Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionali kosmetika plaukams

i 
Skelbimai visame  skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit....", "Parduodu/perku.."  trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
gal kas bandet si dalyka
? smile.gif
reviline
Atsakyti
Gal kokia forumiete parduoda ar siaip zinote kur Vilniuje prekiauja profesionalia WELLA kosmetika pigiau?(zinau,kad Rutos studijoje,salonuose,bet domina pigiau mirksiukas.gif )
Atsakyti
sveikos,gal kas zinote ar Vilkpedes bazeje yra Keunes produkcijos,kur galima jos isigyti pigiau?vilniuje?
Atsakyti
Keunes yra pirkt www.garbane.lt
pristato jie nemokamai - paskambint galima uazsisakyt ir ta pacia diena pristatys. Jeig uuzsakai virs 30 litu - pristato nemokamai i namus smile.gif
Atsakyti
Profesionali kosmetika turi būti profesionaliai parinkta. Man geriausiai tiko Kaaral. Tiko ir šampūnai ir kaukės o plaukų blizgis first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emocija2009: 19 gruodžio 2009 - 23:28
matrix priemones perku laisves pr. 81 vilniuje,vizavi salone.amplify3 saknis pakelianti priemone pirkau uz 35lt,apie 3 menesiams uztenka ,ir va pirkau rinkinukus kaledinius super sampunai ir balzamai ivairus,ivairiems plaukams po 250ml.44lt rinkinys.ir kaaral man irgi patinka.
Atsakyti
O gal kas is Cia esaciu forumo Mergaiciu,yra naudojusios,ar girdejusios nuomoniu apie sampunus ir kitas priemones is firmos MOP ? g.gif
AS VA UZSISAKIAU VAKAR PAS VIENA TOKIA MOTERELE klAIPEDOJE,BET JI IS UZSIENIO SIUNCIASI,REIKES PALUKETI kol gausiu tongue.gif
Atsakyti
gal kas nors turite kontaktus tiekeju,arba zinote kur Kaune galima isigyti sebastian priemoniu?
Atsakyti
Gal kas zino,kuri mamyte prekiauja Loreal prof.priemonem plaukams,Vilniuje
Uzmirsau jos nick'a
Atsiliepkit prasom 4u.gif i AZ
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 12 20, 00:27)
Profesionali kosmetika turi būti profesionaliai parinkta. Man geriausiai tiko Kaaral. Tiko ir šampūnai ir kaukės o plaukų blizgis  first.gif

kur tokios produkcijos nusipirkt galima?
Atsakyti
gal kuri nors bandete stai si geri? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 18 sausio 2010 - 14:46