Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

Nauja tema Dr. Hauschka šalininkėms biggrin.gif 4u.gif

user posted image

Paskutinė tema.

Informacija apie šią kosmetiką internete:
Dr. Hauschka puslapis vok. klb.
Dr. Hauschka puslapis angl. klb

Lietuvoje įsigyti galima:Šv. Stepono 6, Vilnius

Kai kurių produktų kainos šioje parduotuvėje:
Veido priežiūros priemonės:
* Cleansing cream - 55 Lt
* Clarifying toner - 79 Lt
* Normalising day oil - 75 Lt
* Rejuvenating mask - 94 Lt
* Cleansing clay mask (be dėžutės) - 58 Lt
* Facial steam bath (garinimo skystis) - 66 Lt
* Pure care cover stick (maskuojamasis pieštukas) - 49 t
* Cleansing milk - 68 Lt
* Moisturising day cream - 120 Lt
* Rose day cream (rožių riebesnis) - 75 Lt
* Rose light day cream (rožių legvesnės tekstūros) - 75 Lt
* Quince cream (svarainių) - 65 Lt
* Moisturising mask - 120 Lt
* Day revitalising eye cream - 94 Lt
* Eye contouring day balm - 80 Lt
* Lip care stick (lūpų balzamas) - 25 Lt
* Translucent bronze concentrate (skystas bronzantas) - 75 Lt

Plaukų priežiūros priemonės:
* Neem hair oil - 63 Lt
* šampūnai - 39 Lt

Kūno priežiūros priemonės:
* rutulinis dezodorantas - 42 Lt
* Rosemary leg and arm toner - 66 Lt
* Bath (vonios aliejus) - 51 Lt
* Body wash (dušo želė) - 36 Lt
* Body lotion - 71 Lt
* Body oil - 73 Lt
* St. John'swort foot cream - 55 Lt

Saulės produktai:
* After sun lotion - 41 Lt
* Sunscreen cream SPF 20 - 55 Lt
* Sunscreen stick SPF 30 (nosiai, lūpoms ir pan.) - 37 Lt

Dekoratyvinė kosmetika:
* Mascara Intermezzo (paprastas blakstienų tušas) - 62 Lt
* Volume mascara (ilginantis blakstienų tušas) - 78 Lt
* kreminė pudra - 72 Lt
* Translucent compact powder - 70 Lt
* bronzinė pudra - 75 Lt
* biri pudra - 74 Lt
* akių pieštukas - 42 Lt
* Liquid eyeliner (skystas akių kontūras) - 55 Lt
* juodas-baltas dvipusis akių pieštukas - 53 Lt
* 4 spalvų šešėlių paletė - 97 Lt
* lūpų blizgis - 55 Lt
* skaistalai - 70 Lt
* lūpų dažai - 71 Lt
* siauri lūpdų dažai - 55 Lt

Pirkti internetu:
Vokiečių e-parduotuvė

Šilto rudens, gerų emocijų ir smagaus naudojimo, mergaitės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 13 rugsėjo 2009 - 19:21
Dovish 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Maserati @ 2009 09 12, 13:11)
Man irgi labai reikia informacijos apie bronzanta,nes planuoju isigyti ax.gif
taip pat apie tusus gal kas ka papasakotumet?kiek per paieska ziurejau,tai nelabai daug atsiliepimu,bet kolkas-teigiami smile.gif

o ką nori sužinoti? wink.gif Toks rudas skystis, realiai pamačius buteliuką, spalva gali gąsdinti, bet nebijok biggrin.gif Paspaudimo-poros užtenka veidui parudinti. Na, jis gal ne tiek rudina, kiek suteikia sveikos spalvos. Tik vienai iš mūsų - ypač baltos odos savininkei Rasmai jis buvo per spalvotas, šiaip visoms lyg ir gerai thumbup.gif

jei labai kažką reikia maskuoti, tai nėra jis maskuoklis, labiau gražinanti priemonė wink.gif Plius, kiek pamenu, turi gydomųjų savybių - jei kokia žaizdelė ar spuogelis, tai jis greičiau sutvarko. Nesimato, kad kažkas ant veido tepta, bet aplinkiniai pastebi, kad gerai atrodai biggrin.gif

tepa jį kiekviena savaip: įmaišo į kremą ir kartu su kremu užtepa. Man labiau buvo pasiteisinusi technika atskirai, t.y. pirmiau kremas, o paskui bronzantą paskirstydavau ant drėgnų delnų ir įtapšnodavau į veido, kaklo odą - taip man jis geriau matydavosi smile.gif

