Įkraunama...
Įkraunama...

Bioteisė

4u.gif

jau keli menesiai ieskau studijuojanciu bioteise studentu ir nusisauk jokiuose forumuose nerandu nei vieno...

mane domina:
kiek istoja?
ar sunku patekti?
kokie balai?
ar idomu, ar patinka? kokie ispudziai?
ir tt.

taigi brangiosios ir brangieji, atsiliepkite jei studijuojate patys, ar esate studijuojanciu draugai 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
nagi??? negi nera bioteisininkiu/-u????
Atsakyti
Abejoju ar Lietuvoje yra tokia specialybe. Cia nebent kazkokios specialybes atsaka.
Atsakyti
QUOTE(genutelt @ 2009 07 10, 15:38)
Abejoju ar Lietuvoje yra tokia specialybe. Cia nebent kazkokios specialybes atsaka.

Tai magistro studijos smile.gif ir Lietuvoje jos yra smile.gif klausimas skirtas tiems, kas studijuoja arba turi pazystamu, studijuojanciu sia specelybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 08, 13:40)
4u.gif

jau keli menesiai ieskau studijuojanciu bioteise studentu ir nusisauk jokiuose forumuose nerandu nei vieno...

mane domina:
kiek istoja?
ar sunku patekti?
kokie balai?
ar idomu, ar patinka? kokie ispudziai?
ir tt.
taigi brangiosios ir brangieji, atsiliepkite  jei studijuojate patys, ar esate studijuojanciu draugai 4u.gif

Manau paieskok tarp MRU magistrantu kas tokia pakraipa pasirinko , kol kas manau lietuvoje neaktualu daug tokiu teisininku , ir cia ne tik prie teises bet ir prie medicinos turi linkes but smile.gif
Atsakyti
as taip pat pastebejus sia programa ir susidomejus, infolex yra geras straipsnis apie bioteise, http://www.infolex.l...t...0&str=30946 biggrin.gif . Bet i sia programa tik 20 prieme siemet, o norinciu nemazai ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 12 liepos 2009 - 19:54
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 12, 20:52)
as taip pat pastebejus sia programa ir susidomejus, infolex yra geras straipsnis apie bioteise, http://www.infolex.l...t...0&str=30946  biggrin.gif . Bet i sia programa tik 20 prieme siemet, o norinciu nemazai  ax.gif .

dekoju uz atsakymus 4u.gif taciau tiek zinojau ir pati smile.gif
mmm..kiek man yra zinoma priemimo i mru bioteise dar nebuvo siemet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 13, 11:54)

mmm..kiek man yra zinoma priemimo i mru bioteise dar nebuvo siemet... g.gif

tai, kad buvo, 39 prasymai paduoti smile.gif ir bioteise tikrai jau senokai yra tarp programu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 13, 12:06)
tai, kad buvo, 39 prasymai paduoti  smile.gif ir bioteise tikrai jau senokai yra tarp programu  smile.gif .

39 prasymai paduoti, bet dar neaisku kiek priimta, nes prasymu padavimas dar vis tesiasi wink.gif

kad si specelybe jau senai yra tarp programu- zinau senai, kaip ir senai zinau, kas isvis yra ta bioteise. Tad dar syki pakartoju- mano klausimas yra studijuojantiems ir staudijuojanciu draugams; man rupi konkursinis balas (min/max), islyginamieji metai, destytojai, destymo specifika, kada vyksta paskaitos ir tt.
Visa kita as zinau ir pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 13, 13:59)
39 prasymai paduoti, bet dar neaisku kiek priimta, nes prasymu padavimas dar vis tesiasi wink.gif

liepos 3 d. baiges, yra kvieciamuju sarasai, toliau II turas toliau bus biggrin.gif . Nelabai ir cia viska zinot hihihi.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 13 liepos 2009 - 13:41
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 13, 14:38)
liepos 3 d. baiges, yra kvieciamuju sarasai, toliau II turas toliau bus  biggrin.gif . Nelabai ir cia viska zinot  hihihi.gif .

tai stai- pati ir sakote, kad bus antras turas. Tad kvieciamuju sarasai dar ne galutiniai mirksiukas.gif galu gale tie sarasai mane maziausiai ir domina smile.gif
o pasinarsyt po interneta ir susirast staripsniuku apie bioteise gali kiekvienas- taip kaip ir as smile.gif senai viskas yra perskaityta ir issiaiskinta. Mane domina studijuojanciu atsiliepimai, o ne is smalusmo kazkieno internete istraukti straipsniukai- juos susirast galiu ir pati mirksiukas.gif
jau sakiau, kokia informacija man yra aktuali, tad jei jus nezinot atsakymu i man rupimus klausimus- nerasykit ir negaiskit mano laiko smile.gif
Dekoju!
Atsakyti
Sveiki. Man irgi labai įdomu kažką sužinoti apie Bioteisę. Aš jau įstojau. Būsiu pirmakursė magistrantė. Įdomu, ar sunku mokytis? Ir apskritai nieko nežinau apie magistrantūrą. Kažką girdėjau, kad magistrinį darbą galima rinktis ir iš kitos katedros. Nežinau, kiek čia tiesos. Paskaitos, berods, bus šeštadieniais, o ketvirtą šeštadienį laikysime egzaminą. Na, tiksliai nieko nežinau. Gal kas turite kokių patarimų studijuojant bioteisę?
Atsakyti