Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

Labas vakaras. 4u.gif Ar esate pakliuvusios i tokia situacija,kai nebezinojote ka atsakyti?Ka tas zmogus jums pasake?O gal,kaip tik sauniai atsikirtote?Pasidalinkim orginaliais ir "kietais" atsakymais mirksiukas.gif
Atsakyti
Daugelis "kietu atsakymu" sioje temoje negali buti viesinami, nes jie paprasciausiai butu pasalinti kaip necenzuriski.

O kai tu zodziu isties nebeturi, geriau butu patyleti.. Kartais taip ir pasielgiu.
Atsakyti
jei matau kad kvaila toliau ginčytis, gūžteliu pečiais, skėsteliu rankom ir įsispitriju į monitorių (darbe čia taip) O namie man niekad nepritrūksta žodžių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai matau, kad beprasmiška ginčytis, tiesiog patyliu ir einu užsiimti savais reikalais. ( "Duodu durniui kelią" )mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu kambariokę tokią biggrin.gif Nerealią filosofę biggrin.gif Šneka ji kaip užsukta, o ir temos jos super biggrin.gif Pvz.: klausia mūsų nuomonės apie gyvenimo prasmę ir pan. Ir taip diena iš dienos doh.gif Mano atsakymas: nepyk, šiandien aš nenusiteikusi apie tai kalbėtis biggrin.gif
Atsakyti
ir mano rate yra viena tokia persnona, kuri kalba daug ir nesavasias, ginčytis beprasmiška, nes iš tikrųjų nėra ką pasakyt, tad pirmai progai pasitaikius "nešu mieles" nuo tokios pašnekovės smile.gif
Atsakyti
kokią kors nesąmonę reik pasakyt,kad kitas susinervintų, pvz. : "apsiuostyk ar nemiegi" arba "gal tau duot kopėčias , kad išliptum iš mano reikalų???" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 15 spalio 2005 - 19:28
jeigu kas primygtinai lenda į mano reikalaus...klausinėja manęs... sakau "nesigilinkim" pora kartu užtenka pasakyti šį žodį ir jau visi pradeda nervintis

Baltija, su tom kopėčiom čia gerai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 16 spalio 2005 - 12:30
...eik piešt...
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 10 16, 18:09)
...eik piešt...

laugh.gif švelnus vertimas iš "eik n****" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 16, 21:24)
laugh.gif  švelnus vertimas iš "eik n****"  biggrin.gif

būtent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 10 15, 18:11)
Kai matau, kad beprasmiška ginčytis, tiesiog  patyliu ir einu užsiimti savais reikalais. ( "Duodu durniui kelią"  )mirksiukas.gif

Duok durniui kelią - jis vis tiek jo neras smile.gif
Atsakyti