tušai kol kas matyt patys geriausi iš natūralių, bent jau man. Nors neilgina, netankina ir neriečia kaip kad sintetiniai, bet padažo labiausiai, gražiausiai ir matomiausiai iš visų natūralių smile.gif Aš turiu Volume, tai man jis labai super smile.gif Patankina, gražiai paryškina, ilgai nesudžiūna ir dieną atlaiko. Nebent ilgos blakstienos remiasi į voką ar į paakį, tai nuo kremo, aliejaus ar pačios odos gali kažkiek tepti. Ir nugrandyti jo nereikia - kuo puikiausiai nusiplauna vandeniu, tai ypač smagu, kai po ranka neturi specialių priemonių cool.gif

ir spalvų pasirinkimas gan platus - yra juodas, grafito spalvos, rudas, violetinis ir tamsiai žalias. Pas mane dabar yra violetinis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 rugsėjo 2009 - 22:16
O stai ka galiu labai pagirti - tai seselius ir bronzine pudra. Sitie dalykai thumbup.gif Seseliai pas mane violetiniai, tai labai graziai isryskina zalia akiu spalva blush2.gif O jau pudros geris wub.gif Kazkaip nelabai megdavau tokias priemones kaip a la Egipto zeme - nemokedau su jais dazytis. Nu bet sita pudra pranoko mano lukescius. Veidas skaistus, kaip nupudruotas atrodo, tik tos pudros visai nesimato. Seniau visur pasiimdavau tusa, o dabar dar kartu ir bronzine pudra bigsmile.gif
Pries kazkiek laiko sakiau, kad daugiau nebepirksiu CC.Jau trecia pakuote pradejau blush2.gif Kaip prie jo pripranti, tai niekuo kituo nesinori veido prausti doh.gif Tik kartais pakaitom naudoju molio kauke, kuria pasigaminau KN (bijau, kad suges, tai tenka naudot). Moteris is KN sake, kad sia kauke galima ir veida praustis vakarais. Tai irgi visai patinka.

-----------
redaguota moderatoriaus: ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2009 - 18:12
įdomu, kuo netiko ax.gif Svarainių kremą, nors jis man nebuvo pats pačiausias, vistik sunaudojau beveik iki galo, o to pienelio net ir nepirkusi esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 13:12)
įdomu, kuo netiko  ax.gif Svarainių kremą, nors jis man nebuvo pats pačiausias, vistik sunaudojau beveik iki galo, o to pienelio net ir nepirkusi esu smile.gif

sakyk prasau kokia tavo odele? maniske misri, skruostukai ziema megsta pasauseti, kartais paserpetoja, kaip tik db renkuosi kremuka vesiajam sezonui... turiu pora variantu 1 is ju svarainiu kremukas... idomu tiktu jis tokio tipo odelei, nes kiek suprantu jis daugiau sausesnei ar klystu blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
mano irgi mišri, nesausėjanti drinks_cheers.gif Šiaip normalus tas svarainių kremas, kažkuo labai skųstis būtų nesąmonė smile.gif Tiesiog man geriau tiko rožių light. Bet pamenu tikrai, buvo nemažai tokių, kurioms svaraininis kremas su tokia oda be galo patiko ir tiko smile.gif

nepabandysi - nesužinosi mirksiukas.gif

šiaip jeigu manai, kad svaraininis kremas yra riebus, tai tikrai toks nėra wink.gif O bronzantas tai tikrai liuks dalykėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
Bronzine pudra ir mane labai domina, nes jauciu , kad EZ pradeda labai poras kimsti.
Ar turi si pudra panasumu i EZ,ar ilgam jos uztenka, ar tinka visam veidui, ar tik skruostams ? Busiu labai, labai dekinag uz ats smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 14, 17:04)
Bronzine pudra ir mane labai domina, nes jauciu , kad EZ pradeda labai poras kimsti.
Ar turi si pudra panasumu i EZ,ar ilgam jos uztenka, ar tinka visam veidui, ar tik skruostams ? Busiu labai, labai dekinag uz ats smile.gif  4u.gif

