Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

QUOTE(Rastika @ 2009 10 14, 21:25)
vovere_kovine, cia pamaniau is pat pirmo kad kibinai, bet labai jau skanei atrodo tongue.gif


labai skanios ir buvo (nesigiriant blush2.gif ) nespejau nufotkinti perpjautu, nes ne kas beliko..
Atsakyti
Elena noriu pasikonsultuoti dar del viniotinio sulciu pakelyje. o morkas dejote zalias pjaustytas jos po to isverda kartu su vista taip? ir kiek dejot zelatinos i vistiena 1kg? aciukas!
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2009 10 12, 13:52)
Gal kas bandet sita kepti?
Labai idomu butu suzinot nuomone?
Ar panasi i pica ji gaunas?

vakar isbandziau, gavosi tikrai labai skaniai, tik kepiau orkaiteje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2009 10 15, 01:44)
Elena noriu pasikonsultuoti dar del viniotinio sulciu pakelyje. o morkas dejote zalias pjaustytas jos po to isverda kartu su vista taip? ir kiek dejot zelatinos i vistiena 1kg? aciukas!


Morkos žalios 4u.gif Želatino dėjau 20 gr. ...Aš pagalvojau kad galima ir džiovintų slyvų arba abrikosų dėt...Kitą kartą eksperimentuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 10 15, 07:40)
Morkos žalios  4u.gif Želatino dėjau 20 gr. ...Aš pagalvojau kad galima ir džiovintų slyvų arba abrikosų dėt...Kitą kartą eksperimentuosiu biggrin.gif

aciu jums uz kantrybe su atsakymais 4u.gif siandien bandysiu daryti ta sedevra biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau už off topic'ą - gal jūs, merginos, nebevirkit tų vyniotinių tertapakuose nuo sulčių. Teko būti vienos kontoros pristatytme, kuri dėstė, kokios medžiagos išsiskiria yrant Tetrapakui, įvairiais būdais: pūdant, deginant. Sąrašas baisinis, gaila, neišsaugojau.
Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad tai buvo konkuruojanti įmonė, siekianti pristatyti savo produktą, bet visgi gal tegu pakeliai būna naudojami pagal paskirtį - juose būna laikomi šalti produktai, sultys, o ne verdami jie puode... 4u.gif
Atsakyti
Makaronai su permezanu

user posted image

Išverdam makaronus. Gaminame padažą: susmulkiname česnako skilteles ir pakepiname aliejuje, sudedame keletą šakelių krapų, įdedame grietinės. Įpilame šiek tiek vandens ir patroškiname. Baigiant įberiame druskos ir pipirų. Ant išvirtų makaronų supilame padažą ir pabarstome parmezanu. Išmaišome. Patiekiame ant viršaus dar pabarstę surio. Skanaus!

(nuotrauka mano, tiesiog pirmiau ikelta i kita puslapi wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VaniLLa Sky*: 15 spalio 2009 - 13:02
QUOTE(jurga11 @ 2009 10 15, 13:18)
Atsiprašau už off topic'ą - gal jūs, merginos, nebevirkit tų vyniotinių tertapakuose nuo sulčių. Teko būti vienos kontoros pristatytme, kuri dėstė, kokios medžiagos išsiskiria yrant Tetrapakui, įvairiais būdais: pūdant, deginant. Sąrašas baisinis, gaila, neišsaugojau.
Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad tai buvo konkuruojanti įmonė, siekianti pristatyti savo produktą, bet visgi gal tegu pakeliai būna naudojami pagal paskirtį - juose būna laikomi šalti produktai, sultys, o ne verdami jie puode...  4u.gif


Tai kame tada virti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 10 15, 13:38)
Tai kame tada virti?  rolleyes.gif


doh.gif nu geriau jau tetrapake su priedais....negu isvis atsisakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 15, 14:44)
doh.gif  nu geriau jau tetrapake su priedais....negu isvis atsisakyt  g.gif

Yra tų variantų ir ne tik tetrapake. Kaip seniau virdavo: pvz. į marlę standžiai susukt mėsą, apvyniot storu siūlu, išvirt, paslėgtą palaikyt per naktį ir viskas. Puikiausias vyniotinis gaunasi.

Kažkas rašė apie virimą įsukus į maistinę plėvelę ir po to i foliją, nes viena plėvelė gali pradėt lydytis.

Nežinau aš tų tetrapakų irimo produktų, bet gal kokį kartą per mėnesį jei virsim, tai nenusinuodysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 10 15, 13:49)
Yra tų variantų ir ne tik tetrapake. Kaip seniau virdavo: pvz. į marlę standžiai susukt mėsą, apvyniot storu siūlu, išvirt, paslėgtą palaikyt per naktį ir viskas. Puikiausias vyniotinis gaunasi.

Kažkas rašė apie virimą įsukus į maistinę plėvelę ir po to i foliją, nes viena plėvelė gali pradėt lydytis.

Nežinau aš tų tetrapakų irimo produktų, bet gal kokį kartą per mėnesį jei virsim, tai nenusinuodysim smile.gif



teisingai nezinau ir nebijau lotuliukas.gif

cia gi paprastas vyniotinis ar jo pakaitalas, tetrapake labvai patogu tik ar gerai mum?...na renkasi kiekviena....
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 10 15, 14:38)
Tai kame tada virti?  rolleyes.gif


Oi, jaučiu prisiviriau košės biggrin.gif - reiks sukti galvą.

Nežinau - gal folijos vokely? Kaip sitam recepte?
http://tv.delfi.lt/video/HjVVHdhC/
Atsakyti