Nu ką, keliu ir aš senas foto

Papildyta:

Papildyta:

Grazu
Ir Kazarniene sugrizo

Ir Kazarniene sugrizo

JVana, abiejų AG kvapų nuotraukos nuostabios.
Fantastiškai gerai žiūrisi!

Ogo merginos darbuojatės. Gražumėlis

Šaunuolės, merginos, jūsų fantazija labai turtinga, visos nuotraukos labai įdomios
Iš paskutiniųjų nuotraukų labiausiai patiko Jvanos Black K. Cole antroji nuotrauka, Ambre Fetiche pirmoji, Kazarnienės Perles de Lalique, o ypatingai Poupee Rochas, Jvanos 1270 paskutinioji

Iš paskutiniųjų nuotraukų labiausiai patiko Jvanos Black K. Cole antroji nuotrauka, Ambre Fetiche pirmoji, Kazarnienės Perles de Lalique, o ypatingai Poupee Rochas, Jvanos 1270 paskutinioji

Papildyta:

JVana, labai grazu, man si tema turi daug didesne prasme, nes buteliuku ir ju kiekio istatymas parodai. Cia labiau bus galima nustatyti kiekvienos is musu santyki su konkreciais kvepalais.
Dar truksta sioje temoje Margot nuotrauku. Jos man istrigo labiausiai.
Papildyta:
Cia mano seni zaidimai, kazkada gal noreciau vel pakilnot buteliukus ir pazaist su kompozicijomis. Tam galeciau sugaisti istisa diena, vienas malonumas. Kai kuriu is siu mano kolekcijoje jau nebera, bet vis tiek mylimi ir prisimenami.
Dalykai, kurie man svarbus:
Siluma.

Estetika.

Kinas.

Ruduo.

Aistra.

Dvasingumas.

Vilnius.

Moteriskumas.

Teatras.
Dar truksta sioje temoje Margot nuotrauku. Jos man istrigo labiausiai.
Papildyta:
Cia mano seni zaidimai, kazkada gal noreciau vel pakilnot buteliukus ir pazaist su kompozicijomis. Tam galeciau sugaisti istisa diena, vienas malonumas. Kai kuriu is siu mano kolekcijoje jau nebera, bet vis tiek mylimi ir prisimenami.
Dalykai, kurie man svarbus:
Siluma.

Estetika.

Kinas.

Ruduo.

Aistra.

Dvasingumas.

Vilnius.

Moteriskumas.

Teatras.

Net sunku pasakyti kuris kadras taiklesnis. Visi puikiai "pagauti" ir su kvepiancia siela

Bandžiau su Ugnele pažaisti