Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Gundausi tais naujais peiliais smile.gif . Gal galite patarti - ar tai gera investicija? mirksiukas.gif
Ar visos jais patenkintos, a ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 11 25, 12:14)
Gundausi tais naujais peiliais smile.gif . Gal galite patarti - ar tai gera investicija? mirksiukas.gif
Ar  visos jais patenkintos, a ?  g.gif

Man jie labai patinka, sefo tai turiu jau ne vienus metus, o likusius susipirkau irgi kai buvo akcija, beroc 306 lt kainavo rinkinys. Man jie liuks, aisku reikia karts nuo karto pagalasti, bet pjauna gerai 4u.gif
Atsakyti
Panos reik patarimu, koncultacijos, pasidalinkit patirtim mintim.

Šiandien Ultra pliuse dariau čenachą, bet teko man jį ilgai apie 1, 30val kepti, bet vidurį dar radau pužalių bulvių. Vyras įvertino gerai, bet jam pritrūko skystimo. Įpyliau gal per mažai. Ir taip baisu pasidarė jei aš jame kepčiau kugelį ir tas žalias vidurys schmoll.gif. Vien žodž pabijojau gal temperatūrą padidinti kepiau 180 laipsnių. Ir dar mano orkaitė juk iš dviejų dalių tai didžioji aukštis H =30 cm. Gal ji jau prie mažųjų? Kaip būtų gaila jei aš jo negalėsiu turėti verysad.gif
Pati neragauju, man šiandien iškrova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 11 25, 11:37)
Man jie labai patinka, sefo tai turiu jau ne vienus metus, o likusius susipirkau irgi kai buvo akcija, beroc 306 lt kainavo rinkinys. Man jie liuks, aisku reikia karts nuo karto pagalasti, bet pjauna gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif Man labai patinka jie, o ypač peilių stovas smile.gif
Atsakyti
peiliu stovas ir man patinka bigsmile.gif bet dar jo neturiu tongue.gif lotuliukas.gif o ypac uz tokia kaina blink.gif bet papasakokit kam peiliu stovas jeigu peiliai su ymautem g.gif ar telpa jie ten su jom g.gif
jei kam atliks peiliu stovas kreipkites y mane bigsmile.gif as priglausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 25, 14:23)
peiliu stovas ir man patinka bigsmile.gif bet dar jo neturiu tongue.gif  lotuliukas.gif o ypac uz tokia kaina blink.gif bet papasakokit kam peiliu stovas jeigu peiliai su ymautem g.gif ar telpa jie ten su jom g.gif
jei kam atliks peiliu stovas kreipkites y mane bigsmile.gif as priglausiu 4u.gif

Na peiliu imautes, mano akim ziurint naudojamos tik transportuojant kur nors peilius, kazkaip nemanau kad kuri nors namie, pasinaudojusi peiliu, kisa ji i imaute kas kart schmoll.gif Zinoma kad i peiliu stova su imaute neikisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 11 25, 14:37)
Na peiliu imautes, mano akim ziurint naudojamos tik transportuojant kur nors peilius, kazkaip nemanau kad kuri nors namie, pasinaudojusi peiliu, kisa ji i imaute kas kart  schmoll.gif Zinoma kad i peiliu stova su imaute neikisi.  biggrin.gif

Man tai super tas stovas thumbup.gif , kas ką nori tesako apie higieniškumą blush2.gif
Dabar visada žirkles randu, nes jos visada vietoj - stove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 11 25, 13:37)
Na peiliu imautes, mano akim ziurint naudojamos tik transportuojant kur nors peilius, kazkaip nemanau kad kuri nors namie, pasinaudojusi peiliu, kisa ji i imaute kas kart  schmoll.gif Zinoma kad i peiliu stova su imaute neikisi.  biggrin.gif

Aš kiekvieną sykį juos kišu atgal į įmautę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 11 24, 21:07)
Per vakareli minejo kad Quick Chefe galima pagaminti kugeli  rolleyes.gif sakykit gal bandete ? galvoju ar imanoma jame taip bulves susmulkinti ?  g.gif turbut daug jegos reik tureti  rolleyes.gif

Dar per vekareli kepe demonstruotoja obuoliu pyraga,  ingridientai : manu kruopos, cukrus, miltai, obuoliai, bet nepamenu tiksiu proporciju  4u.gif gal pagelbesit mergytes  4u.gif aciukas  bigsmile.gif

Kuo puikiausiai Quick Chefe bulves kugeliui susismulkinu. Jeigu nenoriu daug jegos naudoti, per kelis "reisus" susismulkinu. 4u.gif
Atsakyti
As peilius irgi imautese laikau. Nuplaunu, nusausinu ir ikisu. Man labai patinka, nes peiliai ne taip greitai atsimpa stalciuje besimetydami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 25, 14:14)
As peilius irgi imautese laikau. Nuplaunu, nusausinu ir ikisu. Man labai patinka, nes peiliai ne taip greitai atsimpa stalciuje besimetydami thumbup.gif

Mano vyras juokiasi - saugūs peiliai biggrin.gif
Atsakyti
Lb gerai tos įmautės, jei netyčia vaikiukas pagriebtų, nesusižeistų. Bet vistiek tie Chefseries Pro peiliai geresni, aštresni, smagesni rankoje. Jeigu jau pirkt, tai normalius.
Atsakyti