Kadangi atsirado manes per az klausianciu, kaip tie Ole Henriksen produktai, tai po beveik triju menesiu naudojimo ir antro uzsakymo idedu trumpa komentara apie kelis ju populiariausius produktus:

Parasyta, kad tinka visu tipu odai. Jis toks atseit pilnas prieziuros "rezimas" kaip suprantu toks anti-age truputi. Man labai patinka, kad aisku viskas ka po ko ir kaip naudoti. Mano odai labai patinka, kazkokio ypatingo stangrinimo ir lyginimo nepastebejau, bet mano oda tai labai gerai jauciasi.
Is ryto pirma tepu sita - jis toks kaip geltonas geliukas, veido netraukia:

tada ant jo sita - jis toks lengvas svelnus svelnus kremukas:

O vakare tepu sita - jis toks irgi kaip gelis:

Po jo galima jau kaip ir nieko netepti, bet mano oda jautri (nors jie nerekomenduoja jo jautriai sausai odai) ir man nuo jo griauzia, tai tokiu atveju vel galima sheer transformation, bet as tepu kitoki,kuri per akcija buvau nugriebusi:

Jis turi labai keista ir gana stipru kvapa. Palyginciau gal su kramtomos gumos. Man tai fainas, o MB isvis nuo jo lydosi

Bet tikrai nevisiems patiktu. Sita krema pirkau su visu va tokiu rinkiniu, bet kitu daliu kol kas negaliu ypatingai pakomentuoti. Purskalas, kaip purskalas. Akiu kremukas, deja buvo prasuktas ir pasenes, todel ismeciau net nepabandziusi

Bet siaip tai tas kremas gan brangus, todel dabar kitoki nugriebiau, i jo vieta, kai pasibaigs: