Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Jersey @ 2009 11 27, 12:01)
Nu ***** merginos, negi taip sunku persiskaityt bent paskutinius 5 temos puslapius. Šis klausimas užduodamas ir į jį atsakoma berods jau ketvirtą-penktą kartą  g.gif

drinks_cheers.gif
kai perskaitai visa foruma, tai anketa uzsipildo per 5 min. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui supermamoms uz info pildant anketa 4u.gif tik dabar prisiruosiau uzpildyti blush2.gif vyras jau stresavo, kad nespesim smile.gif na kagi laukiam rezultatu, tik gaila kad jie taip negreit paaiskes g.gif
Atsakyti
Sekmes visoms ir visiems
Atsakyti
uzpildziau...
parase
You are attempting to cancel your Electronic Diversity Visa Entry Form. Continuing with this action will erase all data you have entered and cannot be undone. If you are absolutly sure you want to cancel your entry press the "Confirm Cancellation" button. Otherwise, press the "Resume Entry" button to return to the previous page.
nieko nesuprantu, kas per nesamone
Confirm Cancellation jei paspaudziau, tai viskas o.k?
Jauciu ne, nes turetu islyst gal koks psl. su mano duomenimis ar pan.
parasykite, kai jums buvo pildant, kai uzpildet ka ismete ir kaip supratot kad uzsiregistarvot anketa.
ir jei man nepavyko (nors nesuprantu kodel turetu but nepavyke) ar galima vel bandyti pildyti?
va, paskaiciau pati, kad teisingai uzpildzius paraso.
Aisku, dabar jau sulauksiu komentaru, kad jei jau man uzpildyt neina teisingai, tai nera ir ko vaziuot.. Nesuprantu, kas neisejo.
Lyg buvo rysis interneto dinges, mozila parase, "kraunat psl. dingo rysys su serveriu bandyti dar karta" bandziau ir prisijunge paskui bet va ka parase.
Klausimas, ar as galiu kazin is naujo pildyti, ar mano duomenys kokioj subinej jau yra ir nebegaliu
Kaip susinervinau, nu negaliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 27 lapkričio 2009 - 23:11
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 27, 17:06)
uzpildziau...
parase
You are attempting to cancel your Electronic Diversity Visa Entry Form. Continuing with this action will erase all data you have entered and cannot be undone. If you are absolutly sure you want to cancel your entry press the "Confirm Cancellation" button. Otherwise, press the "Resume Entry" button to return to the previous page.
nieko nesuprantu, kas per nesamone
Confirm Cancellation jei paspaudziau, tai viskas o.k?

Cancel reiškia atšaukti. Jei paspaudėte confirm cancellation, reiškia atšaukėte savo paraišką dalyvauti žaliosios kortos loterijoje. Kai pildysite sekantį kartą ( jei jau atšaukėte (cancel) galit pildyt dar kartą) siūlau po ranka turėt žodyną cool.gif

Užpildžius pirmą puslapį apačioje reikia paspausti arba continue (tęsti) arba cancel entry (atšaukti paraišką). Spėju pasirinkote netinkamą variantą, turėjot spausti continue.
Ps. Kai baigiate pildyti anketą jums išmeta langą kuriame rašo :
Submission Confirmation: Entry Received.
Success!! ir dar žemiau rašoma:
Entrant name: .......
Confirmation Number (jo reiks norint internete pasitikrinti ar laimėjot
Ir Year of Birth. Šiuos duomenis geriausia atsispausdinti ir pasilikti sau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 27 lapkričio 2009 - 23:20
QUOTE(Jersey @ 2009 11 27, 23:13)
Cancel reiškia atšaukti. Jei paspaudėte confirm cancellation, reiškia atšaukėte savo paraišką dalyvauti žaliosios kortos loterijoje. Kai pildysite sekantį kartą ( jei jau atšaukėte (cancel) galit pildyt dar kartą) siūlau po ranka turėt žodyną  cool.gif

