Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

na labas vakarelis...oj jau ir naktele atejo kol perskaiciau viska ka rasot nuo pradziu. labai saunu tikrai kad atsirado tokia tema nes kai kilo mintis tokiai idejai kaip deveti (tiksliau as noreciau padaryti mixa is parduotuves savo,tai butu tarkim "nebrangus nauji ir deveti rubeliai" )tai neturejau kur apsisvieti o cia radau dauk naudingos info.aciu jums. kazas jau klause bet as pasikartosiu kiek mazdauk reikia investiciju pradziai?lyg kas minejo 32 000 unsure.gif na mane domintu ant 50 kv.? seip ryt vaziuoju del patalpu nuomos tartis bet irgi kaip nemazai esanciu sios diskusijos dalyviu baugina baime ar surinksiu nuomai (1000 lt)?mokesciams? ar ateis kas nors? ar neapsigausiu ? unsure.gif taip kaip ten yra jau dirbancioms?ar iseina kazkas paskaiciavus men.gale? ir per koki minimalu laika galima atsidaryti tokia parduotuve apart ind.veikl.liudijimo gavimo? ux kiek dauk prirasiau blush2.gif gal klausiu kazko kas buvo parasyta bet jau akys varva juk viska nuo pat pradziu iveikiau,tai soriukas iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 29, 20:30)
500lt plius mokesciai,palyginus nedaug. Bet matai aš prekiausiu tik vaikiškais rūbeliais,tai kaip žinia kainų irgi nepadarysi aukštų,tai žiūrėsiu ar pavuks susirinkti ką nors,bet sakiau jei nepavyks tik su vaikiškais,tai prijungsiu ir suaugusiems skirtus rūbelius.

labas rytas visoms hi.gif na nuoma tai man atrodo nedidele, bet idomu kaip cia su tais vaikiskais drabuzeliais vien tik nes visos mamos tai tik kuo pigiau nores nusipirkt... man atrodo geriau visokiais drabuziais prekiaut tai jei ir atejus kokia mama neras savo vaikui kokio rubelio tai gal ka isirinks sau tinkancio ir vistiek kazka nupirks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 09 29, 22:16)
pati sau tavrkausi nes dar ir kitoms imonėm tvarkau budama buhaltere kitos kažkaip nesinori samdyti o ir nėr ko ten samdyti labai lengva vska vesti  biggrin.gif

tai kai pati esi buhaltere tai tau gerai ir tikrai neverta samdytis kitos buhalteres biggrin.gif o tai gal tu gali truputi daugiau papasakot kaip ten ta buhalterija tvarkoma? 4u.gif kaip zinau reikia pildyti pajamu ir islaidu zurnala, ar ji sunku pildyti? ar daugiau kokiu reikia zurnalu pildyti ar tik si viena? ir beja gal patartum kaip reiktu apsiskaiciuot pelna jei dirbciau be kasos aparato tik su ta knygute? aciu uz info is anksto mirksiukas.gif
Papildyta:
tai va o man šiandien buvo ne kas, nu žinokit užėjo dvi čigonės su vaiku ča vis žiūrinėja žiūrinėja ir kol viena atsiskaitinėjo už prekes kita nukniaukė sijona, skaitos pirko sijona už 9 lt o kainuojanti 10 lt nukniaukė ir dar su pakaba ***** sakau nors pakaba butu palikus  doh.gif

na ir baisus zmones tie cigonai.. doh.gif bet jau ju tokia prigimtis... viena karta maximoj apsauga ir sulaike cigone su maza mergaite, tai pirko lyg tualetinio popieriaus o ant mergaites buvo visokiu papuosalu prisegus tai jau but ir pavogus, bet nepasiseke smile.gif geriau tokiu pirkeju visai neuzeitu i mazas parduotuves.
Atsakyti
pati sau tavrkausi nes dar ir kitoms imonėm tvarkau budama buhaltere kitos kažkaip nesinori samdyti o ir nėr ko ten samdyti labai lengva vska vesti  biggrin.gif
nežinau kaip pas jus miesteli bet bandažiau pas save tai va šeštadieni skemadieni neapsimoka man, visi lekia i turgu tai tikriausiai savaitgaliui bandysiu isipaišyti i turgu  g.gif  nes savaitgalis tuščias konkrečiai pas mane

