X-Lander 2009m modeliai:
X-A populiariausias; X-Q komfortiskas; X-V - modernus; X-3 pravažus;
X-T manevrus; X-RUN aktyviems; X-TWIN dvyniams.
QUOTE(Pacific @ 2009 10 14, 16:19)
as vis zvalgausi i xlanderius, kad butu 3 daliu. ar automobiline kedute yra su padu, kuri galima tvirtinti masinoje?
ir koks vezimeliu svoris?
ir koks vezimeliu svoris?
pasiskaitykite praeitą temą. tikrai nepatariu pirkti x-car kėdutės. Geriau jau pirkite Maxic-cosi, kuri irgi tinka ant X-lander vežimų rėmo. X-car yra be pado. XA svoris (sportinės dalies su rėmu) apie 14,5 kg. Šiaip tikrai sunkus vežimas, nebent pirmame aukšte gyvenat...
QUOTE(*re* @ 2009 10 14, 15:26)
pasiskaitykite praeitą temą. tikrai nepatariu pirkti x-car kėdutės. Geriau jau pirkite Maxic-cosi, kuri irgi tinka ant X-lander vežimų rėmo. X-car yra be pado. XA svoris (sportinės dalies su rėmu) apie 14,5 kg. Šiaip tikrai sunkus vežimas, nebent pirmame aukšte gyvenat...
supratau, aciu labai uz atsakyma

vis neapsisprendziu koki vezima ziuret. chicco nenoriu del mazu ratuku, quinny nepatinka sportinukas (kazkaip nepatogus atrodo) ir norisi 4ratu, abc desighn pirko, bet taip pat nusivyliau sportine dalimi, tai antram vaikui is abc net neziuriu.
patiko xlanderio pripuciami ratai, atrodo patogi ir sportine dalis.
kuri vezima tada ziuret?

QUOTE(*re* @ 2009 10 14, 16:26)
ne visi gali ipirkti maxi-cosi,be to jos tokios mazutes atrodo
o aš vakar neatsidžiaugiau (eilini kartą) savuoju x-landeriu, taip jau nardžiau po parduotues ir jų takus
taip šauniai posūkius "išiminėjom"

QUOTE(Pacific @ 2009 10 14, 16:36)
supratau, aciu labai uz atsakyma
14,5 kg tikrai jau svoris
vis neapsisprendziu koki vezima ziuret. chicco nenoriu del mazu ratuku, quinny nepatinka sportinukas (kazkaip nepatogus atrodo) ir norisi 4ratu, abc desighn pirko, bet taip pat nusivyliau sportine dalimi, tai antram vaikui is abc net neziuriu.
kuri vezima tada ziuret?

kuri vezima tada ziuret?

Aš irgi žinokit ilgai rinkausi

QUOTE(jurguliux @ 2009 10 14, 17:57)
o aš vakar neatsidžiaugiau (eilini kartą) savuoju x-landeriu, taip jau nardžiau po parduotues ir jų takus
taip šauniai posūkius "išiminėjom" 

aš irgi vis džiaugiuosi savo vežimu

QUOTE(Pacific @ 2009 10 14, 18:36)
nea, nebent is antru ranku, kas sutiktu parduoti tik vaziuokle, lopsi ir kedute

QUOTE(vasarė @ 2009 10 14, 17:52)
supratau

QUOTE(vasarė @ 2009 10 14, 18:52)
nedezinformuok kiek zinau gali kiekviena dali atskirai pirkt

tik kai perki 3 in 1 tada kazkokia nuolaidele gaunasi