QUOTE(FedeSperanza @ 2009 07 25, 23:29)
aij, na matai, aš paskui taip ir pagalvojau parašius, kad priklauso nuo orkaitės- mano elektrinė, kaitinimo elementas viršuj ir iš galo tolygiai paskirsto karštą orą ventiliatorius. todėl apačia ir nepriskrunda, nes ir kepu žemiausiam lygyje.
aš šiaip kepu 220 C, 1 val., bet manau trukmė irgi nuo orkaitės tipo priklauso...
Tai va, kad ir nuo orkaitės priklauso.
Šiandien man pasisekė

radau padėvėtą duonkepę, puikiai atrodanti, kuo geriausiai veikianti, o ir kaina - 20 lt, tai negalėjau jos nepirkt

tik dabar man tiek klausimų...

Gal kuri pagelbės
Pavadinimas jos, kiek užrašą radau, tai MELISSA

12 programų (vat su jom ir nesigaudau

) kai kurias jau lyg ir supratau, bent jau kiek man išvertė (aš su anglų nedraugauju

). Tai va programos:
1. BASIC
2. FRENCH
3. WHOLE WHEAT
4. QUICK
5.SWEET
6. ULTRA FAST-I ( čia man įjungus ant ekranėlio rodo žymelę prie 1LB

)
7. ULTRA FAST-II (čia ant ekranėlio rodo žymelę prie 1,5LB

)
8. DOUGH
9. JAM (čia turbūt džemo funkcija

)
10. CAKE
11. SANDWICH
12 BAKE (kepimas, ko gero

)
Ir yra 6 mygtukai su užrašais:
1. TIME+
2. TIME-
3. MENU (čia jau kaip ir viskas aišku)
4. START STOP (taip pat aišku

)
5. LOAF SIZE (pabandžius paspaudyt, ekranėlyje keitėsi žymelės prie užrašų - 1LB ir 1,5LB. Čia gal kepaliuko svoris?

Ar kas? Kadangi duonkepė padėvėta, tai jokių instrukcijų nėra ir nelabai sekasi atkasti, kokio max svorio kepaliukus kepa

atradau, jau pirmam puslapyje, kad 500 g ir 750 g

)
6. COLOR (Čia ekranėlyje keičiasi žymelės prie užrašų LIGHT, MEDIUM ir DARK. Jei gerai supratau, tai čia apskrudimo lygis

)
Iš anksto dėkoju už paaiškinimą ir pagalbą susidraugaujant su duonkepe