Įkraunama...
Įkraunama...

Ole Henriksen

user posted image

Prisiskaičiau nete ir labai susidomėjau Ole Henriksen odos priežiūros priemonėmis. Gal kas naudojot???

Labai domintų bet kokie atsiliepimai, o ypač apie šiuos produktus:

http://www.olehenrik...p?Product_ID=63

http://www.olehenrik...p?Product_ID=79

Atsakyti
As turejus/turiu ivairiu kremu meginuku, tai panaudoju tik siaip kada paivairinimui, bet patinka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 22, 02:27)
As turejus/turiu ivairiu kremu meginuku, tai panaudoju tik siaip kada paivairinimui, bet patinka.

Visų pirma ačiū, kad atsliepėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nuoširdžiai dėkoju, kad niekada nepraeinant pro šalį...

O dėl henriksen, Lietuvoj matyt nieks gal nenaudoja? Nors pvz. kitokiu retų brendų pasekėjų yra, kaip antai pono Alkaičio ar Shu Uemura.

O tai kodėl tik paįvairinimui naudojat? Aš užsikabinau, kad sephoroj parašyta, jog praktiškai visos jo priemonės be tų parabenų ir t.t. ir dar makeupalley.com visai neblogi atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 06 22, 13:37)
Visų pirma ačiū, kad atsliepėt 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nuoširdžiai dėkoju, kad niekada nepraeinant pro šalį...

O dėl henriksen, Lietuvoj matyt nieks gal nenaudoja? Nors pvz. kitokiu retų brendų pasekėjų yra, kaip antai pono Alkaičio ar Shu Uemura.

O tai kodėl tik paįvairinimui naudojat? Aš užsikabinau, kad sephoroj parašyta, jog praktiškai visos jo priemonės be tų parabenų ir t.t. ir dar makeupalley.com visai neblogi atsiliepimai.

Manau dar iki LT nepriejo... Bet prades naudot... O gal kaina atbaido - nors perka ir zymiai brangesnes priemones lietuvaites g.gif

Beje, LT sios firmos nera, taip?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 22, 15:48)
Manau dar iki LT nepriejo... Bet prades naudot... O gal kaina atbaido - nors perka ir zymiai brangesnes priemones lietuvaites g.gif

Beje, LT sios firmos nera, taip?

Nea, nera kol kas. Bent jau nemaciau...
As ole henriksen kremus vienoj internet. parduotuvej UK radau panasia kaina kaip gautusi su tarpininku paslaugom uzsisakyti is US, tai gal reiks bandyti rolleyes.gif .

O kaina, tai Alkaitis, manau, Europoj brangesnis uz Ole Henriksen... ir apskritai, pas mus parduotuvej bele koks Lancome kremas virs dvieju simtu Lt (80USD) kainuoja, tai man tuos tris stebuklus is UK parsisiusti panasiai tiek kainuos...

Dar buvau radus toki Freeze 24/7 krema, bet jo apzvalgos net makeupalley.com neradau, tai turbut SM'e net ner ko klausti unsure.gif
Atsakyti
kaip faina, kad sita temele atsirado wub.gif
kaip tik rezgiau minti toke atidaryt
esu bandziu kremuka lygtais vitamin plius, tai patiko, reiks vel nusipirkt kada, nes jau senai turejau, ir tonika riebiai odai, tai ir patiko, nes neerzino odos neissausino, nes dazniausiai buna su tonikas riebesnei odai, nes seip mano oda i misri i riebuma, nu zodziu galvoju vel pereit ant ole henriksen

gal dar kas esat ka isbande?
butu idomus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 06 22, 22:26)
kaip faina, kad sita temele atsirado wub.gif
kaip tik rezgiau minti toke atidaryt
esu bandziu kremuka lygtais vitamin plius, tai patiko, reiks vel nusipirkt kada, nes jau senai turejau, ir tonika riebiai odai, tai ir patiko, nes neerzino odos neissausino, nes dazniausiai buna su tonikas riebesnei odai, nes seip mano oda i misri i riebuma, nu zodziu galvoju vel pereit ant ole henriksen

gal dar kas esat ka isbande?
butu idomus atsiliepimai  4u.gif

Sveika atvykus 4u.gif Temelė gera, bet greit numirs matyt, nes bandžiusių nėra...

Taip kad prašau dabar kloti išsamiai, kaip ten tas kremukas... O kur pirkot?

Aš tai noriu išbandyti tuos tris stebuklus. Paskaiciau atsiliepimu pasaulyje, tai vienu zodziu "ledas" . Bandysiu uzsisakyti. Tik nezinau, ar ta mini imti, ar iskart normalu dydi. Dar vat idomu kaip ta African red tea linija, nes irgi yra rinkinukas.

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 06 22, 23:19)
Sveika atvykus 4u.gif  Temelė gera, bet greit numirs matyt, nes bandžiusių nėra...

Taip kad prašau dabar kloti išsamiai, kaip ten tas kremukas... O kur pirkot?

