Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(Joliee @ 2010 04 12, 15:13)
Aš dabar galvoju, gal man visi Hauschkos gaminiai netinka? Mėginau keturis, nuo visų panaši reakcija..  g.gif

Perziurek sudety, ir patyrinek pasikartojancius ingredientus, matyt alergija kazkam konkreciai.

Beje pagirsiu Cleansing Milk, nusipirkau papigiam is vienos forumietes beisbaigiancio galiojimo, taciau pasakysiu, kad tai super priemone makiazui valyti. As su juo puikiai akis nuvalau, ir dar kaip prausikli panaudoju, nuplauna svariai veida, drekina. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 12 balandžio 2010 - 19:52
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 04 01, 20:33)
o gal galetumet aprasyti, kuo skiriasi nuo EZ? Naturaliau atrodo ar kaip?

taip atrodo EZ (kairėje) ir Dr.H (dešinėje) bronzantai ant mano rankos. Užtepiau ryškiau, jog matytųsi. Vasarai mano odai gražiau žiūrisi EZ, žiemai - norisi natūralumo, todėl nepakeičiama Dr.H smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 12, 22:06)
o kaip naujoji pudryte,spalvyte tiko?? smile.gif

Aciu, kol kas tiko, kol nei kiek neidegusi, bet ir vasara as tokia pati balta bunu, tai manau sunaudosiu sekmingai ax.gif

O del Hauschkos tai ir as manau, kad man kazkokia sudetine dalis netinka, todel atsisakiau visko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 13 balandžio 2010 - 08:04
Sveikos, gal turėsit patarimų:
skaičiau kažkurioje temoje, kad merginos, turinčioms riebesnę odą, susitvarkė su Hauschka problemas, nors iš pradžių oda įvairiai reaguodavo ir t.t.
norėjau paklausti sausiaodžių, ar buvo kas nors panašaus? jau 2 savaites naudoju mėginukų rinkinuką normaliai - sausai odai, pagal taisykles, išskyrus tai, kad ir vakarais dažniausiai pasitepu kremu po toniko. Oda jaučiasi labai išdžiūvusi, paprastai prieš išeidama iš namų rytais pasitepu kremu antrąkart ant sausos odos, nes per tas 15 min nuo rytinio prausimosi iki išėjimo iš namų žandai būna pleiskanoti.
su kitais kremais taip nebūdavo (prieš tai ilgą laiką naudojau nenatūralų Iwostin). keisčiausia tai, kad pati oda graži ir švelni, bet pleiskanoja..
ar kitoms taip buvo? galvoju, gal aš kaip nors ne taip naudoju kaip reikia ar pan. (rytais CC-tonikas-kremas ant drėgno veido, vakarais CM-tonikas-kartais kremas)
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 04 19, 09:37)
Sveikos

Sveika,
Turbut ne vienai taip buvo. Savo odos tipa dabar apibudinciau kaip normali, taciau linkusi i nusausejimus. Is pradziu as irgi su dr.H niekaip nesusidraugaudavau - vis nusipirkdavau meginuku, nusausindavo oda, mesdavau salin. Po kurio laiko vel bandydavau. Man netiko tonikai (yra dvieju rusiu) - bandziau abudu, abudu siaubingai sausindavo oda. Man patiko CC ir roziu light kremukas, kuri pradejau naudoti pavasari ir baigiau i rudens pabaiga. Tada, matyt, vel pritruko dregmes. Vietoj toniko as naudoju Argital hidrolata (KN irgi sausino, tik negaliu pasakyti, kodel). Tuo tarpu vakare be kremuko istempiau gal menesi - po to meciau kankinti ta oda ir tik maza laseli kremuko pasitepdavau (tiesa, irgi Argital). Pabandykit skirtingus kremukus - ju galima meginukais nusipirkti. Kitas dalykas, pagal dr.H filosofija, oda atsinaujina per 28 dienas, ir tas serpetojimas - tai sena oda. Tiesiog kartais reikia islaukti ta laikotarpi.
Kuri Jus kremuka naudojate? Ar Jums niezti oda, ja tempia, jauciate diskomforta - ar tiesiog pleiskanoja ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2010 04 19, 12:58)
Sveika,
Turbut ne vienai taip buvo. Savo odos tipa dabar apibudinciau kaip normali, taciau linkusi i nusausejimus. Is pradziu as irgi su dr.H niekaip nesusidraugaudavau - vis nusipirkdavau meginuku, nusausindavo oda, mesdavau salin. Po kurio laiko vel bandydavau. Man netiko tonikai (yra dvieju rusiu) - bandziau abudu, abudu siaubingai sausindavo oda. Man patiko CC ir roziu light kremukas, kuri pradejau naudoti pavasari ir baigiau i rudens pabaiga. Tada, matyt, vel pritruko dregmes. Vietoj toniko as naudoju Argital hidrolata (KN irgi sausino, tik negaliu pasakyti, kodel). Tuo tarpu vakare be kremuko istempiau gal menesi - po to meciau kankinti ta oda ir tik maza laseli kremuko pasitepdavau (tiesa, irgi Argital). Pabandykit skirtingus kremukus - ju galima meginukais nusipirkti. Kitas dalykas, pagal dr.H filosofija, oda atsinaujina per 28 dienas, ir tas serpetojimas - tai sena oda. Tiesiog kartais reikia islaukti ta laikotarpi.
Kuri Jus kremuka naudojate? Ar Jums niezti oda, ja tempia, jauciate diskomforta - ar tiesiog pleiskanoja ir tiek?

