aukstas, standziu sikniuku
tamsus, be jokiu barzdu, usu , plikiu ir liuliuojanciu pilvu
Vyrisko sudejimo
taip pat siek tiek stambesni
aukštas, "kaulai ir skūra" , plaukuotas
Šiek tiek už mane aukštesni, kiek pasportavę, bet ne raumenų kalnai. Didžioji dalis azijiečių, tokie , kokie man patinka.
Bet kažkaip jei žmogus charizmatiškas nelabai ten tas sudėjimas rūpi.
O be to vidus labiau svarbus~~
Bet kažkaip jei žmogus charizmatiškas nelabai ten tas sudėjimas rūpi.
O be to vidus labiau svarbus~~
Visada buvau prieš kūdus vyrus
Bet kaip sakoma: Niekada nesakyk niekada
Tai vat esu kaip tik su lieknu, žinoma aukštesniu už mane ir esu labai patenkinta
Šiaip jis yra gražiai lieknas, ne kaip koks ligonis
Ir krūtinė yra nedidukė ir presas gražus
Ir jaučiuosi su juo saugi
Liekni
na tikrai idomu pasiskaityti kas jums patinka mergaites
zodziu: puslieknis bet dazniausiai stambus, su peciais, apauges raumenim bet ne per daug, aukstas (aukstesni uz Ja), vidutiniu uzpakaliu(stangriu), neplonom kojom na ir be abejo svarus ir tvarkingas.
Hm, mane domina ugis, po skyrybu su zmogum kuri tikrai mylejau(dabar jau lengviau), kaip prisiminimai is pamirsto spano ishkyla jos pastasbos: Plonos kojos ir tu zemas; Kojas priauginsiu nors tai nelengva na o kaip ten su tuo ugiu koks vis del to tas ugis turi but tarkim cantimetrais arba pedom
zodziu: puslieknis bet dazniausiai stambus, su peciais, apauges raumenim bet ne per daug, aukstas (aukstesni uz Ja), vidutiniu uzpakaliu(stangriu), neplonom kojom na ir be abejo svarus ir tvarkingas.
Hm, mane domina ugis, po skyrybu su zmogum kuri tikrai mylejau(dabar jau lengviau), kaip prisiminimai is pamirsto spano ishkyla jos pastasbos: Plonos kojos ir tu zemas; Kojas priauginsiu nors tai nelengva na o kaip ten su tuo ugiu koks vis del to tas ugis turi but tarkim cantimetrais arba pedom
Normalaus kuno sudejimo (svarbu, kad ne per kudas) ir normalaus ugio 1,8m
vidutinisko sudejimo, jokiu budu ne raumenu 'kalnas "
vidutinio kuno sudejimo,ne raumenu kalnas,bet ir ne anoreksiskas