Įkraunama...
Įkraunama...

Ole Henriksen

Na toliau tęsiu savo temą lotuliukas.gif

Tai va, išbandžiau jau triskart šią pilingo sistemą (mini peel system).
user posted image

Po dviejų kartų buvau išsigandus, kad man netiks, nes mano jautri oda sureagavus buvo... Bet trečias kartas nemelavo, gerai, kad neatsikračiau pusvelčiui. Dabar esu visai patenkinta efektu, nes po procedūros oda lieka švelni.

Pirmas žingsnis - jei teisingai pavadinsiu - mechaninis pilingas, malonaus migdolų kvapo, odos neerzina, maloniai nušveičia. Ją nusiplovus toliau seka:

Antras žingsnis - pats smagumėlis rolleyes.gif - tokia nelabai maloni gelinė, kaip įsivaizduoju, rūgšti masė, atliekanti rūgštinį pilingą. Va ji man ir suerzino odą pirmus porąkart, trečią kartą dėjau jos visai nedaug ir gavosi visai gerai... Jos nenuplovus ant viršaus eina:

Trečias žingsnis - ramunėlių kaukytė, kuri nuramina odą...

Ir pagaliau po 30 min. nuo procedūros pradžios viską nusiplaunam... Darau šitą procedūrą i dvi savaites kartą. Antrąkart turbūt nepirksiu, nors gal... Kas man labiausiai patinka, tai visas tas ritualas, kas apskritai Olei būdinga - Su vienu patepi, paskui su kitu...

O dabar mano naujausias ir smagiausias pirkinys:
African Red Tea Exfoliating Lip Salvation
user posted image

Na šitas yra dabar užkariavęs mano lūpas rolleyes.gif
Suteikia švelnaus rausvumo lūpoms, neriebus, nelipnus (dėl to neišsimozoja), neblizgus, man asmeniškai, nepakartojamo kvapo (tokio pačio kvapo kremą turėjau), kvapas primena kramtomąją gumą, egzotinius vaisius... Dėžutėje atrodo kietas, bet nuo piršto šilumos prasilydo. Sakyčiau, lūpų būklę pagerino, bet totalinės išvados dar neskelbsiu.

Minusai:
Aišku, įpakavimas nėra higieniškas;
Tenka dažnai pasiteplioti (bet man tai malonumas...) ax.gif
Na gal brangokas, kaip lūpų balzamas... - nežinau kiek ilgai čia man jo užteks ax.gif

Labai norėčiau daugiau kaukių pabandyti, bet dabar Elemiso nusipirkau ir dovanų gavau bent tris, tai atidėsiu ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Si posta skiriu Eglei77 ir visiems, kas gal yra naudojes Elemis arba domisi Ole Henriksen produktais.

Taigi, issidiskutavom Elemis, La Therapie temoj, kiek sie brandai artimi Ole Henriksen produktams.

Tai va pasvarscius galiu pasakyti, kad vienareiksmiskai juos visus tris vienija spa veikla.

Daugiau panasumai nera tokie akivaizdus. Del kainu, tai sakykim tiek La Therapie, tiek Elemis turi brangiu kremu po 80 ir daugiau svaru, o Oles brangiausias kainuoja Europoj 55 svarus, o JAV 65 dolerius, tuo tarpu prausikliai kainuoja panasiai, bendras vaizdas butu, kad Ole kainu lygis siek tiek zemesnis, ypac jei yra galimybe jo nusipirkti JAV.

Kas dar Oles naudai kalba, tai sudetis - jo produktai dazniausiai be parabenu, sulfatu, sintetiniu kvapu ir dazikliu, petro chemikalu, ftalatu, bet teisybes delei, reikia pasakyti, kad kai kuriuose kremuose viena kita blogybe saraso gale pasitaiko.

Sulyginti produktu poveikio ir rezultatu nelabai galiu, nes Elemis naudoju kol kas tik kaukes, ranku krema, paakiu krema, o Oles naudojau praktiskai vien veido kremus ir seruma bei pylingo sistema.