jeigu nesunku pažiūrėk  blush2.gif  jeigu rastum aš tau i až savo el pašta atsiusčiau  blush2.gif

ot smagu, gausi ir mus ''sviesti'' budama buhaltere cool.gif mirksiukas.gif
vakar zinok visus namus isverciau beieskodama tu visu intrukciju priesgaisriniu ir kitu dokumentu, tikrai maciau, kad buvo pilna deze prikrauta visokiu dokumentu, tai vyras sake darbe paziures, jeigu i vilniu neisvezta parves man ta deze namo. o as dar internete paknisau apie visas tas instrukcijas, cia ana daug informacijos : http://www.tax.lt/po...255660f5c7499ee iki galo visko neskaiciau, bet al kas bus idejes pavyzduka koki... pabandysiu dar paieskoti, vis tiek juk reikes
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 00:55)
kazas jau klause bet as pasikartosiu kiek mazdauk reikia investiciju pradziai?lyg kas  minejo 32 000 unsure.gif  na mane domintu ant 50 kv.? seip ryt vaziuoju del patalpu nuomos tartis bet irgi kaip nemazai esanciu sios diskusijos dalyviu baugina baime ar surinksiu nuomai (1000 lt)?mokesciams? ar ateis kas nors? ar neapsigausiu ?

sveika prisijungus 4u.gif nu klausykit tuoj mes cia sekta padarysim, kiek musu daug lotuliukas.gif pagrindinis verslas toks jausmas LT doh.gif 32000 pradziai tai jau gana prabangi parduotuve, mano manymu g.gif as planuoju 10000-15000... Kuriam mieste planuoji atsidaryti? As jau galutinai apsisprendziau del Marijampoles, jau vaziuoju tartis del patalpu ... Dabar dar galvoju ir del Kauno... nuomai surinkti 1000 manau tikrai realu, taip kad niekas neateis ir nieko nepirks - nesibaimink, ir eis ir pirks, po truputi isivaziuosi mirksiukas.gif Ir pasikartosiu, ka visos senbuves cia sako naujokems -

nerizikuosi - negersi sampano! lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Na, visoms sekmingos prekybos! Sekmingos dieneles... Uch koks azartas pakiles del sios naujos veiklos, visai apleidau savo pareigas darbe, kuriame dirbu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Nu mergaitės jūs ir pavarot. Likau dar senoj temoj,nebepaveju jūsų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 09:01)
Labas rytas. Nu mergaitės jūs ir pavarot. Likau dar senoj temoj,nebepaveju jūsų  blink.gif

prašom mažiau rytais muliavotis, o pasipūsčius padus gaudyti mus bigsmile.gif

Ačiū dar kartelį wink.gif 4u.gif

Tikrai, tiek pradedančių bigsmile.gif Gal vėliau kokią korporaciją atidarysime laugh.gif
Užteks vietos visoms po saule, padėkime vienos kitoms iškęsti šiuos laikus, po to vėl galėsime kokiom direktorėm, adminisratrėm, vadybininkėm kitam darbuke dirbti hihihi.gif

Vakar pusseserė kvietė važiuoti gyventi pas ją į Norvegiją, sako kaip tik vieta bus darbo valytoja (garsiai nesijuokti prašau cool.gif )dirbti, bet jaučiu net prestižas būtų, nes algos ten didesnės tris kartus, o ji pati tokį darbą dirba tik 3 val per dieną doh.gif Bet , o , tačiau, šeima, vaikai, darbai, verslai..., kaip pabėgti, ten kur galima uždirbti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 30 rugsėjo 2009 - 08:31
QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 10:01)
dar turiu klausymų:
1. ar žymite kur mergaičių, vyriški ri pan. rūbai? Mačiau deda lenteles kitur g.gif
2. Kur užsisakėte lauko stendus pastatomus (čia klausiu kas turi)
3. Ar verta darbo laiką daryti iki 18val, ar pakaktų 17val (mano galva tiktų žmonėms, kurie negali "pabėgti" iš darbo darbo laiku)
4. O darbas šeštadieniais, ar verta?

