Pradžiai dedu kelis straipsnius šia tema:
http://gyvenimas.del...a.d?id=22577218
http://gluosne.lt/?cat=6
Lino Kesmino tinklapis:
http://www.gyvasmaistas.lt/
Filmuotos medžiagos šiek tiek:
http://www.eguru.lt/..._guru/video/426
Ką valgyti?
Pusryčiams dažniausiai geriu kokteilius (Smoothies) į kuriuos dedu įvairius vaisius, žalumynus, prieskonius, medų ir pan. Pilu ne pieną, o žalią arbatą (šaltą) arba tiesiog vandenį.

Dar dažnai valgau salotas, o užpilus irgi gaminu iš moliūgų sėklų, citrinos sulčių, nerafinuoto aliejaus, žalumynų ir pan.
Kiek žinau, galinami ir ledai, ir įvairūs nekepti desertai ir duoniukai džiovinti it pan.
Naudojami paruošimo būdai: Džiovinamas, mirkymas, malimas, smulkinimas, ir pan. Svarbiasuia nekaitinti daugiau nei iki 45 lapsnių.
Mano atsiliepimas - tikrai savijauta pagerėjo pradėjus daugiau gyvo maisto valgyti