ačiū už ats. kadangi turiu rinkinuką mėginukų (tą sukomplektuotą kit'ą), tai ten 3 kremukai - moisturising, rožių light ir quince. tai juos ir naudoju, nelabai tiesa tvarkingai, nes kai nuo vieno pradeda tempti, kitą dieną tepu kitą. iš esmės nei nuo vieno nesijaučiu gerai - odos neniežti, pati oda būna graži (spalvos, bėrimų ir t.t. prasme), bet tempia tik nudžiūvus kremui, o kažkurią dieną ilgiau pabuvau saulėj, pasižiūrėjau į veidrodį - oda ties nosim tokiom net smulkiom išdžiūvusiom raukšlelėm nuėjusi (man 23 m.). be abejo, jaučiu diskomfortą - tai daugiau nei tik pleiskanojimas. nors žinoma, odos reakcija priklauso ir nuo kitų veiksnių - drėgną lietingą dieną oda reaguoja ramiau, o sausesnę, saulėtą - labai jautriai.
pati galvojau apie tai, kad gal tonikas sausina, bet paskui pagalvojau, ar negali būti CC per grubus, juk sausai odai toks lengvas pylinkas kasdien gal ne į naudą?
apskritai kiek pati bandau suprasti, tai man atrodo, jog alerginės reakcijos (raudimų ir pan.) į priemones nėra, tačiau odai nepakanka drėkinimo/maitinimo, arba tiesiog oda pripratusi gauti naftos ir sunkiai atpranta..
Atsakyti
Mergaites, gal kas meginote Hauskos regeneruojanti dienini kremuka? kokiu atsiliepimu gal turite? GinMinte man megineli dave, tai tik vakar ismeginau. Konsistensija ir kvapas patiko, apie poveiki negaliu pasakyti, nes vieno karto testavimui nepakanka, tai sakau, gal kuri naudojote ilgiau ir galite pakomentuoti?
Atsakyti
p.s.
man tai idomu pasidare, kodel jus Haushka lyginant su EZ, pastaroji nei is tolo naturalumu nekvepia pagal sudeti savo doh.gif 4u.gif ar cia tik siaip g.gif

i 
Komerciniai skelbimai forume draudžiami. Tam turime skelbimų lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 gegužės 2010 - 22:46
QUOTE(Mytee @ 2010 05 02, 16:57)
man tai idomu pasidare, kodel jus Haushka lyginant su EZ,

nebent spalviškai, nes daugiau nėra net ką lyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau pagirti solo seseliukus... labai neblogai issilaiko sakyciau, minkstuciai, lengvai tepasi, spalvytes pakankamai sodrios ir labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2010 06 09, 18:06)
Pas mus kainuoja 93 lt, visas Dr.Hauschka asortimentas Juaros krautuveleje PC Mada ir PC Gedimino 9 Gintarineje vaistineje, taip ir pat ir svetaineje :-)

Sv. Stepono g. (Vilniuj) kompaktinis bronzantas apie 75 lt kainuoja.. Juaroj kainos uzlauztos gerokai rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.

i 
Tema sutvarkyta.
Reklaminės žinutės ištrintos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 birželio 2010 - 16:40