1. Nededu jokių lentelių,kas netingi eina per visas prekes. O jei kažkas kažko konkrečiai ieško parodau kur tas skyrelis. Pastovūs klientai jau žino kur kas pas mane kabo
2. Aš asmeniškai per draugę Kupišky,metalinissunkus su užrašu man kainavo 240 lt
3. Verta iki 18 val. dirbt,nes man pats ėjimas būna nuo 17 val iki 18. Šiaip dirbu iki 19 val. bet kartais užsidarau 18.30 kai ištuštėja pardė.
4.Šeštadieniais vasarą neapsimoka,dabar,prasidėjus rudeniui labai apsimoka

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 09:30)
1. Nededu jokių lentelių,kas netingi eina per visas prekes. O jei kažkas kažko konkrečiai ieško parodau kur tas skyrelis. Pastovūs klientai jau žino kur kas pas mane kabo
2. Aš asmeniškai per draugę Kupišky,metalinissunkus su užrašu man kainavo 240 lt
3. Verta iki 18 val. dirbt,nes man pats ėjimas būna nuo 17 val iki 18. Šiaip dirbu iki 19 val. bet kartais užsidarau 18.30 kai ištuštėja pardė.
4.Šeštadieniais vasarą neapsimoka,dabar,prasidėjus rudeniui labai apsimoka

Žinai, skelbimą tokį su foto mačiau, bet nepagalvojau, kad mano kamputis mažas, kam man tos lentelės doh.gif

Taip pat kažkur mačiau skelbimą, reikės paieškoti, o dabar pati įdėsiu, kaip nepagalvojau doh.gif

Viskas aišku, darysiu iki 18val drinks_cheers.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 14:25)
*-  na galima sake ir nederint bet tada gali ir baudos sulaukti, nes buna kad eina ir tikrina ar tavo iskaba suderinta su miesto dailininku... taiva tiek naujienu...

**-beja ar jus dirbat su kasos aparatu ar su tom knygutem? man but idomu kaip visa apskaita butu tvarkoma jei dirbtum tik su ta knygute be kasos aparato? ax.gif

*- bliamba aš niekaip neprisiruošiu suderint ax.gif vis tikiuos,kad įspėjimą tik pirmą kartą gausiu,bet jei ne... doh.gif tektų kokį 1000 lt paklot

**- pagrinde gi visos jau rašė,kad su knygelėm dirba,labiau apsimoka mirksiukas.gif

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 15:01)

Nežinau kas čia kaltas, gal mėnesio pabaiga, o gal orai tokie prasti (aš važinėju), nes atrodo rūbeliai tikrai geri, nesudrožti, sezoną atitinka:) o prekybos nėra:(

Jo,tikrai kaltas mėn. galas,žmonės už butus mokasi,alga dar toli ir t.t. Kai vedu apskaita labai matosi,pagal kokias dienas labaiu ar mažiau vyksta prekyba. Man vakar irgi siaubinga diena buvo, tarsi žmonės būt išmirę doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 10:30)
prašom mažiau rytais muliavotis, o pasipūsčius padus gaudyti mus bigsmile.gif   

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 15:51)

tai pradedu bijoti, kad jei "savi" sulėks ir išlauš dideles nuolaidas + pasiims geriausias prekes, tai anoks čia biznis bus mastau.gif O kaip pas jus, ar ateina giminaičiai, pažįstami apsipirkinėti ir ar darote kokias nuolaidas?

Baimės neveltui,atsargiau su tais pažįstamais ir giminėm,mano kolegė labai skaudžiai pasimokė. Juk jūsų pelną užtikrina geri ir brangūs daiktai,o jie juos išrenka papigiai visi draugai,ką jūs uždirbsit likę su pigiais škurliais? Griežtai ir tvirtai pasakyt,kad nuolaidos kaip ir visiems ir jokių čia išimčių,jūs gi perkat ne už dyką gaunat

Papildyta:
QUOTE(Citrusinė @ 2009 09 29, 16:17)
ar galite pasakyti tos, kurios įsikūrėte, kiek pačiai pradžiai reikėjo kilogramų drabužių?  smile.gif Aiškiau būtų, jei parašytumėt ir parduotuvės kvadratūrą  4u.gif

Man atvežė 1 toną,po 3 mėn jau reikėjo pirkt naują siuntą. Mano plotas 25 kvm

QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 16:44)
mergaitės, o šios pakabos tinkamos, greitai nelūžta?
http://www.skelbimai...5lt-623398.html

Liuksiškos pakabos,per pusmetį dar nei viena nesulūžo,aš tik tokias ir perku Panevėžy,po 20 cnt. Tai maiše 100 vnt- 20 lt. Čia skelbime biski per brangu

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 16:54)
gal kas zino kiek reikia pradiniu lesu atsidaryti parduotuvei? rolleyes.gif
beja jus dirbat su kasos aparatu ar su ta knygute israsinejat kvitukus?

Jau rašyta apie tai kiek doh.gif Man siunta kainavo 10000 lt. (kaip jau minėjau 3 mėn) Trys mėn į priekį už nuomą 6000 lt. Nu ir visa kita - stovai,pakabos...

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 09:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Baimės neveltui,atsargiau su tais pažįstamais ir giminėm,mano kolegė labai skaudžiai pasimokė. Juk jūsų pelną užtikrina geri ir brangūs daiktai,o jie juos išrenka papigiai visi draugai,ką jūs uždirbsit likę su pigiais škurliais? Griežtai ir tvirtai pasakyt,kad nuolaidos kaip ir visiems ir jokių čia išimčių,jūs gi perkat ne už dyką gaunat
Papildyta:

Man atvežė 1 toną,po 3 mėn jau reikėjo pirkt naują siuntą. Mano plotas 25 kvm
Liuksiškos pakabos,per pusmetį dar nei viena nesulūžo,aš tik tokias ir perku Panevėžy,po 20 cnt. Tai maiše 100 vnt- 20 lt. Čia skelbime biski per brangu
Jau rašyta apie tai kiek  doh.gif  Man siunta kainavo 10000 lt. (kaip jau minėjau 3 mėn) Trys mėn į priekį už nuomą 6000 lt. Nu ir visa kita - stovai,pakabos...

jo, manęs ten nebus, bet , kad vyras nesugalvotų nuleidinėti, jis minkštaskūris doh.gif (pati irgi, bet įsistatyčiau naglas akis ir viskas blush2.gif )

Oi, vaikeli, kokius tu kiekius išporceliavusi esi blink.gif thumbup.gif Mano 20 kv gal pakaks pradžiai 400Kg, o gal imti visus 500 g.gif Niekis, apiplėšiu kokį banką, tai ir toną pajamsiu bigsmile.gif lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 30 rugsėjo 2009 - 09:00

QUOTE(ovimama @ 2009 09 29, 20:49)
Tai va,patarkit,man,brangiosios,kaip daryt,ar issiimt ta ind.veiklos pazyma,net jei neprekiausiu dar koki menesi?Reik lentynas,kabyklas pastatyti,prekiu uzsipirkti su saskaitomis,o jos israsomos ant ind. veiklos pazyma turincio asmens,ane??

Išsiimk pažymėjimą ir viską pirk veiklos vardu

QUOTE(satanele @ 2009 09 29, 21:05)
Sveikutės , planuoju ir aš truputį paprekiauti , nes šiuo metu neturiu darbo, iš kur jūs perkat prekes, kokios geriau rūšiuotos, ar ne  , dėkui  4u.gif

doh.gif merginos paskaitykit kas anksčiau rašyta,jei kieviena vėl antrą kart pasakos,reiks jau trečios temos,kol kas yra viena,nepatingėkit ją perverst,ten tiek daug visko smile.gif

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Emilyte @ 2009 09 29, 20:30)
500lt plius mokesciai,palyginus nedaug. Bet matai aš prekiausiu tik vaikiškais rūbeliais,tai kaip žinia kainų irgi nepadarysi aukštų,tai žiūrėsiu ar pavuks susirinkti ką nors,bet sakiau jei nepavyks tik su vaikiškais,tai prijungsiu ir suaugusiems skirtus rūbelius.

O, ir aš tą patį galvoju ax.gif buvau tartis dėl patalpų. Išnuomotų, bet per du aukštus didelės gražios patalpos. Pradžiai galvoju išprašyt tik pirmą aukštą, bet su laiku antrame aukšte darysiu suaugusių žmonių drabužių skyrių. Viskas idealu, tik finansai neleidžia iš karto visko padaryt...

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 09:49)
Man atvežė 1 toną,po 3 mėn jau reikėjo pirkt naują siuntą.

Bet čia kartu suaugusiųjų ir vaikų drabužėliai, taip?

Na tai paskaičiavus, gal 300kg 1 mėnesiui užteks tik vaikiškų man g.gif
Atsakyti