Tai va, išbandžiau jau triskart šią pilingo sistemą (mini peel system).

Po dviejų kartų buvau išsigandus, kad man netiks, nes mano jautri oda sureagavus buvo... Bet trečias kartas nemelavo, gerai, kad neatsikračiau pusvelčiui. Dabar esu visai patenkinta efektu, nes po procedūros oda lieka švelni.
Pirmas žingsnis - jei teisingai pavadinsiu - mechaninis pilingas, malonaus migdolų kvapo, odos neerzina, maloniai nušveičia. Ją nusiplovus toliau seka:
Antras žingsnis - pats smagumėlis

Trečias žingsnis - ramunėlių kaukytė, kuri nuramina odą...
Ir pagaliau po 30 min. nuo procedūros pradžios viską nusiplaunam... Darau šitą procedūrą i dvi savaites kartą. Antrąkart turbūt nepirksiu, nors gal... Kas man labiausiai patinka, tai visas tas ritualas, kas apskritai Olei būdinga - Su vienu patepi, paskui su kitu...
O dabar mano naujausias ir smagiausias pirkinys:
African Red Tea Exfoliating Lip Salvation

Na šitas yra dabar užkariavęs mano lūpas

Suteikia švelnaus rausvumo lūpoms, neriebus, nelipnus (dėl to neišsimozoja), neblizgus, man asmeniškai, nepakartojamo kvapo (tokio pačio kvapo kremą turėjau), kvapas primena kramtomąją gumą, egzotinius vaisius... Dėžutėje atrodo kietas, bet nuo piršto šilumos prasilydo. Sakyčiau, lūpų būklę pagerino, bet totalinės išvados dar neskelbsiu.
Minusai:
Aišku, įpakavimas nėra higieniškas;
Tenka dažnai pasiteplioti (bet man tai malonumas...)

Na gal brangokas, kaip lūpų balzamas... - nežinau kiek ilgai čia man jo užteks

Labai norėčiau daugiau kaukių pabandyti, bet dabar Elemiso nusipirkau ir dovanų gavau bent tris, tai atidėsiu ateičiai