Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

aukstas, standziu sikniuku ax.gif tamsus, be jokiu barzdu, usu , plikiu ir liuliuojanciu pilvu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyrisko sudejimo ax.gif taip pat siek tiek stambesni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 13 rugsėjo 2009 - 14:49
aukštas, "kaulai ir skūra" , plaukuotas bigsmile.gif
Atsakyti
Šiek tiek už mane aukštesni, kiek pasportavę, bet ne raumenų kalnai. Didžioji dalis azijiečių, tokie , kokie man patinka.
Bet kažkaip jei žmogus charizmatiškas nelabai ten tas sudėjimas rūpi.
O be to vidus labiau svarbus~~
Atsakyti
Visada buvau prieš kūdus vyrus schmoll.gif Bet kaip sakoma: Niekada nesakyk niekada tongue.gif Tai vat esu kaip tik su lieknu, žinoma aukštesniu už mane ir esu labai patenkinta thumbup.gif Šiaip jis yra gražiai lieknas, ne kaip koks ligonis biggrin.gif Ir krūtinė yra nedidukė ir presas gražus wub.gif Ir jaučiuosi su juo saugi smile.gif
Atsakyti
Liekni wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aukštas ir tvirto sudėjimo, toki ir turiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrge: 12 spalio 2009 - 17:28
na tikrai idomu pasiskaityti kas jums patinka mergaites blink.gif
zodziu: puslieknis bet dazniausiai stambus, su peciais, apauges raumenim bet ne per daug, aukstas (aukstesni uz Ja), vidutiniu uzpakaliu(stangriu), neplonom kojom na ir be abejo svarus ir tvarkingas.

Hm, mane domina ugis, po skyrybu su zmogum kuri tikrai mylejau(dabar jau lengviau), kaip prisiminimai is pamirsto spano ishkyla jos pastasbos: Plonos kojos ir tu zemas; Kojas priauginsiu nors tai nelengva na o kaip ten su tuo ugiu koks vis del to tas ugis turi but tarkim cantimetrais arba pedom biggrin.gif

Atsakyti
Normalaus kuno sudejimo (svarbu, kad ne per kudas) ir normalaus ugio 1,8m thumbup.gif
Atsakyti
Man normalus ūgis vyrui- nuo 170 cm. Pati esu neaukšta.
Bet jei moteris apie 180- automatiškai jau ilgšiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Žaltvykslė: 25 spalio 2009 - 20:14
vidutinisko sudejimo, jokiu budu ne raumenu 'kalnas " wink.gif
Atsakyti
vidutinio kuno sudejimo,ne raumenu kalnas,bet ir ne anoreksiskas mirksiukas.gif
Atsakyti