Labiausiai patikes Ole Henriksen produktas, kuri naudoju jau antra ir galbut ateityje naudosiu, jei nesusidraugausiu su Elemis ir La Therapie, tai odos prieziuros rinkinys - Three Little Wonders - dieninis serumas, naktinis gelis ir kremas tepamas ant serumo is ryto ir ant gelio vakare. Esu temoj ji smulkiai aprasiusi. Vienu zodziu nusiperki ta dezute uz 70 doleriu ir turi minimum trims menesiams ir kremus ir serumus veidui, nereikia sukti galvos. Mano odos bukle tikrai pagerejo, bet jei odyte yra labai jautri ir issausejus gali ir netikti, as visa komplekta vasara -rudeni naudojau, o ziemai pajungiau Pure perfection glikolini naktini krema, kuris labai riebus.

Labiausiai nevertas pinigu African Red Tea purskiamas tonikas (gerai kad pirkau rinkinuke, tai praktiskai nemokamai gavosi), bent jau man efektas toks pat kaip apsipurksti vandeniu biggrin.gif

Jei sudomintu konkretesnis produktas, klauskit, jei busiu bandzius, pasistengsiu aprasyti kuo issamiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 02 10, 18:35)
Aciu Tau Milmar  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atrodo labai verta demesio kosmetika! Bandysiu mirksiukas.gif As uz tas priemones, kurios be viso to slamsto.

O is kur tiksliai ja uzsisakai?

Na nezinau, ar labai verta demesio ar ne, tik kad be siokio tokio slamsto drinks_cheers.gif , bet gal ir poveikis silpnesnis g.gif ax.gif

Kaip matot, pati vel ieskau naujoviu - kai uzbaigsiu turimus Henriksen kremus (ne taip daug beliko) planuoju bandyti La Therapie ir Elemis, o tai reiskia, kad nera tie Henriksen kremai visiskai tobuli 4u.gif (nors neblogi), o gal atsibodo. Kai isbandysiu Elemis ar La Therapie kremus, galesiu normaliau palyginti, taip kad gal palaukit biggrin.gif

O del pirkimo, tai Ole Henriksen pirmakart pirkau UK puslapyje www.asos.com, nes ten jie issipardavinejo ir kainos buvo fantastines, o antrakart mane smarkiai uzpirko gimine is JAV. Siaip yra UK internetinese parduotuvese, pvz. www.lookfantastic.com (dar ir kazkokie spec. pasiulymai yra - perkant du dalykus, gauni kaukes megini) Dar yra ir kitose parduotuvese, paziurinesiu ir veliau parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 10 vasario 2010 - 17:54
Sveikos,

gavau Ole Henriksen pure perfection nourishing night creme with glicolic and lactic acid mėginuką user posted image, na ir man jis patiko, tikrai matosi, kad efektyvus. Kreminės konsistencijos, kvapas jaučiasi, kad su rūgštimi, bet tikrai drėkina odą ir palygina raukšleles. Nusprendžiau, kad norėčiau pilnos pakuotės, alia brangus bjaurybė jis http://www.feeluniqu...Night_Creme_50g

JAV pigesnis jis, bet prisideda visi tarpininkavimai dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 16 kovo 2012 - 07:53
Pastebejau ir as oro uostuose Ole Henriksen. tik nedrisau pirkt.
tikrai aciu Milmar uz OH tyrinejimu pradzia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ole Henriksen levandų kūno aliejus. Gavau jį iš sesers. Naudojo nėštumo metu, bet jei nepatiko riebalas ant kūno. Kai aš pilvą auginau, man perleido. Tepiau ir aš, bet nesugebėjau sutept per 9 mėn. Vasarą riebalo nesinorėjo. Na, strijų ant pilvo neturiu, bet kad jo dėka negaliu sakyt.
Šiaip ilgai tas riebumas jaučias ant kūno, apkimbi visokiais pūkeliais nuo patalynės, tas man schmoll.gif Todėl išsitepus reik laiko, po namus pabimbinėt smile.gif Pati nepirkčiau, kaina jo apie 130 lt doh.gif
Kartais su juo masažuodavau, masažui jis tinka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti