Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Nu ką mergaitės kalbamės toliau,kas kaip,už kiek ir su kuo valgomos tos parduotuvės lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sena tema čia: http://www.supermama...howtopic=286694

Nežinau kitaip nemokėjau senos temos perkelti čia 4u.gif 4u.gif Jei ką pataisykit ax.gif
Atsakyti
ačiū už naujus namučius 4u.gif O valgyti kruopas, su kruopom, retsykiai daržovėm ir vėl kruopos su kruopom , paįvairinimui bulvės lotuliukas.gif (pfu pfu, linkiu kuo daugiau miasytės ir žuvytes biggrin.gif ) 4u.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 14:19)
as tai maximoj buvau nulekus tai va ten visi prie terminalo su mokesciu knygutem susirinke. ilgiausia eile susidariusi, uztai ir drabuzius dabar maziau eina pirkt.
Papildyta:

gerai kad mano tevai kai keite i naujus karnizus tai senu metaliniu neismete tai pradziai uztekt turetu biggrin.gif
as tai nekrantauju greiciau atsidaryt, tik idomu ar nenusivilsiu poto.... unsure.gif

na va, aš ir pati šiandien lėksiu mokesčių mokėti, tai vat prasta pirkėja būčiau biggrin.gif (kajį bala, kad nereikėtų mokesčių mokėti, ot by zažyli bigsmile.gif lotuliukas.gif )

gal kokius tėvus prilaužti ir pas mus kokiam kaime (kuriame šimtas metų niekas negyvena) atsirastų metalo laužo bigsmile.gif (kaži ar neištampytas kokių pijokų, jei ir buvo...)

oi kaip pritariu, net iki žaksėjimo drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 14:19)
Jeigu labai labai nori, aiku, kad bandyk:) turbūt dabar nerastum nei vieno miesto ar miestelio, kad nebūtų tokių parduotuviųsmile.gif) ir nieko visos laikosi, visoms pirkėjų užtenka:)) Įvertink ir tai, kad kai atsidarysi naują parduotuvę didžioji dalis žmonių tikrai atvarys, bent pasižiūrėti o čia žiū ir nupirks:))
O jeigu rimtai, tai mane visokios mintys aplanko, kartais norisi mest visa tai, nes pakankamai sunku važinėtis su tom palapinėm ir visa manta, bet iš kitos pusėsės ir idomu pakankamai:)

dabar kam užsimenu, o žino tikrai nedidelis ratas, tai sako mes mes būsim pirkėjai bigsmile.gif , tai pradedu bijoti, kad jei "savi" sulėks ir išlauš dideles nuolaidas + pasiims geriausias prekes, tai anoks čia biznis bus mastau.gif O kaip pas jus, ar ateina giminaičiai, pažįstami apsipirkinėti ir ar darote kokias nuolaidas?

gerai, kad išsisaugojo citavimas, o tai niekas į senus namučius priimti nenorėjo biggrin.gif
Atsakyti
Parduotuvė aišku būtu labai puiku:)) tik kol kas neturiu tam jokiu sąlygu.
Turiu paėmusi būsto paskolą, kurią visais įmanomais būdais stengiuosi kuo greičiau atiduoti, todėl dirbu dar ir "valdiškam" darbe pusę etato. Vyras šiuo metu išvažiavęs dirbti į užsienį, tai sukuosi kaip galiu.
Kada ateis geresni laikai manau, kad savo parduotuvėlę turėsiu ir ašsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 14:51)

dabar kam užsimenu, o žino tikrai nedidelis ratas, tai sako mes mes būsim pirkėjai bigsmile.gif , tai pradedu bijoti, kad jei "savi" sulėks ir išlauš dideles nuolaidas + pasiims geriausias prekes, tai anoks čia biznis bus mastau.gif O kaip pas jus, ar ateina giminaičiai, pažįstami apsipirkinėti ir ar darote kokias nuolaidas?
gerai, kad išsisaugojo citavimas, o tai niekas į senus namučius priimti nenorėjo biggrin.gif

ir as kam pasakau tai sake butinai atleks apziuret ir apsipirkt, nes tikriausia ir tikisi kad papigei atiduosiu ir pacias geriausias prekes. bet galvoju nedaryt jokiu nuolaidu ir isimciu saviem, verslas yra verslas... blush2.gif o jei bus kokios nuolaidos tai visiems pirkejams lygiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 15:00)
Parduotuvė aišku būtu labai puiku:)) tik kol kas neturiu tam jokiu sąlygu.
Turiu paėmusi būsto paskolą, kurią visais įmanomais būdais stengiuosi kuo greičiau atiduoti, todėl dirbu dar ir "valdiškam" darbe pusę etato. Vyras šiuo metu išvažiavęs dirbti į užsienį, tai sukuosi kaip galiu.
Kada ateis geresni laikai manau, kad savo parduotuvėlę turėsiu ir ašsmile.gif)

merginos, jei išsilaikysime šiais laikasi kaip nors, tai paskui mums niekas nebus sunku mirksiukas.gif

ir aš dirbu pas kitus, savą verslą prižiūri vyras, o dabar dar ir kitur norim kryptelti, nes toks laikmetis, kad kažkur galime likti nereikalingi, tai bus nors šioks įdirbis...
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 14:51)
ačiū už naujus namučius 4u.gif  O valgyti kruopas, su kruopom, retsykiai daržovėm ir vėl kruopos su kruopom , paįvairinimui bulvės  lotuliukas.gif  (pfu pfu, linkiu kuo daugiau miasytės ir žuvytes biggrin.gif ) 4u.gif
na va, aš ir pati šiandien  lėksiu mokesčių mokėti, tai vat prasta pirkėja būčiau biggrin.gif  (kajį bala, kad nereikėtų mokesčių mokėti, ot by zažyli bigsmile.gif  lotuliukas.gif )

gal kokius tėvus prilaužti ir pas mus kokiam kaime (kuriame šimtas metų niekas negyvena) atsirastų metalo laužo bigsmile.gif  (kaži ar neištampytas kokių pijokų, jei ir buvo...)

oi kaip pritariu, net iki žaksėjimo drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Aš kai tik pradėjau užsipirkusi naujų prekių kviesdavausi giminaites ir drauges, paskui pamačiau, kad čia tikrai ne biznis, kažkaip nepatogu iš savų pinigėlius didesnius imti buvo:( bet paskui pamačiau, kad taip nieko neuždirbsi:( tai dabai iš anksto pasakau kiek vienas ar kitas daiktas kainuoja, nori perki, nori ne:))
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 15:02)
ir as kam pasakau tai sake butinai atleks apziuret ir apsipirkt, nes tikriausia ir tikisi kad papigei atiduosiu ir pacias geriausias prekes. bet galvoju nedaryt jokiu nuolaidu ir isimciu saviem, verslas yra verslas... blush2.gif  o jei bus kokios nuolaidos tai visiems pirkejams lygiai smile.gif

pats geriausias požiūris drinks_cheers.gif , tačiau kaip jo prisilaikyti ir nesuskysti (tėvus reiktų atmesti) biggrin.gif Mūsų klientas yra pasakęs- dirbkime kiekvienas savo darbą ir aš tam visai pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 15:06)
Aš kai tik pradėjau užsipirkusi naujų prekių kviesdavausi giminaites ir drauges, paskui pamačiau, kad čia tikrai ne biznis, kažkaip nepatogu iš savų pinigėlius didesnius imti buvo:( bet paskui pamačiau, kad taip nieko neuždirbsi:( tai dabai iš anksto pasakau kiek vienas ar kitas daiktas kainuoja, nori perki, nori nesmile.gif)

jasno lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Griežtai, nes galima likti taip ir prie suskilusios geldos g.gif biggrin.gif O tai paskui paišosi kone į gimines visokie pažįstami (sakau iš patirties cool.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 15:09)
pats geriausias požiūris drinks_cheers.gif  , tačiau kaip jo prisilaikyti ir nesuskysti (tėvus reiktų atmesti) biggrin.gif  Mūsų klientas yra pasakęs- dirbkime kiekvienas savo darbą ir aš tam visai pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
jasno lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  Griežtai, nes galima likti taip ir prie suskilusios geldos g.gif  biggrin.gif  O tai paskui paišosi kone į gimines visokie pažįstami (sakau iš patirties cool.gif ) ax.gif

taiva nesinori likti prie suskilusios geldos, o tada nebeliks nei prisipaisusiu giminaiciu padeti.... rolleyes.gif o siaip as galvoju labai kainu nesusikelti, kai pasiziuri kitose parduotuvese tai kainos kaip nauju drabuziu, jau geriau truputi pigiau bet gal tada daugiau ateis pirkeju smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ar galite pasakyti tos, kurios įsikūrėte, kiek pačiai pradžiai reikėjo kilogramų drabužių? smile.gif Aiškiau būtų, jei parašytumėt ir parduotuvės kvadratūrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 15:15)
taiva nesinori likti prie suskilusios geldos, o tada nebeliks nei prisipaisusiu giminaiciu padeti.... rolleyes.gif  o siaip as galvoju labai kainu nesusikelti, kai pasiziuri kitose parduotuvese tai kainos kaip nauju drabuziu, jau geriau truputi pigiau bet gal tada daugiau ateis pirkeju smile.gif

aš irgi taip manau, bet kaip neperlenkti lazdos, kai norisi daugiau susiprekiauti doh.gif
QUOTE(Citrusinė @ 2009 09 29, 15:17)
Sveikos  smile.gif

ar galite pasakyti tos, kurios įsikūrėte, kiek pačiai pradžiai reikėjo kilogramų drabužių?  smile.gif Aiškiau būtų, jei parašytumėt ir parduotuvės kvadratūrą  4u.gif

čia reiktų sulaukti asų, kurios jau prekiauja, dabar čia susirinkusios tik svaigstančios ir ieškančios tos pačios info, rimtos moteros prekiauja šiuo metu cool.gif biggrin.gif

Šiandien mačiau parduotuvėje kaip su garais lygina, nu kaip neužklausi flirt.gif - top shopo prekė, bet kaina 400 doh.gif Gerai bus ir nelyginti pradžioje biggrin.gif
Papildyta:
Kaži, manęs neišvarys iš temos, kaip neužsičiaupiančios blink.gif

Kaltas pagrindinis darbas, o labiausiai ligoninės, nes prekių neužsisakinėja, taupo blink.gif doh.gif
Atsakyti
Žinok ne visada išeina nedideles kainas išlaikyti, būna, kad nusiperki drabužių partiją (čia rūšiuotu, brangesniu) paskaičiuoji sąvikaina rūbo, įvertini, kad visko iš tos partijos parduoti nepavyks, tai dar kelis litukus užmeti ir žiūrek pvz. kokio megztuko sąvikaina jau ir gaunasi 7-9Lt. o juk ir uždirbti kažkiek reikia:) Aš pati kol neprekiavau, buvau pastovi tokių parduotuvių ar turgelių klientė, tai man atrodydavo, kad kainos per didelės:) bet dabar kai žinau kas ir kaip, taip jau nebeatrodo:)
Atsakyti
Na, tai lauksiu vakarop atsakymo mirksiukas.gif

šiandien planavau važiuoti pirkti pakabų, bet vyras, pardavinėjantis už 10cnt jų nebeturi unsure.gif tai dabar galvoju, kad tik gariūnuose bus pigiausia?
Atsakyti