Užpildžius pirmą puslapį apačioje reikia paspausti arba continue (tęsti) arba cancel entry (atšaukti paraišką). Spėju pasirinkote netinkamą variantą, turėjot spausti continue.
Ps. Kai baigiate pildyti anketą jums išmeta langą kuriame rašo :
Submission Confirmation: Entry Received.
Success!! ir dar žemiau rašoma:
Entrant name: .......
Confirmation Number (jo reiks norint internete pasitikrinti ar laimėjot
Ir Year of Birth. Šiuos duomenis geriausia atsispausdinti ir pasilikti sau 4u.gif

aciu, ot ziopla boba doh.gif
atsivertus zodyna internetini buvau ir ziurejau, ale kai rysys nutrukes buvo sokau i panika ax.gif.
Viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 27 lapkričio 2009 - 23:30
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 27, 17:30)

Šaunu, sveikinu sėkmingai užpildžius 4u.gif
Atsakyti
Sekmes visiems 4u.gif gaila kad negreitai atsakymai unsure.gif
Atsakyti
LA.zinau jau buvo daug klausimu apie tai bet man dar truputi neaisku sorry,jeigu as baigiau 10klasiu bet tuo laiku tik tebuvo butinos 9klases ir as paskui isvaziavau mokytis puse metu kulinarijos-konditerijos kursu tai kaip man cia skaitytusi?ir dar esu baigusi flobotomist kursus privacei .Tai as tik turiu sakyti kad High School, no degree ar high school degree. g.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 11 30, 00:15)
LA.zinau jau buvo daug klausimu apie tai bet man dar truputi neaisku sorry,jeigu as baigiau 10klasiu bet tuo laiku tik tebuvo butinos 9klases ir as paskui isvaziavau mokytis puse metu kulinarijos-konditerijos kursu tai kaip man cia skaitytusi?ir dar esu baigusi flobotomist kursus privacei .Tai as tik turiu sakyti kad High School, no degree ar high school degree. g.gif

Ka reiskia butinos 9 klases? Kaip suprantu realiai buvo 12 klasiu, bet po 9 galima buvo iseit (nebesimokint arba kokioj profesinej mokykloj mokytis), taip? Jei taip, tai jus vidurines nebaiget, nes vidurine yra 12 klasiu. Pagal baigima dalyvaut negalesit. Nebent pagal 2 metu darbo staza. Bet va del sito paieskokit informacijos internete, nes nezinau koks stazas tiksliai skaitosi - kazkaip manau, kad pvz baigus profesine mokykla ir isdirbus 2 metus pagal ta baigimo specialybe.

Visgi nevisai taip parasiau (kai paciai niekad nebuvo aktualu, tai ir nesidomejau) - siaip visa informacija yra taisyklese (INFORMACIJA_CIA), tai turbut neskaitet ju... ax.gif Nu bet negaila man pacituot:
"The law and regulations require that every diversity visa entrant must have at least a high school education or its equivalent or have, within the past five years, two years of work experience in an occupation requiring at least two years' training or experience."

Tai reiskia, kad reikia turet vidurines baigimo pazymejima arba jam prilygstanti dokumenta (isivaizduociau cia koks vakarines mokyklos baigimas tiktu ar gal net profesine (na kai buna po 10 klasiu eini ir mokaisi kartu ir profesija, ir vidurines mokslus)) ARBA per paskutinius 5 metus turit turet 2 metu darbo patirti toje profesijoje, kuriai reikalingi bent 2 metu apmokymai ar patirtis.

Na ir visas profesiju sarasas velgi yra loterijos taisyklese - tiksliau perkelia i kita puslapi, kuris apraso tuos darbus, o po to galima dar viena puslapi atsidaryt su jau konkreciom specialybem.
DARBU_APRASYMAI
SPECIALYBES

