Įkraunama...
Įkraunama...

mano gimdymo istorija

cray.gif Uzjauciu.
Atsakyti
Aciu visoms uz uzuojauta, labai mane palaikete, nes sunku rasyti apie tai.Sapnuoju savo maza algeleli tarp geliu, ir man pasidaro ramu, kad jai ten gerai ir mes jos nepamirstame.
Atsakyti
liudna verysad.gif bet dabar dziugu, kad suradot stiprybes ir jau turit maza dukryte salia, sveikateles, stiprybes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuosirdi uzuojauta verysad.gif ...tikriausiai nera didesnio skausmo uz vaikelio praradima verysad.gif ...
Atsakyti
Užuojauta. Stiprybes ir laimės jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
didelė užuojauta mamytei
Atsakyti
QUOTE(ricis @ 2009 05 18, 17:10)
aciu uz uzuojauta, taip susilaukeme dukrytes kad butu lengviau pernesti ta skausma
Uzuojauta verysad.gif
svekinimai po visko sulaukusi dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ricis @ 2009 05 21, 20:49)
Aciu visoms uz uzuojauta, labai mane palaikete, nes sunku rasyti apie tai.Sapnuoju savo maza algeleli tarp geliu, ir man pasidaro ramu, kad jai ten gerai ir mes jos nepamirstame.

perskaiciau susigraudinau, labai liudna pasidare , dideles jums stiprybes ir laimes ateityje smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labai uzjauciu ... verysad.gif
Atsakyti
Nu skaudu ne tas zodis,stiprybes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
nu sakes.. verysad.gif sia istorija parasei ta diena kai gime mano sunelis.. 2009 05 18 net siurpas nupurte mane.. o juk maniskis irgi gime su apsukta aplink kakla wirkstele.. bet mums dekui Dievui wiskas gerai neskaitant infekcijos.. na bet didziausia jums uzuojauta sad.gif
Atsakyti
uzjauciu verysad.gif
kai buvau nescia mano drauge irgi pagimde negyva mergyte, taip pat nakti jaute judesius ryte jau gimde negyva dukryte, man is pradziu nieko nepasakojo, bet kai suzinojau likusius nestumo men labai bijojau, ir sakaiu savo dukrytei,,mazyte prasau sedek graziai pas mama, neapsiviniuok"neisivaizduoju, kaip galima istvert toki skausma verysad.gif
Atsakyti