Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(rosee @ 2009 11 25, 15:51)
Merginos, užduosiu kvailą klausimą. O tam ryžių inde gal galima ir kitką mikrobangėje virti, kad ir bulvę ir t.t.? Ko jis dykas turi stovėti  g.gif

Tai zinoma. As tokio neturiu, bet turiu elektrini garu puoda. Galiu pasakyti, kad skaniausia zuvis virta garu puode, dar labai patiko vistienos kumpeliai be kaulo ir odos, pamarinuoti sojos padaze ir naturaliose zolelese thumbup.gif Tokia minksta, svelni, ir neriebi kaip kepta bigsmile.gif
Atsakyti
Duona su saulėgrąžomis

Tešlai:
1kg. miltų
620ml šilto vandens
30g mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos

Miltus supilame į dubenį, padarome viduryje skylutę į ją supilame greitkratyje išplaktas mieles su cukrumi, druska ir 100ml vandens. Supilame likusį vandenį ir su plakimo šluotele gerai išmaišome. Pasitepame rankas aliejumi ir minkome tešlą, kol ji nebekibs prie rankų. Tešlą minkydamos vis padaužykite ją į stalą ir kuo daugiau ją minkysite, tuo skanesnė duona bus.
Išminkius paliekame kilti. Kai tešla iškils suberiame porą saujų saulėgrąžų, perminkome ir leidžiame tešlai dar katrą pakilti. Padaliname tešlą į dvi dalis, dedame į dvi ,,Karališkąsias“ silikonines formas. Kepame 200laipsnių temperatūroje apie pusę valandos.
Skanaus
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 25, 16:45)
Duona su saulėgrąžomis

30g mielių

o kokios mielės, tos kur pakeliuose būna tokios drėgnos, ar sausos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 25, 17:49)
o kokios mielės, tos kur pakeliuose būna tokios drėgnos, ar sausos?  blush2.gif

mes Šiauliuose visad tik su šlapiom tongue.gif mielėm darbuojamės ax.gif
čia išeina dvi duonos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 25 lapkričio 2009 - 16:56
Tai apie Ultraplius nieko nera g.gif

O miltai ruginiai, duonai?
Atsakyti
Aš dabar kepu Lidijos Rasutis daržovių duonelę - bet čia daugiau pyragas smile.gif Kaip tik UltraPlus lazanijai pravertė thumbup.gif - dydis pats tas smile.gif
Žiūrėsiu, kas gausis smile.gif
Receptas čia
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 11 25, 18:07)
Tai apie Ultraplius nieko nera  g.gif

su kvietiniais mes kepam, net nežinau kaip su ruginiais būtų.Čia gaunasi balta duonelė mirksiukas.gif

apie ultrapliusą ir čenakus g.gif aš kai pirmą kart jame dariau ir pyliau šiek tiek vandens, tai man morkos ir po dviejų valandų kietokos buvo, nes atsirado labai daug skysčių ir daržovės kaip ir virė ten. O dabar nebepilu visai vandens ir per 50 min. viskas būna minkštut minkštutėliai....

Kas temą atidarinėjat g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 11 25, 17:07)
Tai apie Ultraplius nieko nera  g.gif

Kiekis 5 l Ultrapliusui.
Miltai ne ruginiai buvo kai ragavau. Nieko apie juos nekalbejo schmoll.gif As bandyciau naudoti rupaus malimo kvietinius miltus. Tokius radau Iki parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 25, 18:33)

Kas temą atidarinėjat g.gif  mirksiukas.gif

Galiu aš mirksiukas.gif , laukiu kol pyragas iškeps ax.gif
Atsakyti
Labai lauksim, nes tavo temos pradžia visa išsami ir spalvinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti