Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiausiom formom :)

Pagalvojau, kad ši mintis jau buvo "gimus", bet liko neįgyvendinta. Keletas gražių nuotraukų, darytų mūsų parfumisčių rankomis, pasimetė forumo temose. Gaila juk ir mintis, ir darbas buvo įdėtas.

Siūlau nuotaikai pasitaikius pažaisti su kvepalų buteliukais ir pateikti nuotraukas mūsų akims paganyti. Pasigerėsim ne tik kvapu, bet ir jų buteliuko / nuotaikos išraiskumu.

Be konkurencijos ir su šilta nuotaika.

Tikiuosi, kad ši tema suburs mus naujiems pokalbiams ar bus nauja motyvacija ateiti į Parfumerijos subforumą.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 26 rugsėjo 2009 - 00:21
JVana,jūs sugalvojote labai fainą temą 4u.gif
Aš pati tikrai kažin ar sugebėsiu ką nors panašaus suregsti,bet akis mielai paganysiu blush2.gif
PS.Dar man įstrigusi viena v-i-k-a HERMESŲ nuotrauka prie aplyto lango bigsmile.gif Tik be autoriaus leidimo gal neperdėjinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 09 25, 22:52)
JVana,jūs sugalvojote labai fainą temą 4u.gif
Aš pati tikrai kažin ar sugebėsiu ką nors panašaus suregsti,bet akis mielai paganysiu blush2.gif
PS.Dar man įstrigusi viena v-i-k-a HERMESŲ nuotrauka prie aplyto lango bigsmile.gif Tik be autoriaus leidimo gal neperdėjinėsiu smile.gif

As irgi nenorejau deti kitu zmoniu darytu nuotrauku, bet butu smagu, jei sarkela, menininke, vika ir kiti dalyviai patalpintu nuotraukas sioje temoje smile.gif

adrija,
nebandzius niekad nezinosi mirksiukas.gif

Man irgi vos kelios gavosi daugmaz grazios is daugybes kadru.
Atsakyti
Labai idomi tema!

Noreciau ideti tokia nuotraukyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 26 rugsėjo 2009 - 02:54
Kol kas turiu tik vieną, bet atsiradus temai, manau bus stimulas daugiau pažaisti su kvepalais ir fotoaparatu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 rugsėjo 2009 - 08:05
smagi tema bigsmile.gif isties viena pakomponuoti turetu buti lengviau nei visa kolekcija. ir akis kur paganyti bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 rugsėjo 2009 - 09:05
Gal būtų galima atkasti senas Dolce Vita nuotraukas? Man jos buvo-be konkurenncijos
Atsakyti
JVana smagi tema. biggrin.gif Saunuole.
Man labai malonu kad mano nuotrauka patiko. Su mielu noru idesiu i sia tema.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 09 26, 10:36)
Gal būtų galima atkasti senas Dolce Vita nuotraukas? Man jos buvo-be konkurenncijos

Dolce Vita nuotraukos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 rugsėjo 2009 - 10:01
Ačiū, katalike
Papildyta:
Man rods, dar buvo kažkokia viena su medumi nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 09 26, 10:54)
Ačiū, katalike
Papildyta:
Man rods, dar buvo kažkokia viena su medumi nuotrauka

radau ir papildziau. o su medumi tai nerandu g.gif bet Poeme nuotrauka tikrai galejo su asocijuotis. o gal ten prie roziu ir yra medus?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 rugsėjo 2009 - 10:07
O vis dėl to, kokios mes, moterys, smalsios. Smagi tema, JVana, kaip tik ilgiems rudens - žiemos vakarams...
Dėl tos pačios priežasties man Vikos nuotrauka pačiausia - rudens vėsa ir namų jaukumas.
Kitoms pavydu išradingumo. Kvapnu iš tiesų!
Atsakyti