Sorry, bet nesu turejus EZ, tik pas drauge maciau blush2.gif Nezinau, kokios spalvos odos Jus esate? Ir kiek patinka tamsinti veida? Sios pudros tikrai labai ilgam uzteks. As ja naudoju visam veidui - lengvai perbraukiu su sepeteliu. Kazkada merginos minejo, kad jei daugiau uztepi, tai tamsesnis veidas tampa. Kazkaip neteko paciai taip pasibandyt. Esu labai sviesios odos, tai man si pudra kaip tik - tikrai neuztamsina veido. Dabar pagalvojau, kad apskritai visa naturali dekoratyvine kosmetika yra savotiska. Jos neimanoma sulyginti su sintetine - nuo jos kitoks efektas. Tiesiog reikia paciai isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 09 14, 18:34)
Sorry, bet nesu turejus EZ, tik pas drauge maciau blush2.gif Nezinau, kokios spalvos odos Jus esate? Ir kiek patinka tamsinti veida? Sios pudros tikrai labai ilgam uzteks. As ja naudoju visam veidui - lengvai perbraukiu su sepeteliu. Kazkada merginos minejo, kad jei daugiau uztepi, tai tamsesnis veidas tampa. Kazkaip neteko paciai taip pasibandyt. Esu labai sviesios odos, tai man si pudra kaip tik - tikrai neuztamsina veido. Dabar pagalvojau, kad apskritai visa naturali dekoratyvine kosmetika yra savotiska. Jos neimanoma sulyginti su sintetine - nuo jos kitoks efektas. Tiesiog reikia paciai isbandyti.

aciu labai 4u.gif nelabai turiu kaip isbandyti, neturiu nei vienos pazystamos kuri butu susidomejusi naturalia kosmetika .

O Vilniuje parduotuveje prekiaujancioje Dr. Hauschkos produkcija gali isbandyti sia pudra ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 14, 18:04)
Ar turi si pudra panasumu i EZ,ar ilgam jos uztenka, ar tinka visam veidui, ar tik skruostams ? Busiu labai, labai dekinag uz ats smile.gif  4u.gif

Tinka visam kam, aš ir kaklą tepu, kad nebūtų skirtumo (kūnas mano kur kas rudesnis nei veidas ir kaklas) smile.gif Ir panašumų su EŽ tikrai yra, iš tos gerosios pusės: kuo daugiau tepi, tuo rudesnė daraisi; pasitepus palauk pusę minutės ir pamatysi, kad patamsėjai labiau nei kad iš karto po pasitepimo.

Dėl lyginimo su EŽ galiu pateikti pavyzdį. Draugė, kuri visai nenatūralistė, bet mėgstanti pasikonsultuot su manim, ką pirkti, ko ne, užsimanė EŽ įsigyt. Iškart puoliau atkalbinėti, papasakojau apie Hauschkos bronzinę pudrą. Susitikom, ištepiau jai visą veidą. Pasižiūrėjo į veidrodį, sako nu gi gražu, ir toks lengvumo jausmas, lyg nieko netepta bigsmile.gif Taip ir yra drinks_cheers.gif Vienas iš nuostabiausių Hauschkos produktų, visai nesinori ieškoti pakaitalo. Tepk nors ir toną, jokio sunkumo nesijaus. Man tai dar atspalvis labai patinka, toks natūralaus įdegio wub.gif Be to, nelyginamai pigesnė, apie kokybę tai iš vis nesinori net ginčytis, EŽ tegu slepiasi cool.gif Dar labai didelis pliusas, kad Hauschkos yra be blizgučių, tad puikiai tinka dieniniam natūraliam įvaizdžiui. Galėčiau liaupsint ir liaupsinti biggrin.gif O draugė, beje, nusipirko Hauschka, tai po to dar savaitę dėkojo netasidėkojo, kaip gerai jai čia pasiūliau tokį daiktą cool.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 14, 18:47)
O Vilniuje parduotuveje prekiaujancioje Dr. Hauschkos produkcija gali isbandyti sia pudra ar ne ?

Galima, tik ten apšvietimas nelabai geras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 rugsėjo 2009 - 18:14
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 09 14, 14:45)
sakyk prasau kokia tavo odele? maniske misri, skruostukai ziema megsta pasauseti, kartais paserpetoja, kaip tik db renkuosi kremuka vesiajam sezonui... turiu pora variantu 1 is ju svarainiu kremukas... idomu tiktu jis tokio tipo odelei, nes kiek suprantu jis daugiau sausesnei ar klystu blush2.gif  aciu 4u.gif

zinai ir mano misri, tai praeita ziema tepiau svarainiu kremuka, o ant zandu dar papildomai roziu krema paparasta. Tiesiog hauschka po kurio laiko vartojimo kazkoki tai berima ir nemalonu pojuti pradejo daryti. tuomet pakeiciau ja i kokosu alieju ir neatpazystu savo odos thumbup.gif tiesiog tokio efekto su hauschka nebuvau pasiekusi, tai tas, tai anas netiko. turbut tiesiog ne mano kosmetika ir tiek. O pvz. dekoratyvine pudra fantastiska.
Atsakyti
Bet iš esmės presuotas bronzatas atlieka tokią pačią funkciją kaip ir skytas bronzatas? Ar aš klystu? ax.gif
Atsakyti