QUOTE(Nome @ 2009 07 03, 15:05)
ačiū

. Bet galvoju, nors keliolika levų gal pradžiai reiktų išsikeisti, na žiūrėsim.
Man tai vat kas atsitiko su kelione, tai nežinau tik į gerą ar ne.
Buvau nusižiūrėjusi Auksinėse Smiltyse (ar kopose) viešbutį Atlas 4* su AI, bet....pasirodo, tai dienai nebėr laisvų vietų viešbutyje, tai už tą pačią kainą (šiek tiek žemesnę, plius skėčiai ir gultai papludimyje nemokami) į Albeną į viešbutį Elitsa 3*+ su AI+ (nelabai suprantu, kas tas AI+). Viešbutis ant jūros kranto
Atlasas būtų buvęs antroje viešbučių linijoje.
Vykstu viena su dukra.
Bulgarijoje Al+ tai gultai ir skeciai papludimy nemokami kiek zinau, nes kur ne all+ tai reikia papludimy susimoketi uz gultus. jei labai pramogaut nesiruosiat tai Albena bus pats tas manau, aisku jei dukra paaugle gal jai bus nuobodoka ten
Papildyta:
QUOTE(Jurgitutė @ 2009 07 03, 14:40)
mes pernai buvom Althejoj. Labiausiai likau sužavėta maitinimu, personalas labai malonus ir paslaugus. Kambarys kuriame buvome ankštokas- na toks, kuriame tik nakvoji

remontas manau prieš kelis metus darytas buvo. Jei šiemet važiuosim, tai manau neeksperimentuosim ir vėl Althejoj apsigyvensim
Jūra tolokai, bet kursuoja nemokamas autobusas ir mokami traukinukai- mano vaikis vis dar juos prisimena

o ir šiaip, mano mažius dar ir dabar vis sako- noriu ten kur baseinas ir traukinukas

jūra jam kažkoėl antram plane liko
aha, kazkaip vaikam jura visai nereikalinga, o jei dar viesbucio baseine kalneliai

galima pamirs malonu deginimasi prie juros