Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

apie 180cm, tamsiaplaukis, nepraplikes, be usu ir barzdos, truputi pasportaves (ne tešlainis) vid. kuno sudejimo, kad nebutu liesas, riebesni gardziau atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu puikaus sudejimo vyruka,tvirtas,placiu peciu,stiprus,na gal kiek zemokas bet nesiskundziu nes uz mane vistiek aukstesnis, negaliu pakesti aukstu ir kudu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janneta: 07 lapkričio 2009 - 11:34
aukstas, atletiskas, sportuojantis, su madinga sukuosena - tokie patinka. Vyras yra 100 proc priesingai biggrin.gif
Atsakyti
Sudėjimas, pageidautina, vyriškas. Neišsivertęs, nesukumpęs, tiesi ir laikysena, ir žvilgsnis. Akių, plaukų spalva, oda (šviesesnė, tamsesnė) - visiškai nesvarbu. Bet svarbu rankos - tai, kuo būčiau liečiama. Tvirtos. Sausas šiltas delnas, ilgi pirštai - kaip tik tai, kas nelieka neįvertinta ax.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad nebutu sakalelis, negaliu ziureti i perkarusius vyrus. doh.gif Ir nezemesnis uz mane. biggrin.gif
Atsakyti
man patinka stambesni tik ne kudi schmoll.gif
Atsakyti
Ir man gražūs stambesni. Bet vyriškiausias bruožas man-platūs pečiai. Gražu... ax.gif
Atsakyti
Virs 180 cm,stambiu kaulu,išsišovusiais skruostikauliais biggrin.gif jokiu budu ne plikas (nei naturaliai,nei tokio kirpimo) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2009 11 08, 16:06)
man patinka stambesni tik ne kudi schmoll.gif

drinks_cheers.gif
taip sakant atletiski
Atsakyti
Aukstas,tamsus,placiu peciu,siek tiek pasportaves,ir rankos turi but vyriskos,stiprios ax.gif labai nemegstu maziuku ir perdaug "prisikacelinusiu" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 08, 04:27)
Sudėjimas, pageidautina, vyriškas. Neišsivertęs, nesukumpęs, tiesi ir laikysena, ir žvilgsnis. Akių, plaukų spalva, oda (šviesesnė, tamsesnė) - visiškai nesvarbu. Bet svarbu rankos - tai, kuo būčiau liečiama. Tvirtos. Sausas šiltas delnas, ilgi pirštai  - kaip tik tai, kas nelieka neįvertinta ax.gif

Visiškai pritariu. Jau norėjau rašyti panašų atsakymą, bet štai radau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 08, 02:27)
Sudėjimas, pageidautina, vyriškas. Neišsivertęs, nesukumpęs, tiesi ir laikysena, ir žvilgsnis. Akių, plaukų spalva, oda (šviesesnė, tamsesnė) - visiškai nesvarbu. Bet svarbu rankos - tai, kuo būčiau liečiama. Tvirtos. Sausas šiltas delnas, ilgi pirštai  - kaip tik tai, kas nelieka neįvertinta ax.gif

drinks_cheers.gif
tik man dar labai jau patinka aukštaūgiai.. wub.gif na nemažiau 190cm blush2.gif
Atsakyti