Aš tai noriu išbandyti tuos tris stebuklus. Paskaiciau atsiliepimu pasaulyje, tai vienu zodziu "ledas" . Bandysiu uzsisakyti. Tik nezinau, ar ta mini imti, ar iskart normalu dydi. Dar vat idomu kaip ta African red tea linija, nes irgi yra rinkinukas.

nu tonikas tai jau rasiau wub.gif
o kremuka jau labai senai naudojau, bet vel pirksiu kai savo pabaigsiu, bet kiek prisimenu neblogas buvo, parasysiu daugiau kai vel nusipirksiu, ten dar raso lygtais, kad matiskuma islaiko, jai gerai pamenu. o perku londone. tuos rinkinukus ir ziurinejau parduotuvei, gudziaus. noriu dar koke kauke prausikli, sveitikli ir........... zodziu viska noriu isbandyt 4u.gif
o jus ka bandet is henriksen? kokie atsiliepimai? 4u.gif
nu man tai viena is megstamiausiu gamintoju, o ju tikrai mazai yra mano sarase 4u.gif
Atsakyti

As dar nieko nebandziau ax.gif Del to pries perkant ir norejosi suzinoti nuomoniu, bet kadangi bandziusiu kaip ir nedaug, tai tenka pradeti paciai rolleyes.gif
Siandien uzsisakiau is Asos.com du rinkinius Ole Henriksen - ten dabar akcija atrakcija, tai nukoviau ta garsuji Three Little Wonders Kit (http://www.olehenriksen.com/product_detail.asp?Product_ID=72) ir African Red Tea Trio Kit (http://www.olehenriksen.com/product_detail.asp?Product_ID=79). Paskutinis gavosi pigiau net negu Amerikoj, o pirmas mazdaug tiek pat, jei siustis per tarpininkus. Oi laukiam laukiam bigsmile.gif
Kai gausiu, pakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
Na va, praejo savaite ir as jau su savo Ole pradejau draugauti tongue.gif . Tiksliau siandien pastininkas vos ne i lova siuntini atitempe lotuliukas.gif Tai pradejau nuo "triju mazu stebuklu" ir is ryto pagal rekomenduojama rezima issitepiau pirma serumu, po to kremu. Kvapas tiek vieno, tiek kito toks idomus. Sakyciau net stiprokas, nelabai naturalus, bet nieko. Uzsitepe maloniai, greit susigere. Kol kas visai nieko. Idomu, kaip tas naktinis gelis jausis, nes del jo skaiciau labai kontraversissku komentaru...
Tai tiek... 4u.gif
Atsakyti
Kadangi atsirado manes per az klausianciu, kaip tie Ole Henriksen produktai, tai po beveik triju menesiu naudojimo ir antro uzsakymo idedu trumpa komentara apie kelis ju populiariausius produktus:

user posted image

Parasyta, kad tinka visu tipu odai. Jis toks atseit pilnas prieziuros "rezimas" kaip suprantu toks anti-age truputi. Man labai patinka, kad aisku viskas ka po ko ir kaip naudoti. Mano odai labai patinka, kazkokio ypatingo stangrinimo ir lyginimo nepastebejau, bet mano oda tai labai gerai jauciasi.

Is ryto pirma tepu sita - jis toks kaip geltonas geliukas, veido netraukia:
user posted image

tada ant jo sita - jis toks lengvas svelnus svelnus kremukas:
user posted image

O vakare tepu sita - jis toks irgi kaip gelis:
user posted image

Po jo galima jau kaip ir nieko netepti, bet mano oda jautri (nors jie nerekomenduoja jo jautriai sausai odai) ir man nuo jo griauzia, tai tokiu atveju vel galima sheer transformation, bet as tepu kitoki,kuri per akcija buvau nugriebusi:

user posted image

Jis turi labai keista ir gana stipru kvapa. Palyginciau gal su kramtomos gumos. Man tai fainas, o MB isvis nuo jo lydosi blush2.gif Bet tikrai nevisiems patiktu. Sita krema pirkau su visu va tokiu rinkiniu, bet kitu daliu kol kas negaliu ypatingai pakomentuoti. Purskalas, kaip purskalas. Akiu kremukas, deja buvo prasuktas ir pasenes, todel ismeciau net nepabandziusi unsure.gif

user posted image

Bet siaip tai tas kremas gan brangus, todel dabar kitoki nugriebiau, i jo vieta, kai pasibaigs:

user posted image

Atsakyti
Na kagi rolleyes.gif ziuriu cia as viena Ole Henriksen gerbeja - vartotoja, bet vis tiek surasysiu savo patirti, gal kam pravers ax.gif

Tai siandien galiu pakomentuoti si kremuka:

user posted image

Jis naktinis, tinkamas labai sausai odai priziureti arba taip pat gali buti naudojamas kaip anti-aging (bet riebiai odai netiks jokiais budais). Realiai man atrodo jis geras variantas sausai odai saltu oru.
Kaip visada -BE PARABENU, galioja 6 menesius nuo atidarymo.
Labai tirstas, baltas, riebus, kai uzsitepi, net pasakyciau, jausmas toks lyg koki tauka uzsitepei, bet man visai patinka, net ryte oda dar puikiai pamaitinta jauciasi. Bandau nors koki krema toki tirsta prisiminti, tai negaliu... Aisku, na jis nera kaip taukmedzio sviestas, bet tikrai tirstas. Mano jautrokos odos nealergizuoja, kvapas subtilus, manes neerzina. Del jo kitu savybiu sunku pasakyti, nes neilgai naudoju, be to dar papildomai ijungus esu nauju produktu, tai negaliu isskirti kas ka ten daro g.gif

Taip pat siandien planuoju pirmakart daryti pylinga su situo komplektu, atsiliepimus parasysiu veliau:

user posted image

Dar nenusipirkau, bet greiciausiai vis tiek nusipirksiu sita tepala, nes labai geri atsiliepimai, o ziemai lupytems kazko papildomo reikia - kaip iprasta paraben free ir dar petrolatum free

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 21 spalio 2009 - 09:41