Įkraunama...
Įkraunama...

Debatų tema maitinančioms MP ir mišinukais

QUOTE(soske @ 2009 08 07, 18:27)
vavava, negimdziau naturaliai, cezario norejau pati. nors pries pat gimdyma paaiskejo kad jo ir reikia, nes vaikas galvyte uzlenkes buvo, o klubai labai siauri. tiesa pasakius apie gimdyma naturaliu budu net pagalvot bijojau, nuo pirmos dienos kai suzinojau kad  nestuke.gif panika buvo del to apiemus. labai bijojau, na bet iseiti rast nera sunku smile.gif
na o del MP nemalonu ir tiek  schmoll.gif man (.)(.) grozis, seksualumas. na... zinau gi kad gamtos sukurta jie vaikams, bet  schmoll.gif AS turiu savo nuomone, turiu savo gyvenimo supratima ir man tai nera priimtina ir tiek. o be to, vel gi MAN, tai buvo nepatogu.

oi zinokit dabar jau plinta nauja mada - surogatine motinyste, tad greitu laiku, ne tik kad maitint, bet nei gimdyt, nei nesiot reiks ax.gif

http://eli.mama.lt/n...agimde_dvynukes
va gyvas pavyzdys, kazkada ir silikona i papus tik zvaigzdes dejo, na ka dabar tai prieinama kiekvienam mirtingajam, tad ...
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 08 07, 19:37)
1. mes ir taip jau esame tooooli tooli nuo gamtos.. vaje vaje kaip toli toli. ir visiskai neliudna. yra kaip yra. o kad LT neleidziama gimdyti moteriai priimtinu budu, manau, visiskas nesusipratimas. kunas priklauso tik man. mano. tai turetu buti tik pacios moters apsisprendimas.
2. taip, tikrai labai svarbu buti graziai, seksualiai, geidziamai. ir vaikai visiskai ne dzin. nejau grozio, seksualumo negalima suderinti su seima, vaikais. tiesiog privaloma, sakyciau.

o labai gaila, kad žmonės tolsta nuo gamtos unsure.gif bet paskutiniais metais manau kažkiek priartėjo ax.gif
Maitinanti mama taip pat gali būti seksuali, graži, geidžiama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 08 07, 19:34)
ks be ko, nera. nes MANO supratimu jie ir yra skirti tam  ax.gif visi esame skirtingi, skirtingai suvokiame pasauli. kodel negaliu tureti savo nuomones. nesuprantu. labai butu saunu, jeigu bent si tema nevirstu izeidinejimu ir vadinimu 'nenormaliomis ar blogomis mamomis' vien del kitokio poziurio. butu tikrai smagu padiskutuoti normaliai.

Tikrai nesistengiu Jūsų įžeisti ir net nesiruošiu vadinti nenormalia ar bloga mama, atsiprašau, jei Jums taip pasirodė 4u.gif

O savo nuomonę gerai yra turėti, va aš irgi ją turiu, užtat ir šnekamės čia ax.gif

Tad pratęsiam biggrin.gif O Jūsų vyro, įsikandusio krūtį, vaizdas Jums nėra nemalonus? Koks tada skirtumas tarp vaiko, "naudojančio" krūtį pagal paskirtį (darančio tai instinktyviai, patenkinančio maisto poreikį, nes taip gamtos surėdyta) ir ne pagal paskirtį krūtį "naudojančio" vyro (darančio tai sąmoningai, siekiančio patirti seksualinį malonumą)?
Atsakyti
na surogatine motinyste tikrai gana saunus dalykas, ir noreciau gal vien tam, kad nereiktu vaiksciot su pilvu. bet.. vaikas vis vien manau 'savesnis' pacios isnesiotas. nors ne neabejoju kad myleciau ne ka ne maziau. is viso vaikucius myliu. kaip ju galima nemylet.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 08 07, 19:39)
taip, tikrai labai svarbu buti graziai, seksualiai, geidziamai. ir vaikai visiskai ne dzin. nejau grozio, seksualumo negalima suderinti su seima, vaikais. tiesiog privaloma, sakyciau.

Bet aš ir MP maitindama dukterį esu graži, seksuali savo vyrui, jis manęs geidžia. O ir gatvėj nepažįstami vis dar atsisuka, tad nesu jau visai nurašyta biggrin.gif

QUOTE(soske @ 2009 08 07, 19:44)
na surogatine motinyste tikrai gana saunus dalykas, ir noreciau gal vien tam, kad nereiktu vaiksciot su pilvu. bet.. vaikas vis vien manau 'savesnis' pacios isnesiotas. nors ne neabejoju kad myleciau ne ka ne maziau. is viso vaikucius myliu. kaip ju galima nemylet.

