QUOTE(HappyAngel @ 2009 08 07, 18:47)
O man va klausimas iškilo: sakot, kad nėr baisiau, kai jau vaikštantis ir šnekantis vaikas vis dar žinda krūtį. O jei tai vyksta, sakykim, tik prieš miegelį ir ryte atsikėlus? Vis tiek manot, kad tai visiškai bereikalingas ir siaubingas dalykas?

Sakykim, jūs to nematot, ne viešoj vietoj maitinamas vyresnis vaikiukas, tačiau jūs apie tai žinot, nes žindančioji - jūsų kaimynė, draugė ar pan.
Beje, kokio amžiaus žindomo vaiko vaizdas dar nekelia pasibjaurėjimo?
na bent jau man, tai apskritai tai nera grazu, nemalonu ziuret i bet koki vaika ir nesvarbu ar tik gimusi ar 1m (apie 203m vaikus is vis nekalbu

siaubeeeeelii...

)
is tikruju, tai zindykit kiek tik norit, taciau nematau prasmes visiskai. mano vaikas vienintelis is visos grupes darzelyje beveik visus metus nesirgo, aukletojos stebisi. MP negaves ne laselio. o kiek su draugem pakalbu... vaje vaje.. vargo vakariene- serga kas savaite, dvi , nors maitinti ilgai. taip kad tame rysio nematau visiskai jokio.
tuo labiau nesuprantu 'aukos' vaidmens- nors ir skauda maitinant, sunku, vaikas klykia , neiseina jam pavalgyt, vis vien maaaaitint reiiiiikia

bukit visos geriau laimingos, patenkintos ir nesvarbu kaip