QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 14:25)
*- na galima sake ir nederint bet tada gali ir baudos sulaukti, nes buna kad eina ir tikrina ar tavo iskaba suderinta su miesto dailininku... taiva tiek naujienu...
**-beja ar jus dirbat su kasos aparatu ar su tom knygutem? man but idomu kaip visa apskaita butu tvarkoma jei dirbtum tik su ta knygute be kasos aparato?
*- bliamba aš niekaip neprisiruošiu suderint

vis tikiuos,kad įspėjimą tik pirmą kartą gausiu,bet jei ne...

tektų kokį 1000 lt paklot
**- pagrinde gi visos jau rašė,kad su knygelėm dirba,labiau apsimoka
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 15:01)
Nežinau kas čia kaltas, gal mėnesio pabaiga, o gal orai tokie prasti (aš važinėju), nes atrodo rūbeliai tikrai geri, nesudrožti, sezoną atitinka:) o prekybos nėra:(
Jo,tikrai kaltas mėn. galas,žmonės už butus mokasi,alga dar toli ir t.t. Kai vedu apskaita labai matosi,pagal kokias dienas labaiu ar mažiau vyksta prekyba. Man vakar irgi siaubinga diena buvo, tarsi žmonės būt išmirę
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 10:30)
prašom mažiau rytais muliavotis, o pasipūsčius padus gaudyti mus
QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 15:51)
tai pradedu bijoti, kad jei "savi" sulėks ir išlauš dideles nuolaidas + pasiims geriausias prekes, tai anoks čia biznis bus

O kaip pas jus, ar ateina giminaičiai, pažįstami apsipirkinėti ir ar darote kokias nuolaidas?
Baimės neveltui,atsargiau su tais pažįstamais ir giminėm,mano kolegė labai skaudžiai pasimokė. Juk jūsų pelną užtikrina geri ir brangūs daiktai,o jie juos išrenka papigiai visi draugai,ką jūs uždirbsit likę su pigiais škurliais? Griežtai ir tvirtai pasakyt,kad nuolaidos kaip ir visiems ir jokių čia išimčių,jūs gi perkat ne už dyką gaunat
Papildyta:
QUOTE(Citrusinė @ 2009 09 29, 16:17)
ar galite pasakyti tos, kurios įsikūrėte, kiek pačiai pradžiai reikėjo kilogramų drabužių?

Aiškiau būtų, jei parašytumėt ir parduotuvės kvadratūrą
Man atvežė 1 toną,po 3 mėn jau reikėjo pirkt naują siuntą. Mano plotas 25 kvm
QUOTE(ecka @ 2009 09 29, 16:44)
mergaitės, o šios pakabos tinkamos, greitai nelūžta?
http://www.skelbimai...5lt-623398.html
Liuksiškos pakabos,per pusmetį dar nei viena nesulūžo,aš tik tokias ir perku Panevėžy,po 20 cnt. Tai maiše 100 vnt- 20 lt. Čia skelbime biski per brangu
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 29, 16:54)
gal kas zino kiek reikia pradiniu lesu atsidaryti parduotuvei?

beja jus dirbat su kasos aparatu ar su ta knygute israsinejat kvitukus?
Jau rašyta apie tai kiek

Man siunta kainavo 10000 lt. (kaip jau minėjau 3 mėn) Trys mėn į priekį už nuomą 6000 lt. Nu ir visa kita - stovai,pakabos...