Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

Aš paprastai žodžių nepritrūkstu ax.gif Bet vat buvo variantas... Pereitą savaitę. Kalbant telefonu su vaiku - jis grįžęs iš mokyklos, 15 valandų, tikrinu, kaip namie veiksmas.
- Ką darai, zuikeli?
- Ėėėėėė... Žaidžiu su kompiuteriu.
- Ir viena akim žiūri televizorių?
- Ėėėė biškį smile.gif
- Zuiki, negerai taip daryt, ar pamokėles padarei?
- Jau darysiu smile.gif
- O uniformą bent nusirengei?
- Taaaaip.
- Pasikabinai gražiai?
- Taaaip.
- O pavalgei, kur palikau?
- Taaaaip.
- Ir jau tikrai sotus?
- Sotus sotus.
- Dar šaldytuve pasiimk jogurto.
- Ai neee, aš sotus...
- Ir ką valgei?
- Cukraus pudros!
- ...
Vat ties šita vieta neberadau ką sakyt laugh.gif
Atsakyti
nu sakes laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
1. tyliu;
2. "issiplauk galva"
Atsakyti
" Tu man nesakyk, ka as turiu daryt, o as nesakysiu, kur tau eit..."
Vyras is darbo "parnese", bet man juooodai patiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aij dar... kai liepia kas nors padaryt kazka, paskui prie to paties dar kazka ir dar... tada sakau "gal dar pasokt, padainuot, padeklamuot pakeliui..." Karta ir virsininkui kliuvo taip... blush2.gif ax.gif

Dar...
-Ka tu visa diena veikei, jei... nepadarei to ar ano
-1. Spjaudziau ir gaudziau...
-2. Priristas vistas ganiau...

"Geriau apie ka nors draugiskai patylekim"

"Viskas ka dabar ir toliau pasakysi, gali tapti musu konflikto (mustiniu...) pradzia..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adile: 15 lapkričio 2005 - 17:34
Ka pasakyti zmogui,kuris sako:

"Matyt tavo numeri busiu kazkur pametes,gal gali pakartoti?"

Nors numerio niekad neturejo smile.gif Ka jam galima idomaus atsakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 11 29, 21:47)
Ka pasakyti zmogui,kuris sako:

"Matyt tavo numeri busiu kazkur pametes,gal gali pakartoti?"

Nors numerio niekad neturejo smile.gif Ka jam galima idomaus atsakyti?  g.gif

"Tai tu neskubėk, pasiieškok, gal rasi" rolleyes.gif
"Tai kad aš neturiu jokio numerio" rolleyes.gif
"Aš ir pati šiuo metu neatsimenu, kai atsiminsiu, pasakysiu" biggrin.gif
"Aš prietaringa - antrą kartą numerio neduodu, taip mane bobutė mokino "
"Mes, Jehovos liudytojai, savo numerių niekam neduodam. Bet jei nori, galiu duot savo dvasinio mokytojo numerį"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2005 - 22:17
Prisiminiau vieną frazę, kurią naudoja pažįstamas, kai jo klausia, kodėl tarkim kažko nepadarė.
"O man lytinė abstrakcija buvo". Išvertus reiškia " O man po**ui buvo".
Atsakyti
Hm, siaip tai viskas ekspromtu gaunasi, zinomu fraziu nelabai ir naudoju... g.gif
bet atsiminiau rusiska, jeigu jau labai ikyriai lenda galima pasakyti "potereisia" (pasimesk)
Atsakyti
Žiūriu, siūlot visokius pasakymus, pagal viską, tinkančius bet kuriuo atveju g.gif Bet tai negi jūs visos taip ir sakot tokias paruoštas frazes? Nu tipo, turiu tris frazes, mintinai išmokau, tai kai supykstu, jas visas ir išberiu, ir bet kuriuo atveju? blink.gif Aš tai kiekvienam kartui kažką kito pasakau biggrin.gif Net jei situacija identiška laugh.gif

