ačiū už naujus namučius

O valgyti kruopas, su kruopom, retsykiai daržovėm ir vėl kruopos su kruopom , paįvairinimui bulvės

(pfu pfu, linkiu kuo daugiau miasytės ir žuvytes

)
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 14:19)
as tai maximoj buvau nulekus tai va ten visi prie terminalo su mokesciu knygutem susirinke. ilgiausia eile susidariusi, uztai ir drabuzius dabar maziau eina pirkt.
Papildyta:
gerai kad mano tevai kai keite i naujus karnizus tai senu metaliniu neismete tai pradziai uztekt turetu
as tai nekrantauju greiciau atsidaryt, tik idomu ar nenusivilsiu poto....
na va, aš ir pati šiandien lėksiu mokesčių mokėti, tai vat prasta pirkėja būčiau

(kajį bala, kad nereikėtų mokesčių mokėti, ot by zažyli

)
gal kokius tėvus prilaužti ir pas mus kokiam kaime (kuriame šimtas metų niekas negyvena) atsirastų metalo laužo

(kaži ar neištampytas kokių pijokų, jei ir buvo...)
oi kaip pritariu, net iki žaksėjimo
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 14:19)
Jeigu labai labai nori, aiku, kad bandyk:) turbūt dabar nerastum nei vieno miesto ar miestelio, kad nebūtų tokių parduotuvių

) ir nieko visos laikosi, visoms pirkėjų užtenka:)) Įvertink ir tai, kad kai atsidarysi naują parduotuvę didžioji dalis žmonių tikrai atvarys, bent pasižiūrėti o čia žiū ir nupirks:))
O jeigu rimtai, tai mane visokios mintys aplanko, kartais norisi mest visa tai, nes pakankamai sunku važinėtis su tom palapinėm ir visa manta, bet iš kitos pusėsės ir idomu pakankamai:)
dabar kam užsimenu, o žino tikrai nedidelis ratas, tai sako mes mes būsim pirkėjai

, tai pradedu bijoti, kad jei "savi" sulėks ir išlauš dideles nuolaidas + pasiims geriausias prekes, tai anoks čia biznis bus

O kaip pas jus, ar ateina giminaičiai, pažįstami apsipirkinėti ir ar darote kokias nuolaidas?
gerai, kad išsisaugojo citavimas, o tai niekas į senus namučius priimti nenorėjo