Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Ka gi... prasideda laukimo menesiai doh.gif Tikiuosi, pasiseks ax.gif
Sekmes visiems!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 11 30, 18:42)
KAIP buvo devynios klases butinos o eiti iki dvylikos buvo neprivalu,ta turejau omenyje?As maciau tas taisykles labai puikei ir jas perskaiciau bet as klausiu neto.Kaip skaitosi vidurine kad esi baiges(9klases ,mano atveju 10) su kazkokiais kursais po jos ?Kuri man reiketu rasyti?o jeigu nei vienas netinka tada eisiu pagal staza  tongue.gif dekui uz atsakyma

Man atrodo, kad jums isvis nelabai pavyks dalyvaut... blush2.gif

Jau atsake jums, kad 12 klasiu (ARBA tai atitinkancius kitus mokslus) neesat baigusi. Jus baiget 9 klases + puse metu kulinarijos kursus, kurie neprideda nieko prie tu 9 klasiu.... Tai baigta tik pagrindine mokykla (pagrindine mokykla yra jusu laiku 9 klases, dabar 10 klasiu), nes vidurine yra 12 metu.

Galit dalyvaut nebent pagal specialybe, bet tada reikia ziuret ar per pastaruosius 5 metus esat isdirbus kazkurioj is tinkanciu specialybiu bent 2 metus (ir turbut jums butu taikoma tai, kad tai specialybei turi but reikalinga 2m. patirtis, nes kaip suprantu jokiu kitu apmokymu trunkanciu 2m. neesat baigus).
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 11 30, 21:24)
tau netinka nei vienas nei kitas variantas - tu gi 12 klasiu nebaigus. tai kokie cia dar klausimai?

o del stazo - abejoju ar praeisi, nes pagal taisykles tavo aprasyta bio neatitinka siek tiek.  g.gif

beto jau kaip ir laikas ) visiems sekmes
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 11 29, 23:15)
LA.zinau jau buvo daug klausimu apie tai bet man dar truputi neaisku sorry,jeigu as baigiau 10klasiu bet tuo laiku tik tebuvo butinos 9klases ir as paskui isvaziavau mokytis puse metu kulinarijos-konditerijos kursu tai kaip man cia skaitytusi?ir dar esu baigusi flobotomist kursus privacei .Tai as tik turiu sakyti kad High School, no degree ar high school degree. g.gif

Jus neturite vidurinio issilavinimo. Jusu tik pagrindinis ir nesvarbu, kad seniau pagrindinis skaitesi po 9 klasiu, o dabar po 10. Vistiek tai nera vidurinis.
Nors ir baigesi loterija, bet vistiek pasakau biggrin.gif.
Papildyta:
QUOTE(samand1s @ 2009 11 30, 17:42)
KAIP buvo devynios klases butinos o eiti iki dvylikos buvo neprivalu,ta turejau omenyje?As maciau tas taisykles labai puikei ir jas perskaiciau bet as klausiu neto.Kaip skaitosi vidurine kad esi baiges(9klases ,mano atveju 10) su kazkokiais kursais po jos ?Kuri man reiketu rasyti?o jeigu nei vienas netinka tada eisiu pagal staza  tongue.gif dekui uz atsakyma

Kaip gali skaitytis vidurine, kai esi baiges 9 klases blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestad @ 2009 11 25, 23:46)
pildyk ne  per Begin Standard Entry ,o  Begin SSL Entry,nes as irgi niekaip issiusti negalejau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

per sita iskarto pavyko per minute wink.gif na kaip sakant skaiciau snd, kad statistikos duomenimis siemet dagiausia emigruojanciu nuo pat LT nepriklausomybes atgavimo, tai kaip sakant laimet ta korta 1 % biggrin.gif
Atsakyti
idomu, ar imanoma rasti duomenis, kiek lietuvaiciu dalyvaujame, bet speju, kad cia jau veliau paviesins. as irgi manau, kad siemet sansai mazesni. lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gica @ 2009 12 01, 19:19)
idomu, ar imanoma rasti duomenis, kiek lietuvaiciu dalyvaujame, bet speju, kad cia jau veliau paviesins. as irgi manau, kad siemet sansai mazesni. lauksim smile.gif

Kiek dalyvauja butu manau visiems idomu suzinoti smile.gif yra tik kiek laimejo lietuviu
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2009 12 01, 18:59)
Kiek dalyvauja butu manau visiems idomu suzinoti smile.gif yra tik kiek laimejo lietuviu

O kiek laimejo?
Klausiau foto atelje to berniuko kur daro foto. Tai sake pora metu beveik niekas neateidavo, o siemet jau nemazai buvo ateje nusipaveiksluot loterijai.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 12 01, 20:05)
O kiek laimejo?
Klausiau foto atelje to berniuko kur daro foto. Tai sake pora metu beveik niekas neateidavo, o siemet jau nemazai buvo ateje nusipaveiksluot loterijai.

Cia kazkas jau rase tikra skaiciu paimta is tinklapio. galiu sumeluoti bet apie 200zm.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 12 01, 18:09)
Kaip gali skaitytis vidurine, kai esi baiges 9 klases blink.gif

Taisyklese raso, kad vidurinis arba ji atitinkantis, tai manau atitinkantis dalykas butu po pagrindines isejus i vakarine ar kokia profesine, kur dar pabaigi 11 ir 12 klases plius igyji specialybe.

Na klausianciosios atveju, tai akivaizdu, kad net nesuprantama kas yra kas.... Nes turbut maisoma kas yra pradinis, pagrindinis ir vidurinis issilavinimas su bendru terminu 'vidurine mokykla'. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 12 01, 21:05)
O kiek laimejo?

nu jo, siemet ipatingai visi nori begt is LT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruth-Ruta @ 2009 12 02, 12:38)
nu jo, siemet ipatingai visi nori begt is LT wink.gif

as TV isijungiu, zinias paziuriu ir galvoju, kad reikia begti is to skestancio laivo hihihi.gif
Atsakyti