Aš taip pat manau, kad surogatinė motinystė yra be galo šaunus dalykas, tik dėl skirtingų priežasčių: sutikčiau būti surogatine motina ir taip padėti vaikų negalinčiai susilaukti šeimai.
O savo noru atsisakyti nėštumo teikiamų malonumų, augančio pilvuko, vaikučio judesių? Nei už ką schmoll.gif

Bet tema ne apie tai, nuklydom poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 07 rugpjūčio 2009 - 18:48
QUOTE(HappyAngel @ 2009 08 07, 19:13)
Oho kaip unsure.gif Na, galiu suprasti, kad trimečio vaiko žindymas gali nekaip atrodyti, bet juk naujagimio žindymas yra natūralus dalykas,

QUOTE(-simona- @ 2009 08 07, 19:13)
o maitinanti vaiką mama, ar vaikas geriantis mp - naturalus dalykas.

yra daug naturaliu dalyku - vemti apsinuodijus ar sustreikavus skrandziui, slapintis, tustintintis, riaugeti ir t.t.
Bet tai, kad dalykas yra naturalus, tai visiskai nereiskia, kad ji reikia demonstruoti viesai ar tuo labiau reikalauti, kad tai kitiems sukeltu zavesi.
Atsakyti
ne vienai nesakaiu kad maitinanti negrazi , neseksuali ar pan. tiesiog kazkur cia parasete, kad mat seksualumas, patrauklumas man yra svarbu. lyg tai butu blogai.

Happy Angel, mano gyvenimo filosofija apskritai yra hedonistine- svarbiausia malonumas/i. viskas tuom ir pasakyta. ir visiskai neneigiu, kad esu savanaude. na bet ka jau dabar galiu padaryti. esu kokia esu. bet meiles vaikui nugincyti neimanoma, ka cia daznai bandoma padaryti.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 08 07, 17:37)
1. mes ir taip jau esame tooooli tooli nuo gamtos.. vaje vaje kaip toli toli. ir visiskai neliudna. yra kaip yra. o kad LT neleidziama gimdyti moteriai priimtinu budu, manau, visiskas nesusipratimas. kunas priklauso tik man. mano. tai turetu buti tik pacios moters apsisprendimas.
2. taip, tikrai labai svarbu buti graziai, seksualiai, geidziamai. ir vaikai visiskai ne dzin. nejau grozio, seksualumo negalima suderinti su seima, vaikais. tiesiog privaloma, sakyciau.

sutinku, kad esam toli jau nuo gamtos.. Bet buti dar toliau yra baisu.. o baisu todel, kad zmones issigimsta (cia sneku abstrakciai, o ne kazkuriam formu dalyviui pritaikau!), kad vis sunkiau darosi moterims pastoti, vis sunkiau vyrams uzstatyti ta vaikeli, o jau kalbeti apie isnesiojima isvis doh.gif
Neleidzia daryti cz - nes tai yra labai rizikinga operacija, turinti daug komplikaciju bei paskiau gali aplink randus issaugti visokios atplaiseles ko pasekoje gresia nevaisingumas ir dar daug problemu..
O jau maitinancios mamos yra pasmerktos buti nebeseksualios ir negeidziamos?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 07, 19:49)
yra daug naturaliu dalyku - vemti apsinuodijus ar sustreikavus skrandziui, slapintis, tustintintis, riaugeti ir t.t.
Bet tai, kad dalykas yra naturalus, tai visiskai nereiskia, kad ji reikia demonstruoti viesai ar tuo labiau reikalauti, kad tai kitiems sukeltu zavesi.

O kurgi aš kalbėjau apie viešą ko nors demonstravimą ar reikalavau kuo nors žavėtis? Jei teisingai supratau, soskei nemalonu būtų ir savo nuosavą vaiką maitint krūtimi, užtat ir paklausiau kaip čia taip.
Atsakyti
vavava, nesakaiu kad maitinancios neseksualios ar pan.
pasiskaitykit, nes taip nemanau. tiesiog cia megstama lyg pasmerkti moteri, kuri rupinasi savimi ir nuejimas i manikiurus pedikiurus ir t.t. kai vaikui pora savaiciu yra smerkiamos. o as manau, kad kaip tik labai svarbu pasitempti po vaikelio gimimo, vien tam, kad pati geros nuotaikos ir savim patenkinta butum.

gerai mamytes, gero vakaro, penktadienio vakaras, draugai laukia, reikia ruostis puostis ir i miesta thumbup.gif
tikiuosi diskusita tesis supratingai kaip dabar ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 07, 19:49)

taip naturalus.....bet nepalygimami su maitinimu blink.gif jei jums palygimami tai gal gerai kad ir nemaitinat
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 08 07, 21:08)
taip naturalus.....bet nepalygimami su maitinimu  blink.gif  jei jums palygimami tai gal gerai kad ir nemaitinat

Taigi as ir isakiau kad siame forume noriu isakyti savo pastebejimus, pasidalinti patirtim ir susivokti kas per "stebuklas" yra MP... Tiksliau, tai issiaiskinti kodel kai kurios moterys kurios maitina MP nueina kryziaus kelius, is dalies atsisako nepriklausomybes, maitina iki 2-3 metu, kodel labai priesiskai nusistaciusios pries nemaitinancias ir t.t.

Kol kas atsakymo nesulaukiau... gal jus simona pakomentuosit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilija7: 07 rugpjūčio 2009 - 19:15