apie 180cm, tamsiaplaukis, nepraplikes, be usu ir barzdos, truputi pasportaves (ne tešlainis) vid. kuno sudejimo, kad nebutu liesas, riebesni gardziau atrodo

aukstas, atletiskas, sportuojantis, su madinga sukuosena - tokie patinka. Vyras yra 100 proc priesingai

Sudėjimas, pageidautina, vyriškas. Neišsivertęs, nesukumpęs, tiesi ir laikysena, ir žvilgsnis. Akių, plaukų spalva, oda (šviesesnė, tamsesnė) - visiškai nesvarbu. Bet svarbu rankos - tai, kuo būčiau liečiama. Tvirtos. Sausas šiltas delnas, ilgi pirštai - kaip tik tai, kas nelieka neįvertinta

man patinka stambesni tik ne kudi

Ir man gražūs stambesni. Bet vyriškiausias bruožas man-platūs pečiai. Gražu...

Virs 180 cm,stambiu kaulu,išsišovusiais skruostikauliais
jokiu budu ne plikas (nei naturaliai,nei tokio kirpimo)

QUOTE(Lisiuk @ 2009 11 08, 16:06)

taip sakant atletiski
Aukstas,tamsus,placiu peciu,siek tiek pasportaves,ir rankos turi but vyriskos,stiprios
labai nemegstu maziuku ir perdaug "prisikacelinusiu"

QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 08, 04:27)
Sudėjimas, pageidautina, vyriškas. Neišsivertęs, nesukumpęs, tiesi ir laikysena, ir žvilgsnis. Akių, plaukų spalva, oda (šviesesnė, tamsesnė) - visiškai nesvarbu. Bet svarbu rankos - tai, kuo būčiau liečiama. Tvirtos. Sausas šiltas delnas, ilgi pirštai - kaip tik tai, kas nelieka neįvertinta 

Visiškai pritariu. Jau norėjau rašyti panašų atsakymą, bet štai radau.

QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 08, 02:27)

tik man dar labai jau patinka aukštaūgiai..