Įkraunama...
Įkraunama...

mano gimdymo istorija

mano gimdymo istorija labai nemaloni.Dabar kai praejo metai su truputeliu galiu apie tai kalbeti.Mano nestumas buvo normalus, ir ejo i pabaiga, mano leliukui buvo 38 savaites kai viena ryta nebejutau jo judesiuku .Su greituke nulekeme i ligonine ir ka jus manote?....gyd.Rauba pasake , kad kudikelis nebegyvas ir einame i gimdykla As negalejau patiketi savo ausimis, dar nakti viskas buvo gerai o dabar..............koks trapus tas musu gyvenimas.Akuseres gimdykloje buvo labai nuostabios ir demesingos, suprato musu skausma, guode mane puolusia i nevilti, nes galvojau, kad neatlaikys mano sirdis.Pagimdziau savo angeleli po 8 valandu, laikiau rankose ir nenorejau su ja skirtis, asaros temde akis, net sutriko mastysena.Aciu akuserems, kurios atnese ir uzdege zvakute, leido atsisveikinti su savo angeliuku.Vaikelis gime sveikas, tik 2 kartus buvo apsisukusi virkstele apie kakliuka, tai ir buvo mirties priezastis.............
Niekam nelinkiu patirti tokio gimdymo, tai skaudziau nei visi saremiai ir isdavystes.

--------------------

Atsakyti
Viespatie kodel cray.gif cray.gif cray.gif Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif stiprybės,skauda kai atimami patys mažiausi... sėkmės auginant vaikučius 4u.gif
Atsakyti
va jei... cray.gif stiprybes jusu seimai 4u.gif
kaip matau nepasidavet liudesiui ir dabar supuojat dar viena dziaugsmeli wub.gif
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ricis @ 2009 05 18, 11:59)
mano gimdymo istorija labai nemaloni.Dabar kai praejo metai su truputeliu galiu apie tai kalbeti.Mano nestumas buvo normalus, ir ejo i pabaiga, mano leliukui buvo 38 savaites kai viena ryta nebejutau jo judesiuku  .Su greituke nulekeme i ligonine ir ka jus manote?....gyd.Rauba pasake , kad kudikelis nebegyvas ir einame i gimdykla  As negalejau patiketi savo ausimis, dar nakti viskas buvo gerai o dabar..............koks trapus tas musu gyvenimas.Akuseres gimdykloje buvo labai nuostabios ir demesingos, suprato musu skausma, guode mane puolusia i nevilti, nes galvojau, kad neatlaikys mano sirdis.Pagimdziau savo angeleli po 8 valandu, laikiau rankose ir nenorejau su ja skirtis, asaros temde akis, net sutriko mastysena.Aciu akuserems, kurios atnese ir uzdege zvakute, leido atsisveikinti su savo angeliuku.Vaikelis gime sveikas, tik 2 kartus buvo apsisukusi virkstele apie kakliuka, tai ir buvo mirties priezastis............. 
Niekam nelinkiu patirti tokio gimdymo, tai skaudziau nei visi saremiai ir isdavystes.
--------------------

Stiprybes... uzuojauta didziausia verysad.gif bet matau, kad jau leliukas avatare yra 4u.gif g.gif

Siaip tokias istorijas butu galima kitur patalpinti, pvz skyrelyje svetimo skausmo nebuna. Nestukes labai daznai skaito sias istorijas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 18 gegužės 2009 - 12:58

Laikykitės......Labai skaudu kai dar pats turi pagimdyt,o jau nebeturi angeliuko cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
uzuojauta..
Atsakyti
Labai užjaučiu. Skaudžiausia tai, kad atrodo, jau buvo likę tiek nedaug ... Stiprybės!
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2009 05 18, 13:50)
kaip matau nepasidavet liudesiui ir dabar supuojat dar viena dziaugsmeli wub.gif
sekmes jums 4u.gif

aciu uz uzuojauta, taip susilaukeme dukrytes kad butu lengviau pernesti ta skausma
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2009 05 18, 13:57)
Stiprybes... uzuojauta didziausia  verysad.gif  bet matau, kad jau leliukas avatare yra  4u.gif  g.gif 

Siaip tokias istorijas butu galima kitur patalpinti, pvz skyrelyje svetimo skausmo nebuna. Nestukes labai daznai skaito sias istorijas..

aciu uz gerus zodzius, bet gal nereikia nestukiu jaudinti tokiomis istorijomis, kai laukiausi paskutini karta tai net buvau susirgusi depresija, vis galvojau , kad vel taip nutiks ir paskutini menesi beveik visa prabuvau ligonineje ,daktaru prieziuroje, nes man vis rodesi , kad vaikelis tai nejuda tai dar kazkas, vienu zodziu buvo kosmaras doh.gif
Atsakyti
Ojej, kaip liudna verysad.gif
Bet labai dziaugiuosi, kad danguje esantis angeliukas Jums atsiunte dar viena mazyte dukryte wub.gif
Sekmes Jums! 4u.gif
Atsakyti
uzuojauta jums

ir sveikinimai sulaukus mazuteles 4u.gif
Atsakyti