeda spardyti priesais sedyne,visa laika lakstyti lektuve,metyti viska ant aplinkiniu tada jau teveliu nesusitvarkymas su vaiku.

kitą kartą pyksiu ant tėvelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(foolmeto @ 2010 04 20, 07:51)
labai nemalonu, kai skrydis trunka 4val ir visą tą laiką vaikai lėktuve garsiai žliumbia...

blink.gif vau kokia neisaukleta g.gif turbut dar neturi vaiku smile.gif o gal ir netures ir net planuose nera jai taip masto bigsmile.gif gal tada niekur jau nekeliaukit jai taip nervina gal neverta susigadinti sau nervu del leliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 04 20, 17:32)
blink.gif vau kokia neisaukleta g.gif turbut dar neturi vaiku  smile.gif o gal ir netures ir net planuose nera jai taip masto bigsmile.gif gal tada niekur jau nekeliaukit jai taip nervina gal neverta susigadinti sau nervu del leliuku ax.gif

Aš turiu du, brolis turi du ir t.t. visos giminės vaikų nevardinsiu, visu juos mylim bet irgi laikausi tokios nuomuonės, kad lėliukų nėra jokio reikalo tampyt po tokias keliones schmoll.gif Nei tėvam poilsis nei vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 04 20, 18:05)
Aš turiu du, brolis turi du ir t.t. visos giminės vaikų nevardinsiu, visu juos mylim bet irgi laikausi tokios nuomuonės, kad lėliukų nėra jokio reikalo tampyt po tokias keliones  schmoll.gif Nei tėvam poilsis nei vaikui  4u.gif

o Tai jei ner kam palikti ta leliuka gi nevisi zmones turi kam palikti savo maziukus tai taip iseina jiems dabar neatostogauti kol leliukas neuzaugs nes yra tokiu priekabiu zmoniu kurie negali lektuve buti kartu su leliuku ar as vel netaip supratau?
Atsakyti
QUOTE(foolmeto @ 2010 04 20, 00:51)

tai sedekit namie, arba skriskit privaciu lektuvu - ko viesuoju transportu naudojaties jei erzina bendrakeleiviai?

QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 20, 06:21)
As kai skridau, buvo mazu vaikuciu, kazkaip gan ramiai jie prabuvo ta laika.
Taciau as tikrai i Egipta neimciau vaiku. Mes su vyru buvom apake kaip tevai tempia i tokia saly keliu menesiu vaikus. Jokio gailescio vaikui. Nei salygu, nei medicinos, nei svaros- koks poilsis tevams, ir kokia nauda tokiam vaikui tokia kelione, nesuprantu. Na bet cia tik mano asmenine nuomone.

medicina Egipte turi geresne reputacija nei LT siaip smile.gif Salygas ir svara galima rasti visur, o tuo labiau turistiskajam Egipte, nereikia baubu prisigalvoti wink.gif
Atsakyti
Kai vaikas rėkia, iš visos širdies džiaugiuosi, kad tai - ne mano vaikas rėkia biggrin.gif Tai tiek iš mano pusės apie cypiančius svetimus vaikus kelionėje smile.gif
Atsakyti
Kai buvau Egipte ir mačiau kaip mamos su vaikais neturi ramybės, nusprendžiau, kad kai jų turėsim į kelionę neimsim ax.gif
Bet čia vėlgi, viskas priklausys nuo ateities galimybių, ar bus kur juos palikti rolleyes.gif

o lėktuve verkiantys vaikai, ką jau padarysi
Žinoma, tai gal truputėli erzina, bet niekas netrukdo į ausis įsikišti ausinukus (jei tokius pasiėmei) ir paklausyti mėgstamos muzikytės cool.gif

o šiaip čia ir išeitis būtų, kad nebūtų lėktuve suirzusių keleivių dėl verkiančių vaikų juose reikia įrengti ausines (mačiau kai kuriuose amerikietiškuose filmuose, kad taip būna blush2.gif )
Atsakyti
Siaip kiek kartu esu skridusi carteriu, kiek pastebejau su mazais vaikais kazkaip i prieky daugiau sodina. Nu tos 3-4h tikrai neprailgsta, bent jau man, nes pakyli, pradeda veziot gerimus, maista, po to visi prityla, pasnaudzia, kazkaip nelabai atsimenu, kad butu vaikai kada maise del verkimo, triuksmo.
O as irgi labiausiai dziaugciausi, kad ne mano vaikas verkia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buryte @ 2010 04 21, 14:10)
Kai buvau Egipte ir mačiau kaip mamos su vaikais neturi ramybės, nusprendžiau, kad kai jų turėsim į kelionę neimsim ax.gif

biggrin.gif Išvis, vaikų geriau neturėti, jei norisi ramybės 4u.gif
Atsakyti