Mano diedas irgi turi kelias tokias "zagatovkes" laugh.gif Tai aš jas žinau mintinai, ir kai kyla buitinis konfliktas, pirmiausia jas pasakau, ir jis nebeturi ką sakyt, negi kartos iš paskos laugh.gif Nebijot, kad ir jūsų oponentai ims taip daryt? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 10 20, 22:46)
surepetuotos scenos neveiksmigos. Auksinės mintys gimsta, kai jautiesi galinti sutramdyti agresorių, svarbiausias  vidinis nusiteikimas, žodžiai tada būna tik neverbalinės pergalės išraiška

Tai jau tikrai. g.gif Bet ką daryt, kai manai, kad šneki su draugu, o jis, pasirodo besąs užsimaskavęs priešininkas. g.gif Turiu tokią vieną prietelką su kuria bendraujau jau n... metų, bet daba stengiuos vengti, nes kiekvienas mūsų susitikimas baigiasi priešišku špagų sukryžiavimu. blink.gif Kievieną kartą susitinkam draugiškai nusiteikusios, o vakaro pabaigoj bevelytume perkast viena kitai gerkles. g.gif blink.gif doh.gif
QUOTE(Adile @ 2005 11 15, 17:21)

"Geriau apie ka nors draugiskai patylekim"

Pati geriausia zagotovkė iš visų mirksiukas.gif Būtinai pasinaudosiu... mirksiukas.gif

Atsakyti
as pries pora dienu irgi pasimeciau sad.gif

zodziu drauge intensyviai siule susitikt, kas man pasirode labai keista, po keliu dienu mano intensyvaus atsakymo 'siandien negaliu' pradejo sakyti kad tai labai svarbu, o galiausia kad jai labai reikia mano pagalbos.. nu jau supratau kur link visa tai eina, ale buvau pasiryzus pasakyti ne ir . tai vo kaip man sekesi..

viena vakara paskambina:
- ..... (taskuciai yra mano vardas), rytoj butinai susitinkam, man labai reikia su tavim pasikalbet..
- hmm.. tai sakyk ko nori..? (lyg ir nebuvo pakeltas tonas laugh.gif)
- ko tu sauki ant manes?
- as nesaukiu.. (dabar jau tikrai pakeltas biggrin.gif)
- cia rimtas reikalas, ne telefonu kalba..
- nu gerai, ne telefonu tai galim ir susitikt..
- tai kada tu ryt gali?
- hmm..
- zinai ka, as norejau paprasyti taves pagalbos, jei tu mano drauge ir as bent kazkeik tau rupiu padaryk ta ir ana, nes jau nebegaliu..
- (cia turejo buti mano tas kategoriskas 'ne') okei..
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 01, 02:35)
as pries pora dienu irgi pasimeciau sad.gif

zodziu drauge intensyviai siule susitikt, kas man pasirode labai keista, po keliu dienu mano intensyvaus atsakymo 'siandien negaliu' pradejo sakyti kad tai labai svarbu, o galiausia kad jai labai reikia mano pagalbos.. nu jau supratau kur link visa tai eina, ale buvau pasiryzus pasakyti ne ir . tai vo kaip man sekesi..

viena vakara paskambina:
- ..... (taskuciai yra mano vardas), rytoj butinai susitinkam, man labai reikia su tavim pasikalbet..
- hmm.. tai sakyk ko nori..? (lyg ir nebuvo pakeltas tonas laugh.gif)
- ko tu sauki ant manes?
- as nesaukiu.. (dabar jau tikrai pakeltas biggrin.gif)
- cia rimtas reikalas, ne telefonu kalba..
- nu gerai, ne telefonu tai galim ir susitikt..
- tai kada tu ryt gali?
- hmm..
- zinai ka, as norejau paprasyti taves pagalbos, jei tu mano drauge ir as bent kazkeik tau rupiu padaryk ta ir ana, nes jau nebegaliu..
- (cia turejo buti mano tas kategoriskas 'ne') okei..

Būtų tikę:
"Tu man nesakyk, ka as turiu daryt, o as nesakysiu, kur tau eit..." lotuliukas.gif
Atsakyti