Dar papildysiu (velgi yra ta informacija parasyta, bet kazkodel manau, kad neskaitet taisykliu arba nesuprantat angliskai - na ir siaip karts nuo karto iskyla ir kitoms klausimu del tos darbo patirties, tai idedu), kad prie tu specialybiu prie 'Find occupations' reiketu rinktis 'Job family', spaust rodyklele, tada pasirinkt dominancia sriti ir vel rodyklele. O kai jau atsidaro konkrecios specialybes, tai galit pasirinkt bet kuria is ju ir ziuret koks 'Job zone' ir 'SVP' nurodytas prie ju (kad tinkamos butu loterijai 'job zone' turi but 4 arba 5, o 'SVP' ne maziau 7.0). Kaip pvz parenku pacia pirma kategorija 'Architecture & engineering' ir pirma konkreti specialybe yra 'Aerospace Engineering and Operations Technicians', o jos 'job zone' yra 4, 'SVP' 7.0 to < 8.0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 lapkričio 2009 - 01:46
QUOTE(shopingas @ 2009 11 30, 02:30)
Ka reiskia butinos 9 klases? Kaip suprantu realiai buvo 12 klasiu, bet po 9 galima buvo iseit (nebesimokint arba kokioj profesinej mokykloj mokytis), taip? Jei taip, tai jus vidurines nebaiget, nes vidurine yra 12 klasiu. Pagal baigima dalyvaut negalesit. Nebent pagal  2 metu darbo staza. Bet va del sito paieskokit informacijos internete, nes nezinau koks stazas tiksliai skaitosi - kazkaip manau, kad pvz baigus profesine mokykla ir isdirbus 2 metus pagal ta baigimo specialybe.

Visgi nevisai taip parasiau (kai paciai niekad nebuvo aktualu, tai ir nesidomejau) - siaip visa informacija yra taisyklese (INFORMACIJA_CIA), tai turbut neskaitet ju...  ax.gif Nu bet negaila man pacituot:
"The law and regulations require that every diversity visa entrant must have at least a high school education or its equivalent or have, within the past five years, two years of work experience in an occupation requiring at least two years' training or experience."

Tai reiskia, kad reikia turet vidurines baigimo pazymejima arba jam prilygstanti dokumenta (isivaizduociau cia koks vakarines mokyklos baigimas tiktu ar gal net profesine (na kai buna po 10 klasiu eini ir mokaisi kartu ir profesija, ir vidurines mokslus)) ARBA per paskutinius 5 metus turit turet 2 metu darbo patirti toje profesijoje, kuriai reikalingi bent 2 metu apmokymai ar patirtis.

Na ir visas profesiju sarasas velgi yra loterijos taisyklese - tiksliau perkelia i kita puslapi, kuris apraso tuos darbus, o po to galima dar viena puslapi atsidaryt su jau konkreciom specialybem.
DARBU_APRASYMAI
SPECIALYBES

Dar papildysiu (velgi yra ta informacija parasyta, bet kazkodel manau, kad neskaitet taisykliu arba nesuprantat angliskai - na ir siaip karts nuo karto iskyla ir kitoms klausimu del tos darbo patirties, tai idedu), kad prie tu specialybiu prie 'Find occupations' reiketu rinktis 'Job family', spaust rodyklele, tada pasirinkt dominancia sriti ir vel rodyklele. O kai jau atsidaro konkrecios specialybes, tai galit pasirinkt bet kuria is ju ir ziuret koks 'Job zone' ir 'SVP' nurodytas prie ju (kad tinkamos butu loterijai 'job zone' turi but 4 arba 5, o 'SVP' ne maziau 7.0). Kaip pvz parenku pacia pirma kategorija 'Architecture & engineering' ir pirma konkreti specialybe yra 'Aerospace Engineering and Operations Technicians', o jos 'job zone' yra 4, 'SVP' 7.0 to < 8.0.

KAIP buvo devynios klases butinos o eiti iki dvylikos buvo neprivalu,ta turejau omenyje?As maciau tas taisykles labai puikei ir jas perskaiciau bet as klausiu neto.Kaip skaitosi vidurine kad esi baiges(9klases ,mano atveju 10) su kazkokiais kursais po jos ?Kuri man reiketu rasyti?o jeigu nei vienas netinka tada eisiu pagal staza tongue.gif dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 11 30, 11:42)
KAIP buvo devynios klases butinos o eiti iki dvylikos buvo neprivalu,ta turejau omenyje?As maciau tas taisykles labai puikei ir jas perskaiciau bet as klausiu neto.Kaip skaitosi vidurine kad esi baiges(9klases ,mano atveju 10) su kazkokiais kursais po jos ?Kuri man reiketu rasyti?o jeigu nei vienas netinka tada eisiu pagal staza  tongue.gif dekui uz atsakyma

tau netinka nei vienas nei kitas variantas - tu gi 12 klasiu nebaigus. tai kokie cia dar klausimai?

o del stazo - abejoju ar praeisi, nes pagal taisykles tavo aprasyta bio neatitinka siek tiek. g.gif
Atsakyti