Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(Pacific @ 2009 10 14, 16:36)
supratau, aciu labai uz atsakyma  drinks_cheers.gif 14,5 kg tikrai jau svoris unsure.gif  unsure.gif

vis neapsisprendziu koki vezima ziuret. chicco nenoriu del mazu ratuku, quinny nepatinka sportinukas (kazkaip nepatogus atrodo) ir norisi 4ratu, abc desighn pirko, bet taip pat nusivyliau sportine dalimi, tai antram vaikui is abc net neziuriu.
patiko xlanderio pripuciami ratai, atrodo patogi ir sportine dalis.

kuri vezima tada ziuret? g.gif

iš mano asmeninės patirties, tai man užtektų bet kokio vežimo miegojimui lauke. Mano vaikai vežimą pripažįsta tik miegui. Kitu metu naudojame labai patogę nešynę. Jeigu būčiau tai žinojusi prieš perkant pirmąjį vežimą, tai būčiau per skelbimus bet kokį radusi ir neišleisčiau tiek pinigų praktiškai nereikalingam daiktui wink.gif
beje, x-lander lopšys nėra labai didelis. Jei vaikas bus didesnis, jo tik trumpam užteks
Papildyta:
QUOTE(inieska @ 2009 10 14, 19:58)
nedezinformuok kiek zinau gali kiekviena dali atskirai pirkt wink.gif
tik kai perki 3 in 1 tada kazkokia nuolaidele gaunasi  mirksiukas.gif

gal kas pasikeitė, bet iki šiol sportinuką būtinai reikėjo pirkti. T.y. galima buvo nepirkti lopšio ir auto-kėdutės...
Atsakyti
Siaip MR nepqardavinejo vienu vaziuokliu, galima buvo nepirkti kedutes ir lopsio, bet su sportine dalimi berods butina buvo. Gal is tikruju pasikeite salygos? Bet kokiu atveju, MR cia lankosi, tai pakomentuos thumbup.gif

O X-Lander'io ratai tikrai nerealus, geresniu neteko matyt ir isbandyt, tikrai vaziuoja kaip tankas visur, Palangoj keleta km stumeme per biru smeli, kai kiti teveliai vezimus nese rankose arba mamytes vaziavo vos ne per vandeni, kad tik ratai nesmuktu lotuliukas.gif
Cia ju didziausias pliusas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 10 14, 19:58)
nedezinformuok kiek zinau gali kiekviena dali atskirai pirkt wink.gif
tik kai perki 3 in 1 tada kazkokia nuolaidele gaunasi  mirksiukas.gif

nu tik schmoll.gif
Mazylio ratai tiesiogiai atsakys. Logikos nera, daug kas tada pirktu lopsi ir vaziuokle tik, kedute - maxi cosi, o sportinuka turbut rinktusi visai kita.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 10 15, 14:03)
nu tik schmoll.gif
Mazylio ratai tiesiogiai atsakys. Logikos nera, daug kas tada pirktu lopsi ir vaziuokle tik, kedute - maxi cosi, o sportinuka turbut rinktusi visai kita.

jo, cia taip butu visai neblogai, jei tik galetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 10 14, 17:29)
ne visi gali ipirkti maxi-cosi,be to jos tokios mazutes atrodo

yra daug pirkti vieno vaiko naudotu keduciu labai geram stovyje wink.gif
Atsakyti
Jei butu galima pirkti tik vaziuokle, tai nepirkciau lopsio- jis mums tiko tik 3 men, kadangi isaugo, nepirkciau kedutes- ji nepatogi, nepikrciau ir sportinuko- jis didelis ir sunkus.
Is X-landerio super tik ratai biggrin.gif
Palengvinus vaziuokle, prailginus lopsi, patobulinus kedute- jis butu geriausias is geriausiu vezimeliu thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar standartinio X-landerio XA (ne limituotos kolekcijos) yra tik 6 spalvos?
Ir MR noreciau paklausti kokia butu X-landerio kaina lopsys+sportinukas + maxi cosi kedute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 10 16, 13:53)
Jei butu galima pirkti tik vaziuokle, tai nepirkciau lopsio- jis mums tiko tik 3 men, kadangi isaugo, nepirkciau kedutes- ji nepatogi, nepikrciau ir sportinuko- jis didelis ir sunkus.
Is X-landerio super tik ratai  biggrin.gif
Palengvinus vaziuokle, prailginus lopsi, patobulinus kedute- jis butu geriausias is geriausiu vezimeliu  thumbup.gif

lotuliukas.gif Čia gudriai sugalvojai biggrin.gif Aš labai ilgai rinkausi, žiūrinėjau, čiupinėjau. Labai man patinka X-landeriai , bet .........svoris verysad.gif Pasirinkau kitą ( Jane Nomad) , nes manau, kad atitiko visus mano norus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 10 16, 09:51)
yra daug pirkti vieno vaiko naudotu keduciu labai geram stovyje wink.gif

tai taip,maciau viena skelbima apie 700lt ar pan,nemanau,kad ikandama visiem tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 10 18, 21:10)
tai taip,maciau viena skelbima apie 700lt ar pan,nemanau,kad ikandama visiem  tongue.gif  smile.gif

Jus turbut juokaujat - nauja maxi cossi nuo 0-13 kg. kainuoja apie 420 - 500 lt.
pvz. http://parduotuve.ti.../cabriofix.html
Naudotos skelbimuose dazniausiai eina po 200 - 250 Lt. Jos tikrai geresnes ir erdvesnes nei x lander kedutes.
pvz. nuostabi kedute http://www.supermama...howtopic=501841
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 18 spalio 2009 - 21:41
QUOTE(Anema @ 2009 10 18, 21:10)
tai taip,maciau viena skelbima apie 700lt ar pan,nemanau,kad ikandama visiem  tongue.gif  smile.gif

na nezinau kur jus cia ziurejot, bet mano visos drauges sias kedutes naudotas pardave uz 200 -250 Lt. wink.gif Manau tik ieskot reikia moket smile.gif
Beto, ji net nauja tiek nekainuoja lotuliukas.gif
Stai pvz tongue.gif
skelbimas 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 18 spalio 2009 - 21:44
QUOTE(dabej @ 2009 10 18, 22:43)
na nezinau kur jus cia ziurejot, bet mano visos drauges sias kedutes naudotas pardave uz 200 -250 Lt. wink.gif Manau tik ieskot reikia moket smile.gif
Beto, ji net nauja tiek nekainuoja  lotuliukas.gif
Stai pvz  tongue.gif
skelbimas 1

tai cia be to pado, as su padu turejau omeny biggrin.gif
Atsakyti