QUOTE(Neryte @ 2009 03 29, 20:56)
Iskeliu tema i virsu,nes galvoju tokia keptuve isigyti,pasidalinkit patirtimi,ar geras cia daiktas
wok keptuve super daiktas, jei megstate gaminti kinieciu/indu stiliuje. Wokui reik smagios liepsnos, kad jis veiktu kaip reikia, elektrines virykles- be sansu, dujinese viryklese buna spec. imontuotas vienas degiklis wokui, (bentjau parduotuvese tokiu tikrai yra). Daugelis firmu daro gaminius ir pavadina del mados "Wok", tik del tos savo specifines formos, kas yra nesamone- wok negali buti, pvz, teflonine!

tikras wokas yra is plieno arba kokio kito metalo, gali buti aliuminis dengtas maksimum emale (nes teflonas negali atlaikyti tokiu temperaturu, nenuodydamas..)
Pas mane wokas yra, bet gaminu ant paprastos dujines, be spec. degiklio, tai darzoves, neslapias jis dar ystengia apskrudinti/apsvilinti, kas ir budinga siai keptuvei, bet mesa jau neapsisvilina- truksta kaitros, pradeda sultis skirtis, o taip su woku negali but (nebent sumazinus ugni, kai troskini jau). Gaminant "lietuviskai" paprastai virejelei wokas tik vieta uzims spintelej manau; reik inete pasiziuret, kaip su juo gamina, kokia specifika