Įkraunama...
Įkraunama...

Bioteisė

QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 13, 18:22)
tai stai- pati ir sakote, kad bus antras turas. Tad kvieciamuju sarasai dar ne galutiniai mirksiukas.gif galu gale tie sarasai mane maziausiai ir domina smile.gif

antras turas bus tik tiems, kas dalyvavo pirmam ture biggrin.gif . Todel, kas nepadave iki liepos 3 d. laukti reikes kitu metu tongue.gif

QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 13, 18:22)
o pasinarsyt po interneta ir susirast staripsniuku apie bioteise gali kiekvienas- taip kaip ir as smile.gif senai viskas yra perskaityta ir issiaiskinta. Mane domina studijuojanciu atsiliepimai, o ne is smalusmo kazkieno internete istraukti straipsniukai- juos susirast galiu ir pati mirksiukas.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif jei jau tema sukuret, tai gal ne vien sau. Yra zmoniu, kurie Supermama naudojasi, kaip google ar enciklopedija, nuoroda ikeliau ne vien Jums is smalsumo mirksiukas.gif , bet ir tema pirma kart pamaciusiems dalyviams tongue.gif .

Matot, kad Lietuvoje bioteise is naujesniu programu ir nera dar daug baigusiuju, jei jus, taip domina programa, tai susiraskite tos programos atsakingus asmenis ir parasykite e-mail'a, visada maloniai atraso ir atsako, gal tada nereikes gaisti SM dalyviu laiko (ypac moderatoriu pertaisant pavadinima) ir kurti naujas temas 4u.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 13 liepos 2009 - 22:12
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 08, 14:40)
4u.gif

jau keli menesiai ieskau studijuojanciu bioteise studentu ir nusisauk jokiuose forumuose nerandu nei vieno...

mane domina:
kiek istoja?
ar sunku patekti?
kokie balai?
ar idomu, ar patinka? kokie ispudziai?
ir tt.
taigi brangiosios ir brangieji, atsiliepkite  jei studijuojate patys, ar esate studijuojanciu draugai 4u.gif

Prieš kelis mėnesiu ir reikėjo kurti šitą temą, būtų daugiau kas pagelbėjęs, o dabar atostogauja visi, tikrai labai retai užsuka į mokslo skyrių, dabar jau teks kantriai rugsėjo laukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 14 liepos 2009 - 14:55
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 13, 22:55)
antras turas bus tik tiems, kas dalyvavo pirmam ture biggrin.gif . Todel, kas nepadave iki liepos 3 d. laukti reikes kitu metu  tongue.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  jei jau tema sukuret, tai gal ne vien sau. Yra zmoniu, kurie Supermama naudojasi, kaip google ar enciklopedija, nuoroda ikeliau ne vien Jums is smalsumo mirksiukas.gif , bet ir tema pirma kart pamaciusiems dalyviams  tongue.gif .

Matot, kad Lietuvoje bioteise is naujesniu programu ir nera dar daug baigusiuju, jei jus, taip domina programa, tai susiraskite tos programos atsakingus asmenis ir parasykite e-mail'a, visada maloniai atraso ir atsako, gal tada nereikes gaisti SM dalyviu laiko (ypac moderatoriu pertaisant pavadinima) ir kurti naujas temas 4u.gif biggrin.gif .

kadangi zinau, kokia informacija teikia "atsakingi asmenys"- negaistu laiko ir nerasau jiems..nes dar karta sakau- domina STUDIJUOJANCIU nuomone smile.gif
jei sugaisau kazkieno laika-labai sorry, bet tada nera ko atsakinet i tema, i kuria ne kazin ka galit pasakyt smile.gif as nelendu i kokiu ekonomisciu tema- as ten nieko negaliu patart, tad ir nenervinu zmoniu smile.gif
Atsakyti
As studijuoju Bioteise MRU. Siemet istojusiems,ko gero,padarys 3metus magistra mokintis. Ar mums reiks 2.5 ar 3, dar neaisku.
Ar mokintis sunku, priklauso nuo zmogaus smile.gif As pati esu baigusi gamtos mokslus, tai teise man pasirode kaip sausokas mokslas. Pirmi metai - visa elementari teise (nuo teises teorijos iki tarptautines teises). Antri - bioteise. Ir po to - magistro rasymas.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 07 08, 16:40)
4u.gif

jau keli menesiai ieskau studijuojanciu bioteise studentu ir nusisauk jokiuose forumuose nerandu nei vieno...

mane domina:
kiek istoja?
ar sunku patekti?
kokie balai?
ar idomu, ar patinka? kokie ispudziai?
ir tt.
taigi brangiosios ir brangieji, atsiliepkite  jei studijuojate patys, ar esate studijuojanciu draugai 4u.gif

Dar pamirsau atsakyti i klausimelius smile.gif

Zinok,kiek istoja as net ir nezinau. Man rodos, anais metais musu 40 prieme. Manau, butu uzteke perpus. Bet zinai, pinigu gi reikia susigriebt biggrin.gif

Ar sunku patekti irgi nezinau. Mokiausi normaliai ir istojau.

Ar patinka,ispudziai.. visgi neakivaizdziai yra neakivaizdziai... Su grupiokais konspektais pasidalinam, namuose ismokstam ir nueje i universiteta atsiskaitom. Tokie ir ispudziai. Zinoma, buvo izangines paskaitos. I jas gerai nueiti bent jau pradzioj - suzinai kas kaip.. Tik jos vyksta dar su tuzinu magistrantu - juru teise, teise ir valdymas ir t.t.
Atsakyti