QUOTE(Renatelem @ 2009 07 25, 09:51)
Vilniuje Senukuose duonkepių tikrai yra ir kainos neblogos. Tikai yra iki 300 Lt. Tik kaip suprantu, tu ne iš Vilniaus

. Bet gal būtų ir kituose miestuose. Mano mama pirko Rokiškyje Topo centre. Tuo metu jie neturėjo, bet užsakė ir atvežė.
Aš apėjau Senukus ir Topo Centrą, tai man Topo centre pasirodė pigiau

: Be to, prie tos kur išsirinkom mes, tai davė ir apvalią skardą dovanu. Kol kas dar padėta ir nebandžiau, bet reiks pakaitaliot, kad mažiau susidėvėtų ta originalioji
QUOTE(akvilyte @ 2009 07 25, 15:52)
o b8tina turėti duonkepę???
pažiūrėjau virtuvėj tieeeeeeeeeeek rakandų

dar vieno nenoriu

paprastą duoną kepu orkaitėj.. norėčiau kokią baltą duonytę pabandyt ale baisu

ar yra kepančių ne duonkepėj
akvilyte,
aš tai neatsidžiaugiu, kad jau turiu. Va kas patinka - tai, kad tešlą puikiai išmaišo ir duonytę pati pagamina praktiškai, nereik sukinėtis. KAd ir vakar labai vėlai parsiradom ir darrbų visokių dar kalną turėjau ir grybus valiau ir pan. O namie aišku duonos nebuvo, tai va sumečiau produktus, užstačiau laiko atidėjimo funkiją ir šiandien 6 val. duonytė iškepusi buvo. Kol pasidušinom ir pravėso.
Be to neturėjau kur tešlos minkyti, tai duonkepė irgi puikiai dabuojas... Pvz. penktadienį turėjo ateiti svečių, tai sumečiau į duonkepę sūrio, šesnako, miltų, kefyro, kepimo miltelių, prieskonių druskos ir pan. Ir kol indus suploviau ri apsitvarkaiu issiminkė. Tada tešlikę gabaliukais ir iškepiau

Va dar pora kartų viriau uogienes. PArsinešus buvau po nedaug uogų, tai nei prie puodo stovėt nei ką.
tiesa, dar didelės dalies galimybių neišnaudojau, bet kol kas neatsidžiaugiu.
Beje, Jei jau pirkti duonkelę, tai reikia nuspręsti, kad duonos iš parduotuvės nepirksi. O orkaitėje galima kepti pasižaidžiant. O kasdien kepti orkaitėj neturėčiau laiko
QUOTE(Elika @ 2009 07 26, 21:31)
Skoniui tai reikšmės neturėjo

Liko nedidukas gabalėlis to batono

sode buvau neseniai, parsivežiau įvairiausių uogų ir kelis abrikosus pavalgymui, tai sumaniau išbandyt tuo pačiu ir džemo funkciją

burzgia dabar mano duonkepė virdama/kepdama kažkokią uogų (raudonųjų ir juodųjų serbentų, raudonųjų agrastų, vyšnių, mėlynų įbėriau tuo pačiu

) ir abrikosų makalynę

Žiūrėsiu kas man iš tos makalošės gausis

Žodžiu, ką turėjau tą sudėjau
va su ta uogienės funkcija gerai

Sakiau kai tik kokie vaisiai namie pradės gesti - iškart į aparatėlį